Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Κως: Μέσα σε σακούλα βρέθηκε η 27χρονη Πολωνή που δολοφονήθηκε

Από την μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί το πτώμα της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε στις 7 το απόγευμα περίπου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αστυνομικών για τον δράστη της αποτρόπαιης δολοφονίας αφού μέχρι τώρα ο βασικός ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.

Το πτώμα της 27χρονης αναγνωρίστηκε από τους Αστυνομικούς και πλέον μένει η τυπική διαδικασία να αναγνωριστεί και από τους οικείους της.

Όπως έγινε γνωστό το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ το είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν οι αστυνομικοί που αφαίρεσαν την σακούλα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 27χρονη που αναζητούσαν.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Από τις αστυνομικές Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στο πτώμα της 27χρονης θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα ταυτοποιηθούν με τον δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Νίσυρος: Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (27/4) σε σπίτι συγγενικών του προσώπων, στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο αρχαιοφύλακας της...

Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία...

Στην Ευελπίδων απολογούνται από το πρωί οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Την υπόθεση χειρίζονται...

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Να σημειωθεί πως, τα καταστήματα θα είναι...
Αβεβαιότητα στους πολίτες για το πότε θα βγούμε από την πανδημία

Πασχαλινοί ρυθμοί στην αγορά – Αισιοδοξία των εμπόρων για αυξημένους τζίρους

 Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα κάλαντα, τα έθιμα, τα λαζαράκια και...

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και...

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει στο 33,6% η ΝΔ, 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 13,5% το ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών διευρύνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον τόπο της 27 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κως: Ασφυξία από τροφή η αιτία θανάτου του βρέφους 

Ανατροπή σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- Από ασφυξία που προήλθε μετά από κατάποση τροφής έχασε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 Οκτωβρίου ανακαλύφθηκε το Ασκληπιείο της Κω

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1902.... Ο γερμανός αρχαιολόγος Ρούντολφ Έρτικ ανακαλύπτει το Ασκληπιείο της Κω, έπειτα από τριετείς ανασκαφές.

Κως: Ακυβέρνητη λέμβος με 34 μετανάστες

Ακυβέρνητη πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με 34 μετανάστες εντόπισε τις πρωινές ώρες σήμερα περιπολικό σκάφος...

Κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων “μαϊμού” σε Ρόδο και Κω από το ΣΔΟΕ

Σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας απομιμητικών προϊόντων κατάφερε το ΣΔΟΕ, κατάσχοντας μεγάλες...