Η  Κιμ Καρντάσιαν …ξεφτίλισε τους Τούρκους 

166
Κιμ Καρντάσιαν, Τούρκους,

Η Κιμ Καρντάσιαν πλήρωσε η ίδια ολοσέλιδη καταχώρηση στους NYTIMES για να υπερασπιστεί το έθνος της απέναντι στην προπαγάνδα της WSJ ππου δημοσίευσε πληρωμένη καταχώρηση κατά της γενοκτονίας!

Σε μία εκπληκτική αντίδραση προέβη η γνωστή τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν όταν είδε πληρωμένη τουρκική καταχώρηση στην WSJ που αμφισβητούσε την γενοκτονία των Αρμενίων.

Πλήρωσε η ίδια ολοσέλιδη καταχώρηση στους NY Times με την οποία πραγματικά ξεφτίλιζε την τουρκία αλλά κυρίως τα έμμισθα παπαγαλάκια των γενοκτόνων.

Με τίτλο «Η αμφισβήτηση γενοκτονιών δεν πρέπει να επιτρέπεται», η Καρντάσιαν στην καταχώρηση της θυμίζει την τουρκική θηριωδία, τονίζει ότι ενέπνευσε τον Χίτλερ, ενώ σημειώνει ότι «εάν η Τουρκία είχε υποχρεωθεί να αναγνωρίσει τα εγκλήματα της, δεν θα είχαμε ζήσει το ολοκαύτωμα».

Αυτά να τα βλέπουν τα  ντόπια σούργελα και οι τηλεπερσόνες που τους κουνάνε χιλιάρικα και πάνε στην τουρκία για life style!

Διαβάστε επίσης:  ΚΥΠΡΟΣ: Ένας ο δολοφόνος- Μια "ανάσα" από τη σύλληψή του οι Αρχές

Κιμ Καρντάσιαν, Τούρκους,

Η καταχώρηση της Κιμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κιμ Καρντάσιαν, Τούρκους,

 

Η πρώτη ελεεινή καταχώρηση των γενοκτόνων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζοντας, επιτίθεται κατά της εφημερίδας λέγοντας ότι «σερβίρουν σκουπίδια για τα λεφτά», «βγάζετε λεφτά πάνω στο αίμα των τούρκικων γενοκτονιών» και ρωτούσε «εάν η καταχώρηση αμφισβητούσε το Ολοκαύτωμα ή την 11η Σεπτεμβρίου θα την δημοσίευαν;» καταλήγοντας ότι «είστε αναίσχυντοι, αδίστακτοι και επικίνδυνοι!»

Εννοείται ότι η είδηση έπαιξε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ με απόλυτη στήριξη της Κιμ και αποδοκιμασία στην WSJ και την τουρκία. Είναι εύκολα αντιληπτό το αντίκρυσμα αυτής της ενέργειας που ισοδυναμεί με χίλια διαβήματα «διπλωματικών κύκλων».