«Με Αρετή & Τόλμη» – ΔΕΙΤΕ το Β΄ επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων (βίντεο)

68

Είναι μία οικεία, γνώριμη και αναγνωρίσιμη εκπομπή με παρουσία περίπου 50 χρόνων στην Ελληνική Τηλεόραση.

Η παραγωγή της εκπομπής, μέχρι το 1992, γινόταν από την κρατική τηλεόραση, οπότε και την ανέλαβαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Από τότε την παραγωγή οργάνωνε η Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και την εκτέλεση της παραγωγής είχε η Τηλεοπτική Υπηρεσία Στρατού με τη βοήθεια όλων των Επιτελείων.

Δήλωση Αλέξη Τσίπρα

Στη δεύτερη εκπομπή υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος υπογραμμίζει ότι η αποτρεπτική ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι άριστη.

Ο πρωθυπουργός προέβη στη δήλωση αυτή στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, όπου μεταξύ άλλων οι εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά» παραχωρήθηκαν στον Δήμο Παύλου Μελά.

«Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν και κοινωνικό έργο, τότε γίνεται βέλτιστη η λειτουργία τους και η συνεισφορά τους για τον ελληνικό λαό, για την Ελλάδα, για το κοινωνικό σύνολο, εν γένει. Θέλω να συγχαρώ και την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία και να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι άρτια εκπαιδευμένες σε άριστη αποτρεπτική ετοιμότητα, παράλληλα όμως με την έγνοια τους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα αυτές τις κρίσεις, είτε αφορά στην προσφυγική κρίση, που η προσφορά ήταν πράγματι ανεκτίμητη, είτε όμως αφορά και στην καθημερινότητα του πολίτη, στην ποιότητα ζωής. Και σήμερα έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα πάρα πολύ σημαντικό» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:  Χαρρυ Κλυνν Trampakoulas (Βίντεο)

«Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να κάνω μια δήλωση ως πρωθυπουργός, σε μια εκπομπή που έχει πολύ μεγάλη ιστορία στην δημόσια τηλεόραση και αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, μια εκπομπή που έρχεται ανανεωμένη, αλλά ανανεωμένες είναι και οι Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να μπορούν να συνδράμουν και να συμβάλλουν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής συνοχής», κατέληξε στην δήλωσή του ο πρωθυπουργός.