Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Η σύλληψη στις ΗΠΑ Κινέζου επιστήμονα που μετέφερε θανατηφόρους ιούς έδειξε πώς μπορούν να μολυνθούν ολόκληρες ήπειροι!

To πόσο εύκολα μπορούν να τριγυρίσουν στον πλανήτοι θανατηφόροι βιολογικοί παράγοντες που να προξενήσουν ανθρωπιστικές τραγωδίες, καταδεικνύει η σύλληψη που έγινε το 2018 στις ΗΠΑ στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ καθώς Κινέζος επιστήμονας βρέθηκε να κουβαλάει φιαλίδια με τους κορωνοϊούς, SARS και MERS!

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως τα διεθνή αεροδρόμια αποτελούν τις «πύλες» από τις οποίες μια εγκληματική οργάνωση ή ένα εχθρικό κράτος (αν και συνήθως σκοτεινές οργανώσεις έχουν τέτοιες φιλοδοξίες και όχι τα κράτη που εξ’ ιδρύσεως έχουν μάθει να δρουν με μια σχετική νομιμότητα) για να διαδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη ένας θανατηφόρος ιός.

Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί: Είτε πρόκληση ενός «διορθωτικού» κραχ (αυτό που συμβαίνει τώρα) είτε απομείωση του πληθυσμού (χιλιάδες οργανώσεις τρελών και κυνικών το εύχονται αυτό και μάλιστα όχι παράνομες, θεωρώντας τα 7,7 δισ. των ανθρώπων πάρα πολλά) είτε την επίτευξη αλλαγής των γεωπολιτικών συσχετισμών (κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού καθώς η ΕΕ εάν δεν προσφέρει όντως βοήθεια στις ισοπεδωμένες Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία, απλώς θα «εξατμισθεί»).

Η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο του 2018, ακριβώς ένα χρόνο πριν το ξέσπασμα του covid-19 στην Ουχάν. Μάλιστα, το Yahoo News, επικαλείται πηγή του FBI για το περίεργο περιστατικό.

«Η επιθεώρηση στο τελωνείο του αεροδρομίου οδήγησε στην ανακάλυψη των φιαλιδίων. Ειδικό κλιμάκιο επιβεβαίωσε πως υπήρχαν σε αυτά οι κορονοϊοί SARS και MERS», ανέφερε η πηγή του FBI, χωρίς να κατονομαστεί.

Τα φιαλίδια είχαν γραμμένες πάνω τους ετικέτες «Αντισώματα», με τον Κινέζο να δικαιολογείται λέγοντας ότι θα τα παρέδιδε σε ερευνητικό κέντρο των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάιο του 2018 αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2019, είχαν συλληφθεί δυο ακόμη Κινέζοι επιστήμονες, που προσπάθησαν να περάσουν από το αεροδρόμιο φιαλίδια, εκ των οποίων το ένα είχε ένα είδος γρίπης, άγνωστο στους επιστήμονες και το άλλο βακτηρίδια E.Coli.

«Τα όπλα μαζικής καταστροφής που προσπάθησαν να εισάγουν στις ΗΠΑ επιστήμονες από το εξωτερικά, βάζουν σε κίνδυνο όλη την χώρα», πρόσθεσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.

«Με την μέχρι τώρα γνώση μας σχετικά με τις απειλές από τα κινεζικά σχέδια, ευχόμαστε να είχαμε λάβει μέτρα νωρίτερα», δήλωσε προ μηνών ο John Brown, βοηθός διευθυντή στο FBI, στο τμήμα επιχειρήσεων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως τον περασμένο Ιανουάριο ο επικεφαλή τους τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ, συνελήφθη και μάλιστα διώκεται από το FBI, επειδή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει κεφάλαια που δεχόταν από την κινεζική Κυβέρνηση, ενώ είχε αποκρύψει την εμπλοκή του σε αρκετά project!

Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες το κινεζικό προξενείο στις ΗΠΑ είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της χώρας με ανακοίνωσή του, αφήνοντας υπόνοιες πως ο covid-19 είχε κατασκευαστεί από τους Αμερικανούς!

Πάντως άσχετα με το ποιος κάνει τι και τις αλληλοκατηγορίες, αυτό που φαίνεται είναι το πόσο εύκολα μπορεί να ξεκινήσει μια βιολογική τραγωδία με σκοτεινά κίνητρα.

Ο σημερινός κορωνοϊός που ταλανίζει τον πλανήτη έχει προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή δυσανάλογη για την πραγματική του επίδραση, δείχνει να είναι ένας επαναπρογραμματιζόμενος ιός ο οποίος βολεύει πάρα πολύ στο να γίνει η «διόρθωση» στην παγκόσμια οικονομία.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι οικονομικοί αναλυτές φοβούνταν ότι θα υπάρξει μια νέα οικονομική κρίση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η κυβέρνηση… μετακομίζει – Το σχέδιο μετεγκατάστασης 9 υπουργείων

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του project της ΠΥΡΚΑΛ, του κυβερνητικού πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης», μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Το έργο έχει...
Χίτλερ, διαταγή, Νέρων,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαρτίου ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή “Νέρων”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1945 ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή "Νέρων" βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέψει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει...

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη...

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην βόλτα που έκανε  για ψώνια σε μια φάρμα στο Ουίνσδορ με τον...
Ο Ιωάννης Λιανός ο διάδοχος της Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Δημοσκοπήσεις: Τι προβληματίζει την κυβέρνηση

Στην γκρίζα ζώνη των αναποφάσιστων θέλει να εστιάσει η κυβέρνηση στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές και θα ενταθεί η προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της...

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: “Έχουμε τη βεβαιότητα ότι η αλήθεια δεν θα λάμψει”

«Βρίσκομαι ενώπιόν σας γιατί οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα», δήλωσε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου η Μαρία Καρυστιανού,...

ΕΝΦΙΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά εκκαθαριστικά

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διαδικασίες τόσο για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όσο και για την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Σύμφωνα...

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κυψέλη: Ανήλικοι απείλησαν με κατσαβίδι 42χρονο και του άρπαξαν το κινητό

Στιγμές τρόμου για έναν 42χρονο στην Κυψέλη όταν δέχτηκε επίθεση από ανήλικους με σκοπό...

Ερντογάν -προκλήσεις: “Αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν δική μας”

«Ίσως αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»,...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα...

Η κυβέρνηση… μετακομίζει – Το σχέδιο μετεγκατάστασης 9 υπουργείων

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του project της ΠΥΡΚΑΛ, του κυβερνητικού πάρκου «Ανδρέας...