Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
23 C
Athens

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Λαμίας και παραμένει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε… υγιεινό περίπατο το «πονηρό» παιχνίδι με την Λαμία στη Φθιώτιδα κερδίζοντας με 5-0 και παραμένει ακόμα μέσα στο… κόλπο του τίτλου.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ήταν αποτελεσματική με τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα να πραγματοποιούν εντυπωσιακή εμφάνιση και πήρε μια εμφατική νίκη.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βάλουν το παιχνίδι στο δικό τους ρυθμό, καθώς στο 23’ άνοιξαν το σκορ με τη «χρυσή αλλαγή» τους τον Μπάνιαμιν Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος πέρασε στο 21’ ως αλλαγή στη θέση του Μπαρνέρ που τραυματίστηκε και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε. Νωρίτερα ο Ιωαννίδης είχε ανοίξει για τον Λημνιό, που σούταρε στο δοκάρι.

Μετά από ένα διάστημα, όπου ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στη Λαμία και έκλεισε τους διαδρόμους στην άμυνά του, ο Φατίχ Τερίμ είδε τους παίκτες του να «κλειδώνουν» το παιχνίδι.

Στο 44’ ο Μπακασέτας βρήκε τον Ιωαννίδη στον κενό χώρο. Ο διεθνής φορ εκμεταλλεύτηκε τη διστακτικότητα των αμυντικών της Λαμίας και πλαγιοκόπησε την περιοχή του Κοσέλεφ πασάροντας στον Μπακασέτα, που στο μεταξύ είχε κάνει σπριντ στην επίθεση και με δυνατό πλασέ έκανε το 0-2.

Ο… χορός των γκολ συνεχίστηκε για τον Παναθηναϊκό στο β’ μέρος, όπου η πληθωρική παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη ήταν καταλυτική.

Έτσι στο 54’ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 0-3 και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-4.

Ο Βέρμπιτς μπήκε ωραία στην περιοχή, πάσαρε στον Λημνιό, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στα σώματα με τον Μπακασέτα να έρχεται και να κάνει το 0-4 με σουτ.

Στο 60’ ο Ιωαννίδης σημείωσε το δεύτερο γκολ του. Κατέβασε την μπάλα κερδίζοντας τον Τζανετόπουλο και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ κάνοντας το 0-5 και στο 71’ αντικαταστάθηκε από τον Σπόραρ μέσα σε αποθέωση.

Το παιχνίδι απέκτησε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Τερίμ να βγάζει τους βασικούς του και να κάνει «συντήρηση δυνάμεων» και τη Λαμία να χάνει κάποιες ευκαιρίες πριν από το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου.

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος (62΄ Στάνκο), Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ )- Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νιούνιες, Τσιλούλης-Λέικ (46’ Μαρτίνεθ )-Σλίβκα, Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν (63’ Μαντσίνι), Χουάνκαρ (62’ Μλαντένοβιτς) – Αράο, Tσέριν- Μπακασέτας (63’ Βιλένα), Λημνιός, Μπερνάρ (λ.τ. 21΄Βέρμπιτς) – Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ)

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Παναθηναϊκός: “Στον αέρα” ο Τερίμ

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός που – σύμφωνα με τον ΑΠΕ αλλά και άλλα δημοσιεύματα-...

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, στο...

Δρόμεια 2024: Με στόχο χρόνους κάτω από τα 22΄΄ τα 200μ. γυναικών

Μία πλειάδα «αστεριών» έχει δηλώσει συμμετοχή στα 200 μ. γυναικών στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια». Αθλήτριες που βρίσκονται στις πρώτες 50 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/4/24

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπέατριζ Χαντάντ Μάια για το Madrid Open, ο τέταρτος αγώνας των Μπακς με τους Πέισερς για τα...

Super League (Play Off, 8η αγωνιστική): Αποτελέσματα

Στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Λαμία 4-1/ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2/Παναθηναϊκός –...

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του...

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2: Στο 90′ με Σάστρε “ζωντανοί” στο κυνήγι του τίτλου οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε στο 3′ με τον Κωνσταντέλια στο 81′ έχανε 1-2, αλλά κέρδισε με το δεύτερο γκολ του νεαρού (81′) και… σούταρα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας θα ασκήσει έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου

Ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας θα ασκήσει έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας,...

Ο Παναθηναϊκός “κατάπιε” την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι 95-88

Mε ψυχή και σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του Game 4, ο Παναθηναϊκός «ποδοπάτησε»...

Παναθηναϊκός: “Στον αέρα” ο Τερίμ

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός...

Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον...