Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

ΚΥΠΡΟΣ: «Μίλησε» η νεκροτομή για το ζευγάρι που δολοφονήθηκε

Ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες η νεκροτομή επί των σορών του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκαν στο προάστιο της Λευκωσίας, Στρόβολο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Ελένη Αντωνίου ο θάνατος του άτυχου ζεύγους προήλθε από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρίξεις οργάνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο θάνατος του άντρα προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστικές τρώσεις (τρύπες) πνευμόνων και καρδίας, από μαχαίρι.

Όσον αφορά την γυναίκα, ο θάνατος της προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας, από μαχαίρι.

Όπως δήλωσε η κυρία Αντωνίου η γυναίκα δέχθηκε 10 μαχαιριές ενώ ο άντρας 25-30. Η νεκροτομή ξεκίνησε στις 12:30 και ολοκληρώθηκε στις 19:00.

Έγκλημα μίσους και όχι ληστεία

Η τοπική κοινωνία αλλά και όλη η Κύπρος είναι σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στο Στρόβολο Λευκωσίας.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου καθηγητή στο English School και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.

Στο οικογενειακό περιβάλλον στρέφεται η Αστυνομία

Ωστόσο, μυστήριο είναι ακόμη ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο γιος, σύμφωνα με την «Καθημερινή» ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία. Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. Ο καθηγητής μαθηματικών περιγράφεται ως ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης. Πρόσφατα είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Στο εργασιακό του περιβάλλον η δολοφονία έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έπεσε θύμα δολοφονίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση.

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικός τους κληρονόμο.

Πηγές: Καθημερινή Κύπρου, politis.com.cy,Φιλελεύθερος

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χίτλερ, διαταγή, Νέρων,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαρτίου ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή “Νέρων”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1945 ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή "Νέρων" βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέψει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει...

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη...

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην βόλτα που έκανε  για ψώνια σε μια φάρμα στο Ουίνσδορ με τον...

Νέα ένταση Δύσης – Ρωσίας μετά την επανεκλογή του Βλαντίμιρ Πούτιν

Νέος γύρος έντασης Δύσης - Ρωσίας μετά την επανεκλογή στην προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν για πέμπτη θητεία, με ποσοστό 87%.   Η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ θα...

Μεσανατολικό: Το Ισραήλ στέλνει υψηλόβαθμη αποστολή στο Κατάρ

Υψηλόβαθμη αποστολή στο Κατάρ στέλνει σήμερα το Ισραήλ για συνομιλίες με τη Χαμάς και στόχο ανακωχή 6 εβδομάδων στη Γάζα.   Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο, η εκεχειρία που...

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη στην Ρωσία με στόχο την ανανέωση της προεδρικής του θητείας,...

Τουρκία: “Μέχρι και 7,6 Ρίχτερ ο σεισμός που αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη” λέει σεισμολόγος

«Καμπανάκι» για έναν πολύ ισχυρό σεισμό που θα χτυπήσει την Κωνσταντινούπολη χτύπησε ακόμα ένας σεισμολόγος στην Τουρκία. Ο γεωλόγος και σεισμολόγος καθηγητής Νατσί Γκιορούρ δήλωσε ότι πρέπει να κατασκευαστεί μια αντισεισμική...
1883, πέθανε, Καρλ Μαρξ,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Μαρτίου πέθανε ο Καρλ Μαρξ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1883... πέθανε ο Καρλ Μαρξ, πολιτικός, θεωρητικός, οικονομολόγος, κοινωνιολόγος και φιλόσοφος

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ερντογάν -προκλήσεις: “Αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν δική μας”

«Ίσως αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»,...

Λευκός Οίκος: Μέσω της Κύπρου η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα

Στον κεντρικό ρόλο που διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία στη δημιουργία του θαλάσσιου διαδρόμου για...

Νίκαια: Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 40χρονου που δολοφονήθηκε – Στέλιο συγχώρεσέ μας

Το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Στέλιο είπαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου άνδρα ο...

Ναβάλνι: Στενή συνεργάτις του υποστηρίζει ότι δολοφονήθηκε λίγο πριν γίνει ανταλλαγή κρατουμένων

Ο Αλεξέι Ναβάλνι βρισκόταν κοντά στην απελευθέρωσή του στο πλαίσιο μιας ανταλλαγής κρατουμένων, οι διαπραγματεύσεις για...