Μίλησε ο Μητσοτάκης μετά από 23 χρόνια υπέρ της Νέας Δημοκρατίας!

158
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απεβίωσε,

Από το 1993 έχει ο επίτιμος να μιλήσει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα που ανέλαβε ο γιός του Κυριάκος Μητσοτάκης “χτυπάει”την  κυβέρνηση ενισχύοντας με αυτο τον τρόπο  τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Έτσι ανακάλυψε ότι η σημερινή κυβέρνηση θα είναι “η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος”

Ειδικότερα αναφερθείς στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε:

«Θα είναι η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος και δεν θα μας βγάλει από κανένα τέλμα. Δια τον απλούστατο λόγο ότι δεν πιστεύει στην πολιτική την οποίαν ασκεί υπό πίεση. Όταν ένα κόμμα, ένας πρωθυπουργός, ένας πολιτικός αρχηγός, βγαίνει και λέει στο λαό ότι αποφασίζω αυτό αλλά είναι λάθος και το κάνω μόνο και μόνο γιατί οι κακοί ξένοι με εκβιάζουν, δεν είναι δυνατόν να εφαρμόσει την πολιτική αυτή. Η πολιτική του μνημονίου ήταν σε μεγάλο της μέρος σωστή, είχε πολλά λάθη αλλά είχε και σωστά, όμως δεν εφαρμόστηκε τίποτα. Την ώρα που ιδιωτικοποιούν το λιμάνι π.χ., υπογράφει ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός, οι αρμόδιοι υπουργοί διαφωνούν και το λένε δημόσια. Τραγέλαφος και αθλιότητα».

Διαβάστε επίσης:  Εξοντώστε τον

Τελικά όσο βγαίνουν και μιλούν Μητσοτάκης, Σημίτης και Βενιζέλος μόνο καλό κάνουν στον Τσίπρα. Ούτε κατά παραγγελία να τους είχε…