Μητσοτάκης: Θα πείτε όχι στα ψέματα στο διχασμό στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών

25
Μητσοτάκης: Θα πείτε όχι στα ψέματα στο διχασμό στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών

Από την Έδεσσα όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικεντρώθηκε τόσο στο μήνυμα που θα στείλει η Μακεδονία στις κάλπες μετά την «επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών» όσο και στο διακύβευμα των εκλογών.

«Στην τελευταία περιοδεία που κάνουμε πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής, η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα θα στείλει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Περισσότερος κόσμος είναι εδώ από αυτόν στον αντίπαλο μας στη Θεσσαλονίκη», είπε ο κ. Μητσοτάκης συγκρίνοντας το πλήθος κόσμου που τον άκουγε, συγκριτικά με τον κόσμο που παρακολούθησε την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα από τη Μακεδονία

«Θα πείτε όχι στα ψέματα στο διχασμό στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς είμαστε η πραγματική πατριωτική παράταξη αυτού του τόπου, εμείς δώσαμε τον αγώνα για την Μακεδονία.
Ο καθένας από μας να βρει έναν ή μια αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε να μας εμπιστευτούν, να εμπιστευτούν εμένα προσωπικά, για μια υπερήφανη Ελλάδα. Θα είναι μια νίκη της Ελλάδας όλων των Ελλήνων.
Δεν είναι τυχαίο ότι κλείνω την τελευταία συγκέντρωση στη Μακεδονία. Μπροστάρης η Μακεδονία στη μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Διαβάστε επίσης:  Θεοδωρικάκος: Τη Δευτέρα το ν/σ του ΥΠΕΣ για τα ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

«Η βουβή οργή των Ελλήνων»

«Καμία ψήφος χαμένη», είπε ο κ. Μητσοτάκης προτρέποντας τους πολίτες να μην υιοθετούν τα περί χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές.
«Τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας.Το βράδυ της 26ης Μαΐου το πρώτο μεγάλο βήμα για πολιτική αλλαγή να έχει συντελεστεί. Δεν θα μιλήσω ούτε για πολλούς ούτε για λίγους, ξέρω και τον βουβό πόνο και την βουβή οργή των Ελλήνων, την απογοήτευση της μεσαίας τάξης και του αγρότη. Βλέπω συνταξιούχους που δεν εξαπατώνται από το επίδομα και βλέπουν την ελπίδα για την επόμενη μέρα. Σε αυτό τον αγώνα σας θέλω όλους κοντά. Θα υποδεχτούμε στην παράταξη μας φίλους που θα μας ψηφίσουν για πρώτη φορά» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, στοχεύοντας σε νέους ψηφοφόρους.