Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

“Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για αυτό πρέπει να ρίξουμε τους τόνους…

Πρέπει να προσέχουμε το τι λέμε και το πώς κυκλοφορούμε, με τον Δία να προσπαθεί να σώσει τις καταστάσεις”.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, την Τρίτη, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ισορροπία στις ανθρώπινες σχέσεις, ενθαρρύνοντας τυχόν νέες συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και γνωριμίες. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο δημιουργεί προκλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι εκτιμάται να αντιμετωπίσεις ένταση ανάμεσα στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και τα προσωπικά σου ή να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες. Δρας αρκετά απερίσκεπτα και πιθανώς αυτό να σου κοστίσει σε πολλαπλούς τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για αρμονία στην καθημερινότητά σου, ενισχύοντας τις σχέσεις σου στον χώρο εργασίας. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο πρόκειται να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις, ιδιαίτερα στην επιδίωξη προσωπικών στόχων και καριέρας. Μάλλον περιμένεις μη ρεαλιστικά πράγματα από τον εαυτό σου και θα χρειαστεί να χαλαρώσεις και να θέσεις πιο μικρούς κι ευκολότερα εφικτούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε φίλε Δίδυμε, η Τρίτη είναι μια ημέρα που επιφέρει ευκαιρίες για κοινωνική επαφή και επικοινωνία. Η Σελήνη στον Ζυγό υποδεικνύει ότι θα απολαύσεις την κοινωνική δραστηριότητα και την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της ημέρας με φίλους ή το ταίρι σου. Μπορείς, επίσης, να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο και στα παιδιά σου. Η τρέχουσα ημέρα είναι καλή για να το ρίξεις έξω, να κάνεις βαθυστόχαστες συζητήσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, οι επικοινωνιακές δεξιότητές σου θα λάμψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στον Ζυγό σου φέρνει μια επιθυμία για ισορροπία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή, όπως και μία αναζήτηση παρελθοντικών αναμνήσεων. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις, ειδικά στον τομέα των οικονομικών και των ανθρωπίνων σχέσεων. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις στις εξωτερικές πιέσεις να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Ζυγού φέρνει μια αρμονική αίσθηση στις σχέσεις σου. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο αναμένεται να προκαλέσει, κάποιες προκλήσεις στον τομέα της επικοινωνίας και των οικονομικών σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην επιτρέψεις στις όποιες πιέσεις να επηρεάσουν την εσωτερική σου γαλήνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές σου υποθέσεις, ενθαρρύνοντάς σε να αναζητήσεις μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο εκτιμάται ότι θα προκαλέσει κάποιες προκλήσεις στον τομέα των ‘πιστεύω’ σου και της επαγγελματικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία πιο πρακτική προσέγγιση και να αποφεύγεις υπερβολικές αντιδράσεις στη δουλειά και τα προσωπικά σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την ανάγκη σου για ισορροπία και αρμονία. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο εκτιμάται ότι θα φέρει κάποιες προκλήσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Είναι άκρως σημαντικό να παραμείνεις συνεπής με τις αρχές σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με διπλωματία, αντί να καβγαδίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο λίγες υπόγειες σκέψεις ή συναισθήματα. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ειλικρινής με τον εαυτό σου. Το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο μπορεί να σε ωθήσει να αναμετρηθείς με προκλήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και την οικογενειακή ζωή. Είναι κρίσιμο να μείνεις πιστός στις αξίες σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ωριμότητα και σοφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τετάρτη η Σελήνη στον Ζυγό, ενεργοποιώντας ζητήματα φιλιών και ονείρων, φέρνει την εστίαση στους στόχους σου και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο, που επηρεάζει θέματα επικοινωνίας και ρουτίνας, όμως, αναμένεται να φέρει κάποιες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου ή λίγες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να επιδείξεις ευελιξία και να διατηρήσεις την ηρεμία σου, χωρίς να προσκολλάσαι ή φανατίζεσαι στις απόψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι ημέρα όπου ανακατευθύνεσαι, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη στον Ζυγό να επηρεάζει την επαγγελματική σου κατεύθυνση, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη για ισορροπία στην καριέρα σου. Το τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο την Τετάρτη πρόκειται να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις στα οικονομικά και στη δημιουργική σου έκφραση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να επικεντρωθείς στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων, στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Τετάρτη έφτασε και σε καθιστά πρωταγωνιστή, κατά κάποιον τρόπο, αφού ο Άρης από το δικό σου ζώδιο ολοκληρώνει σκληρή όψη με το Δία. Είναι αναμενόμενο, σήμερα, να επιθυμείς να αναλάβεις ρίσκο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχεις και καλά αποτελέσματα! Οι εντάσεις σήμερα με την οικογένειά σου είναι μέρος του σεναρίου, όμως η Σελήνη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μία ανοικτή προσέγγιση, επιλύοντας καβγάδες.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η Τετάρτη έφτασε και μαζί της φέρει την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Άρη και Δία, δωρίζοντας σου υπέρμετρη αισιοδοξία, μα κι ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση. Εμβαθύνεις προς περισσότερες πτυχές του εαυτού σου, αναστοχάζεσαι και μαθαίνεις από τα λάθη του παρελθόντος, όμως πρόσεξε μην φανατιστείς στις απόψεις σου, γιατί οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές. Πρόσεξε μην πατάς και πολύ… το γκάζι και μην κάνεις απότομες κινήσεις, για να μην βγεις εκτός ελέγχου ή προγράμματος!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...