Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Ήλιος το πρωί με… ομίχλες το βράδυ! Βαράει 30αρια ξανά

Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, καθώς συνεχίζεται το «καλοκαιρινό» κύμα στα μέσα Οκτώβρη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα μείνει λίγο κάτω από τους 30 βαθμούς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τα ορεινά όπου η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υψηλή θερμοκρασία για την εποχή, έχει φέρει μάλιστα αρκετό κόσμο στις παραλίες αυτή την εβδομάδα.Το άλλο κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα, θα είναι οι τοπικές ομίχλες. Σε Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιο, Θεσσαλία, Κρήτη, ακόμη και στα Δωδεκάνησα, αναμένονται τοπικές ομίχλες το πρωί,, αλλά κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες κυρίως στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει, το διάστημα από σήμερα έως και 12 Μαΐου 2024, αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του...

Στην φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους 10 κατηγορούμενους που συνελήφθησαν στην επιχείρηση για...

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι 3 από τους 10 κατηγορούμενους, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της αστυνομίας...

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές

Από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απολύθηκαν πέντε ράθυμοι δικαστές, ενώ δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις...

“Τουρισμός για Όλους 2024”: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους. Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις) Προσωρινός Πίνακας...

Πύργος: Επίθεση σε 17χρονο από άλλα νεαρά άτομα

Πατέρας 17χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιός του δέχθηκε επίθεση από τρείς νεαρούς χθες το μεσημέρι (25/4) στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Αγίας...

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν χειρόφρενο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μεγάλη Τετάρτη

Την αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για απεργία την Τετάρτη 1 Μαΐου με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2024,...

Η φωτογραφία της ημέρας

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024 26 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καιρός: Η αφρικανική σκόνη ξανάρχεται

Αφρικανική σκόνη ήταν, πέρασε αλλά θα ξανάρθει τις επόμενες ημέρες. Μπορεί ο καιρός να...

Καιρός: Ήπιος τη Μεγάλη Εβδομάδα – Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες την Ανάσταση και το Πάσχα

Η αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε υποχώρησε και πλέον όλοι αναμένουμε τα νεότερα για...

Καιρός: Σκόνη, λασποβροχές και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Πότε υποχωρεί η… «πορτοκαλί ομίχλη»

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι σήμερα, Τετάρτη, 24 Απριλίου, ο καιρός. Σύμφωνα με την πρόγνωση...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με θυελλώδεις ανέμους τύπου Foehn και αφρικάνικη σκόνη

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην...