Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζει “τα χρήματα και η θυρίδα είναι δικά μου”

Τη σιωπή της έλυσε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου, απαντώντας στα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα για τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό που είναι δικαιούχος, αλλά και για την τραπεζική θυρίδα σε τράπεζα της Χίου.

Η μητέρα του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου υποστήριξε ότι τόσο τα μετρητά στον τραπεζικό λογαριασμό, όσο και το περιεχόμενο της θυρίδας ανήκει στην ίδια και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της «Κιβωτού».

Μιλώντας στο «Τlive» η μητέρα του πατέρα Αντωνίου που ζει τις τελευταίες ημέρες σε μοναστήρι της Χίου, υπογράμμισε ότι γνώριζε τόσο για την ύπαρξη των 60.000 ευρώ, αλλά και για την τραπεζική θυρίδα.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…» σημείωσε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Παράλληλα, η ηλικιωμένη γυναίκα παραδέχθηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.

«Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου».

Ωστόσο, η μητέρα του πατέρα Αντωνίου δεν απάντησε τι ποσό θα βρουν μέσα τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας που θα ανοίξουν τη συγκεκριμένη θυρίδα. «Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Φωτογραφία της ημέρας

Ηλιόλουστη Τρίτη στο Λιμένι Μάνης 19 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 19 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1831: Σημειώνεται η πρώτη ληστεία τράπεζας στη Νέα Υόρκη. Οι ληστές φεύγουν από...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Χρύσανθος, Χρυσανθίς, Χρυσάνθη, Δαρεία, Δάρα, Δάρω.

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και τούς έκλειναν ραντεβού με πελάτες σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη αποκαλύφθηκε μετά...

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, από τις προμεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην...

Κατώτατος μισθός: Στις 22 Μαρτίου η τελική απόφαση

Η αύξηση του κατώτατου μισθού που θα ξεπερνά το 5% και τα 800 ευρώ επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ημέρες, τόσο από το κυβερνητικό επιτελείο, όσο και και από...

Οικογένεια βία: Εκτοξεύτηκαν οι καταγγελίες – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου

Τι αποφασίστηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για τη μεγάλη έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας. Οι σχετικές καταγγελίες εκτοξεύθηκαν στις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα για τα οικονομικά της ΜΚΟ

Ποινικά υπόλογοι για τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και...

“Βόμβα” του Αρχιεπισκόπου για τον Πατέρα Αντώνιο: Του είχα πει δεν είναι σωστή η πορεία του

Για τα ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και την οπαδική βία μίλησε σε πρωινή ενημερωτική...

Κιβωτός του Κόσμου: “Κωλοτούμπα” του 16χρονου στην υπόθεση του πατέρα Αντωνίου

Νέα τροπή στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου δίνει η επιστολή του 16χρονου, βασικού...

Παραπομπή του πατέρα Αντώνιου για κακουργήματα σε δίκη εισηγείται ο εισαγγελέας

Το εδώλιο του κατηγορουμένου δείχνει ο εισαγγελέας στον πατέρα Αντώνιο για κατάχρηση δύο ανηλίκων...