Η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Τα ερωτικά πάθη ξυπνούν!

135

Στις 23/9 έβαλε το μαύρο της το φόρεμα, έβαψε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν, έγινε πολύ όμορφη η Θεά Αφροδίτη και χτύπησε τη πόρτα του Σκορπιού. Εκείνος, αν και καχύποπτος, επίσης και δύσπιστος στον έρωτα, τη περίμενε πώς και πως.. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ευχάριστα.. Ωραία συνάντηση! Και να σου ο έρωτας..

Και ερχόμαστε στη πραγματικότητα, γιατί ωραία τα Άρλεκιν, αλλά ξεγελούν και παρασέρνουν.. πολλές φορές.. σε ερωτικές παγίδες!

Τα Ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Ξαφνικά μαγεύεστε από το γεγονός, έχετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τα πάθη σας, το έντονο σεξ, θα το αποζητήσετε στα σίγουρα και η ανάγκη να διαπιστώσετε αν το ταίρι σας είναι άξιο ή όχι, ο στόχος σας ο μεγάλος.. Συναισθηματικό, σαρκικό και σκληρό, για εσάς που είστε έτοιμοι για όλα! Ένα παιχνίδι που φέρνει την ηδονή, την ευχαρίστηση και το πόνο! Έτσι είναι η φάση Αφροδίτης – Σκορπιού.. βιτσιόζικη!

Οι δυο πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, θα είναι ονειρεμένες, φανταστικές, μαγεμένες και πραγματικά απορώ .. ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, τι θα φέρουν..;;;;
Όπως και να έχει το θέμα αστρολογικά, αν τις μέρες αυτές νιώσετε περίεργα, θελήσετε να ερωτοτροπήσετε μέχρι τελικής πτώσης, μη φοβηθείτε.. Ωραία η θεωρία, αλλά η πράξη είναι πιο απολαυστική.. Χειροπιαστά πράγματα που λέμε..

Η διαίσθησή σας.. θα σας οδηγήσει σε ωραίο μονοπάτι..
Ταύρος
Ερωτικές πολύ οι μέρες αυτές για εσάς! Το βλέμμα σας μαγνητίζει, είστε σέξι και εκπέμπετε κάτι το πολύ αισθησιακό. Ωραία μέχρι τώρα; Η ερωτική σας σχέση με το σύντροφό σας θα είναι έντονη πολύ. Θα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του και μπορεί να ξεφύγετε και κάπως, αφού θα ξεπροβάλει το Ταυρίσιος ο εαυτός σας και θα γίνετε επιθετικοί, ζηλιάρηδες και πολύ κτητικοί. Ή θα γίνει το δικό σας ή ο χαμός ο ίδιος! Το νου σας γιατί τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν, δε ελκύουν κανέναν! Οι ελεύθεροι της παρέας ναι μεν αλλά! Δηλαδή, αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, θα πρέπει με γλυκό και διακριτικό τρόπο να το δείξετε. Αλλιώς θα γίνει μπουχός! Μια νέα γνωριμία προκύπτει και οι πιθανότητες να ζήσετε κάτι ερωτικά ανεπανάληπτο αμέτρητες!

Λέων
Καμία σχέση με τον έρωτα! Ο σπιτόγατος που κρύβετε μέσα σας εμφανίζεται ξανά, χειμωνιάζει κιόλας, ο στόχος είναι να φτιάξετε τη φωλίτσα σας. Θέλετε απεγνωσμένα να αλλάξετε ντεκόρ, που σημαίνει πως τα έπιπλα θα κάνουν μια βόλτα μέσα στο σπίτι, πως οι κουρτίνες θα αλλάξουν χρώμα, όπως και τα ριχτάρια. Ωραία όλα αυτά, αλλά πρώτα θέλει μια γενική καθαριότητα. Να λάμψει ο τόπος όλος! Όσοι είστε δυσαρεστημένοι με το τόπο της κατοικίας σας, μπορεί να πάρετε τη πιο τρελή απόφαση και να αλλάξετε γειτονιά! Όλα παίζουν και τίποτα. Φροντίστε να έχετε φίλους δίπλα σας ή και το σύντροφό σας! Μοιραστείτε τις χαρές σας, για να νιώσετε όμορφα. Μπορεί επίσης να τα βρείτε με μια ψυχή.. από το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:  Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18/2/18 !

Σκορπιός
Το ερωτικό σας το θερμόμετρο στα ύψη! Φλερτ, νέες γνωριμίες και πολύ σεξ! Αυτό είναι τα σκηνικό των ημερών μέχρι και τις 18/10, για αυτό ξεχάστε τις κλεισούρες και τα σκοτάδια σας και βγείτε έξω να σας δουν! Γοητευτικοί πολύ, λαμπεροί, ερωτικοί, φλογεροί, το πάθος ξεχειλίζει από πάνω σας, θα τραβήξετε τα βλέμματα και μπορεί να γίνει και μάχη για πάρτη σας, για το κορμί σας.. Ποιος ή ποια θα είναι ο τυχερός/ή;;; Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να μάθετε το τι νιώθει ο σύντροφός σας για εσάς ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και θα το καταφέρετε μια χαρά.. Έχετε τον τρόπο σας εσείς.. φιλάκια, χαδάκια, γλυκόλογα, εκείνο το βλέμμα το διαπεραστικό.. Μάγοι σωστοί! Να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, γιατί μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να προκύψει και να απογειωθείτε και εκεί.. Έρωτας και λεφτά το φάρμακό σας!

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό του καιρού, σας θέλει στη κορυφή όσων αφορά τα επαγγελματικά σας! Η Αφροδίτη όχι δε θα σας φέρει κανέναν έρωτα, όμως θα σας κάνει φλογερούς και παθιασμένους με τη δουλειά σας. Έχετε στόχους, φιλοδοξίες, όνειρα και δε θα ησυχάσετε αν δε τα πραγματοποιήσετε όλα μαζί. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας που σας αγαπούν, σας θαυμάζουν και σας στηρίζουν. Εκμεταλλευτείτε γνωριμίες χρήσιμες, που έχουν το χρήμα και τις γνώσεις, για να επενδύσουν σε εσάς, για να μπορέσετε να πετύχετε και φυσικά να αυξηθούν τα έσοδά σας! Ψαχτείτε, να είστε ανήσυχοι πολύ, γιατί τις μέρες αυτές οι ευκαιρίες θα είναι μπόλικες και όλες δικές σας! Καιρό τώρα θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, τα έχετε καταφέρει στο 80%! Το υπόλοιπο για να έρθει, να ξέρετε θα πρέπει να κάνετε κάτι δυνατό, κάτι ανεπανάληπτο και κάτι σε πιο σταθερή βάση.. Το έχετε και μπορείτε..