Η απάντηση του ΔΟΛ στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

94
απάντηση,ΔΟΛ,Συνέντευξη Τσίπρα,

Ότι «δεν λέει αλήθεια ο Πρωθυπουργός» δηλώνει με ανακοίνωση του ο ΔΟΛ απαντώντας στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας να υποστήριξε ότι όντως συναντήθηκε με τον Σταύρο Ψυχάρη και ότι ουδέποτε ζήτησε την στήριξη κανενός Μέσου Ενημέρωσης, ο ΔΟΛ όμως έχει αντίθετη άποψη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΔΟΛ:

«Δεν λέει την αλήθεια ο πρωθυπουργός όταν δηλώνει ότι δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από κανένα ή ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του ή να απαιτήσει άλλη μεταχείριση από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης.

Παρότι κατά καιρούς απαξίωνε δημόσια εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς παρασκηνιακώς, αυτός και το κόμμα του, διεκδικούσαν καλύτερη μεταχείριση και απαιτούσαν είτε αποκλεισμούς ανεπιθύμητων προσώπων είτε προωθήσεις φιλικά προσκείμενων δημοσιογράφων και στελεχών.

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Εργαζόμαστε για μια λύση που δεν θα αφήνει εκκρεμότητες

Άπειρα είναι τα αιτήματα που κατά καιρούς οι κυβερνώντες προέβαλαν. Καημός τους ήταν να ελέγξουν την ενημέρωση, να δημιουργήσουν βάσεις προπαγάνδας παντού και να επιτύχουν την άλωση των μέσων ενημέρωσης εκ των έσω.

Και όταν αντιμετώπισαν άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τους – δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτές οι απαιτήσεις τους από επαγγελματίες και οργανισμούς που υποτυπωδώς σέβονταν τον εαυτό τους – ξεκίνησαν πολεμική και πολιτική καθυπόταξης. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι παραδόθηκαν στους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου. Φαίνονται άλλωστε.

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας ψεύδεται για ακόμη μια φορά, όπως το έχει πράξει με τόσα άλλα ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Γι αυτό άλλωστε εισπράττει οργή και αμφισβήτηση. Ο καιρός θα φανερώσει την απόλυτη διεκδίκησή του από τα μέσα ενημέρωσης. Οψόμεθα».