Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
18.9 C
Athens

«Μακροβούτι» στο χρυσάφι για Λέοντες, Παρθένους κι άλλο 1 ζώδιο: Σελήνη στους Ιχθύες

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια πιο εσωστρεφή, συναισθηματική και ονειρική θέση που κάνει πιο γόνιμη τη φαντασία μας.

Η πρώτη της όψη θα είναι η σύνοδος με τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες, μια όψη που δημιουργεί δυσφορία, τάση για μελαγχολία, περιορισμούς, αλλά και αίσθημα μοναξιάς.

Η τελευταία κύρια όψη της μέσα στη μέρα είναι η αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο που δημιουργεί ασυνεννοησία, επιπολαιότητα στην κρίση μας και βιασύνη στο να βγάλουμε συμπεράσματα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

Κριός

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζει την δύσκολη όψη του τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης που έχουν περάσει στον άξονα σου σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σχέσεις και περνάς σε άλλο επίπεδο, όσο θα βρίσκονται εκεί. Ο Πλούτωνας δημιουργεί πολλά προβλήματα στα επαγγελματικά και σε πιέζει για αλλαγές. Αν δεν αποφασίσεις να τις κάνεις μόνος σου γιατί δεν είσαι έτοιμος, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων. Η μετάβαση επίπονη αλλά και μεταμορφωτική.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα της καθημερινότητας, της υγείας, της εργασίας και της ρουτίνας, θα σε πιέσουν αρκετά γιατί εκεί θα αναγκαστείς να κάνεις ριζικές αλλαγές. Αλλαγές που θα σε βρουν απροετοίμαστο γιατί δεν είσαι από αυτούς που τις αντέχουν. Δες το διαφορετικά και μην κολλάς σε πράγματα και καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Ο Πλούτωνας θα σε μεταμορφώσει και θα αλλάξεις κοσμοθεωρία μέσα από την επαφή με άλλους λαούς και πολιτισμούς.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν περάσει στο άξονα που συμβολίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου τα οποία χρειάζονται ένα καλό ρετουσάρισμα. Επιθυμείς να πετύχεις την πραγματοποίηση των ονείρων σου γι’ αυτό θα χρειαστεί να αποκοπείς από κακές συνήθειες του παρελθόντος. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε αγχώνει, σε προβληματίζει και σε φοβίζει. Το άγνωστο πάντα είναι τρομακτικό, μέχρι να το κάνεις γνωστό.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης περνούν στον άξονα που συμβολίζει την καριέρα και την οικογένεια. Η εξέλιξη σου είναι στον επαγγελματικό τομέα αλλά κάποιοι δεν το θέλουν αυτό και σου βάζουν εμπόδια. Είναι άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον; Είναι κάποιο άτομο που το θεωρείς και το βλέπεις σαν οικογένεια; Ακόμα και κάποιος συνεργάτης, συνέταιρος, ή σύντροφος, τάσσονται εναντίον σου και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον τομέα που εκφράζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις γνωριμίες, αλλά και τις γνώσεις, τις σπουδές και την εξέλιξη σου ως άνθρωπος. Ότι έχεις αφήσει μισοτελειωμένο θα αναγκαστείς να το ολοκληρώσεις, διότι ενδεχομένως να σου ζητηθεί ένα επιπλέον χαρτί σπουδών στη δουλειά. Η προσωπική σου ανάπτυξη εξαρτάται πλέον από τις δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου και οι οποίες θα καθορίσουν την θέση σου στην κοινωνία.

Παρθένος

Παρθένε μου σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Οι Δεσμοί της Σελήνης περνούν στον άξονα που βρίσκονται οι φοβίες, τα άγχη και οι ανασφάλειες σου. Απαγκιστρώσου από τις υλικές απολαύσεις και τα αποκτήματα που σου έδιναν ασφάλεια και δες την ζωή με άλλη οπτική ματιά. Θα ψάξεις σταδιακά για το βαθύτερο νόημα της ζωής και θα δεις πως δεν μετριούνται όλα με το χρήμα.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα σου και σε προτρέπουν να αλλάξεις ρότα στην ζωή σου. Θα εστιάσεις την προσοχή σου στους άλλους και θα αφήσεις πίσω την οποιαδήποτε εγωιστική συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι που σε δυσκολεύει γιατί πάντα κοιτάς τους άλλους και βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης θα μετκινηθούν στον άξονα που για σένα συμβολίζει την καθημερινότητα, την εργασία, τις συνήθειες, την υγεία και την ρουτίνα. Πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις υπερβολικές εκφάνσεις του συναισθήματος και να ξεκολλήσεις από παρελθοντικές καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου φέρει εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσεις για να εξελιχθείς.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που συμβολίζει για σένα τις φιλίες, τους έρωτες, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τα παιδιά σου. Η αλλαγή θα είναι ριζική και θα πρέπει να αφήσεις πίσω κάποια σχέδια και όνειρα για το μέλλον και να συγκεντρωθείς στα παιδιά σου και στα δημιουργήματα που έχεις αποκτήσει. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει εμπόδια και οικονομικά προβλήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφαλής.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τον τομέα της καριέρας από την μια και της οικογένειας από την άλλη. Εκεί θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα χρειαστεί να κάνεις, ή μάλλον θα αναγκαστείς να κάνεις πολλές διορθώσεις και αλλαγές. Παραμερίζεις το επαγγελματικό κομμάτι και ασχολείσαι με την οικογένεια. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε αγχώνει γιατί μόνος σου βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τις επαφές, τις μετακινήσεις, τις γνώσεις, την εκπαίδευση και την ανεξαρτησία που διαθέτεις, μαζί με την προσωπική ανάπτυξη. Πολλές αλλαγές καλείσαι να κάνεις και θα αναγκαστείς να αφήσεις τις αμπελοφιλοσοφίες που έκανες ως τώρα και να γίνεις πιο πρακτικός και ουσιαστικός. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ψυχολογικό αναβρασμό και ψυχική αναστάτωση γιατί δύσκολα θα διαχειριστείς τις νέες συνθήκες.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τους φόβους, τις ανασφάλειες, και τα έντονα μοιραία πάθη. Είναι επίσης τα οικονομικά αι κυρίως αυτά που μοιράζεσαι από κοινού καθώς και τα κεκτημένα σου. Η αλλαγή που καλείσαι να κάνεις είναι σε αυτούς τους τομείς. Ξεκολλάς από το πάθος που σε κρατά εγκλωβισμένο στο παρελθόν και κοιτάς μπροστά. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια σε σχέδια και όνειρα που έχεις πλάσει για το μέλλον και καλείσαι να τα υπερπηδήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...