Κορονοϊός: Το βίντεο της μικρής από την Κύπρο έγινε Viral…

«Δεν θέλω άλλο την.. καραμπίνα (καραντίνα) - Θέλω να ‘ρθουν οι ξαδέρφες μου»

88
Κορονοϊός: Το βίντεο της μικρής από την Κύπρο έγινε Viral…

Ευχάριστες στιγμές σε μια δύσκολη περίοδο προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου το βίντεο της μικρής Μαρίας από την Κύπρο.

Στο βίντεο αυτό η μικρή ζητάει με… ύφος από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη να διώξει την… καραμπίνα (έτσι αποκαλεί την καραντίνα λόγω κορονοϊού) προκειμένου να έρθουν ξανά στο σπίτι οι ξαδέλφες της.

Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή θα νικήσουμε τον κορωνοϊό

Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.

Gepostet von Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) am Freitag, 27. März 2020

Μάλιστα το βίντεο είχε τέτοια απήχηση που ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης απάντησε στην μικρή.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;