Μετά από ολονύκτιο θρίλερ στον Όλυμπο η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται στη Λάρισα

23
Μετά από ολονύκτιο θρίλερ στον Όλυμπο η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται στη Λάρισα

Στο νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η 35χρονη ορειβάτισσα που τραυματίστηκε το Σάββατο στον Όλυμπο.

Η διακομιδή της εξελίχθηκε σε ένα ολονύκτιο θρίλερ καθώς αρχικά το σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας δεν μπορούσε να προσεγγίσει για την περισυλλογή της. Η γυναίκα εντοπίστηκε τραυματισμένη στο λούκι Στεφανιού σε υψόμετρο 2.800 μέτρων.

Οι διασώστες κατάφεραν να την μεταφέρουν στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» όπου αρχικά της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε η ανάγκη άμεσης μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Όμως το σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας δεν μπορούσε να προσεγγίσει. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν όλο το βράδυ. Από τη μια οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας να προσπαθούν να επιχειρήσουν στο σημείο του καταφυγίου, ενώ μέσα σε αυτό οι διασώστες να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:  Θήβα: Άγρια επίθεση ανήλικων σε γυναίκα για να την ληστέψουν! (βίντεο)

Τελικά με τη βοήθεια συστημάτων νυχτερινής πτήσης, τις πρωινές ώρες , το ελικόπτερο παρέλαβε τη γυναίκα, προσγειώθηκε στο πολεμικό αεροδρόμια της Λάρισας απ όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.