Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Λάρισα: Πάνω από 40 σκυλιά δηλητηριάστηκαν στον δήμο Αγιάς

Μέσα σε 20 ημέρες 40 σκυλιά έχουν βρει τραγικό θάνατο μετά από δηλητηρίαση που υπέστησαν από φόλες, σύμφωνα με το «Ζωοφιλικό Σωματείο Δήμου Αγιάς ”Ζωή” – Animal Welfare Organization» και την σελίδα του στο Facebook.

Το κείμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης κάνει λόγο για: «… ψυχοπαθή που κυκλοφορεί ελεύθερος» και θανατώνει τα άτυχα ζωάκια. Σύμφωνα με το Ζωοφιλικό Σωματείο Δήμου Αγιάς ”Ζωή’’, την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή Λάρισας.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Έγκλημα τεραστίων διαστάσεων στον Δήμο Αγιάς. Από αρχές Αυγούστου έως και σήμερα, 22/08/2018, που γράφω αυτό το κείμενο, έχουν βρει τραγικό θάνατο, από δηλητηρίαση, πάνω από 40 σκυλιά στον Δήμο Αγιάς !

Σκυλιά τα οποία ήταν άκρος κοινωνικά, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και πλήρως εμβολιασμένα. Τα ζώα αυτά τα φρόντιζαν εθελοντές του σωματείου μας με προσωπικό κόπο, κόστος και πολύ αγάπη.

Λαμβάνουμε επίσης καθημερινά τηλεφωνήματα από ανήσυχους φιλόζωους πολίτες οι οποίοι ταΐζουν αδέσποτα ζώα στην γειτονιά τους, όπου μας αναφέρουν πως τα ζώα που φροντίζουν έχουν εξαφανιστεί !

Στον Δήμο μας, ανάμεσα μας κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής ελεύθερος ! Αυτός ο ψυχοπαθής παίρνει διεστραμμένη ικανοποίηση σκοτώνοντας ζώα. Ως γνωστό οι περισσότεροι ψυχοπαθείς και κατά συρροή δολοφόνοι με φόνους σε ανήμπορα ζώα ξεκίνησαν, το αμέσως επόμενο βήμα τους ήταν ο φόνος σε άνθρωπο προς ικανοποίηση των αρρωστημένων ορέξεων τους.

Θα μου πείτε πως υπερβάλω. Σας βεβαιώνω όμως πως καμία υπερβολή δεν υπάρχει στα γραφόμενα μου, για να διαπιστώσετε την ορθότητα των ισχυρισμών μου μπορείτε να ανατρέξετε σε σχετικές έρευνες η να μιλήσετε με κάποιον αστυνομικό του εγκληματολογικού τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε σοβαρό πρόβλημα στον Δήμο Αγιάς και για να μην θρηνήσουμε ανθρώπους πέρα από ζώα οφείλουμε να λάβουμε δραστικά μέτρα ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος αυτών των αποτρόπαιων πράξεων. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή Λάρισας. Παρακαλείτε όποιος πολίτις γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση να έρθει σε επαφή μαζί μας μέσω της σελίδας μας , αν έχετε κάποια στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Εισαγγελέα στο τηλέφωνο 2410 532179 η στην Αστυνομία Αγιάς στο τηλέφωνο 24940 22300.

<< Το μόνο που χρειάζεται για τον θρίαμβο του Κακού είναι κάποιοι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα. >> Έντμουντ Μπερκ

Από εμάς και μόνο εμάς εξαρτάται λοιπόν αν θριαμβέψει το Κακό που εκτελείται αυτήν την στιγμή στον Δήμο Αγιάς.

Με εκτίμηση το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Αγιάς << ΖΩΗ >>».

Πηγή: onlarissa.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

“Τουρισμός για Όλους 2024”: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2024» και ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους. Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις) Προσωρινός Πίνακας...

Πύργος: Επίθεση σε 17χρονο από άλλα νεαρά άτομα

Πατέρας 17χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιός του δέχθηκε επίθεση από τρείς νεαρούς χθες το μεσημέρι (25/4) στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Αγίας...

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν χειρόφρενο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Μεγάλη Τετάρτη

Την αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για απεργία την Τετάρτη 1 Μαΐου με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2024,...

Η φωτογραφία της ημέρας

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024 26 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε ισχύ ο πρώτος φορολογικός νόμος των επαναστατημένων Ελλήνων, με την...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Γλαφυρός, Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα.

Ελευσίνα: Μόλις 31 ετών ο νεκρός του τροχαίου – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Μόλις 31 ετών ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελευσίνα. Ο 25χρονος συνοδηγός νοσηλεύεται στο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες (βιντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα, στο...

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη που ζούσε με 94 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής

Αθώα έκρινε το δικαστήριο την 52χρονη που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα, στη...

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός με την κατηγορία ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του

Χειροπέδες σε γιατρό που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης...

Λάρισα: Οι αγρότες αποφασίζουν αύριο για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Επέστρεψαν στα μπλόκα τους οι αγρότες, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ αύριο,...