Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

ΜΟΣΧΑ: Στους 41 οι νεκροί από την αεροπορική τραγωδία – Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το φλεγόμενο αεροπλάνο

Οι νεκροί από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο αεροσκάφος το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, λόγω φωτιάς, αυξήθηκαν στους 41, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Ερευνών.

Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν, όπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Σβετλάνα Πετρένκο.

Η αεροπορική εταιρεία Aeroflot, σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροσκάφος «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση.

Επίσης, σοκ προκαλεί το βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης από τη φωτιά και την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε το αεροπλάνο. Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί, ακούγονται οι φωνές τρόμου και αγωνίας των επιβαινόντων, ενώ από το παράθυρο φαίνονται καθαρά οι φλόγες που τύλιξαν το αεροσκάφος.

Σοκαριστικό βίντεο μέσα από το φλεγόμενο αεροπλάνο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης από τη φωτιά και την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο ακούγονται οι φωνές τρόμου και αγωνίας των επιβαινόντων, ενώ από το παράθυρο φαίνονται καθαρά οι φλόγες που τύλιξαν το αεροσκάφος.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των δεκατριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το απόγευμα, όταν ένα αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες, κάνοντας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, ήταν και δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών.

Από τους τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βισνέφσκι. Άλλοι δύο έχουν εισαχθεί στην κλινική Σκλιφοσόφσκι, και η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή, ενώ τρεις μεταφέρθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Χίμκι.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας τρεις άνθρωποι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο μετά την τραγωδία και αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Το Sukhoi Superjet 100 προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο από όπου είχε απογειωθεί νωρίτερα, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε έναν από τους κινητήρες του. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε, αφού όμως κατέκαψε το αεροσκάφος.

Η κατασκευάστρια εταιρεία διαβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο είχε περάσει από τον προγραμματισμένο έλεγχο συντήρησης τον Απρίλιο. Το SS100 ήταν καινούριο αεροσκάφος, αφού κατασκευάστηκε τον Αύγουστο του 2017.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Το μετέωρο βήμα του Παύλου Πολάκη με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις

Η σιβυλλική δήλωση του Παύλου Πολάκη περί «λύσης που θα δοθεί στο συνέδριο» πυροδότησε σειρά σεναρίων γύρω από τις επόμενες κινήσεις του, καθώς στον...

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα στηρίζει Κάμαλα Χάρις για την προεδρία

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσαν τη στήριξή τους στην Καμάλα Χάρις. Η είδηση...

Γαλλία: Σαμποτάζ στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας – Σοβαρά προβλήματα με τα δρομολόγια

Εμπρηστές έβαλαν φωτιά κατά μήκος των γραμμών που συνδέουν την πρωτεύσουσα με τα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας. Ωστόσο η γραμμή των...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδο στις πιο χαμηλόβαθμες «έδειξαν» τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής για το 2024, που ανακοινώθηκαν χθες, Πέμπτη...

Βιασμός 25χρονης από αφρικανικής καταγωγής πέντε άτομα στο Παρίσι!

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και την ώρα που η γαλλικές Αρχές προσπαθούν με κάθε μέσο να διασφαλίσουν την ομαλή...

Αμετανόητος ο Πολάκης: “Θα το ξαναέκανα”

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κυλικείο της Βουλής, λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή επίθεσή του εναντίον συνεργάτιδας υπουργού που οδήγησε...
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των βάσεων

Πανελλήνιες 2024: Στη δημοσιότητα οι βάσεις

Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για το...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΚΥΠΡΟΣ: Αφιέρωμα στην τραγωδία του 1974

Είναι το απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 1974, η ζέστη είναι αποπνικτική και οι...

ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει πως γλίτωσε από τη σφαίρα ο Ντόναλντ Τραμπ

Νέο βίντεο δείχνει πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γλίτωσε από τα πυρά του...

Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, 18 χρόνια μετά

Ήταν 23 Μαΐου του 2006 όταν τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατευθυνόμενα...

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την απειλήσει

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε σήμερα πως η Ρωσία θα κάνει το παν προκειμένου...