ΝΔ καλεί Τσίπρα να απαντήσει αν συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση!!! – Τι λένε κυβερνητικές πηγές

73
Τσίπρας, πρέσβης, Βενεζουέλα,

Μια περίεργη υπόθεση που αν αληθεύει κονιορτοποιεί την λεγόμενη «ηθική της Αριστεράς» και σε ένα ακόμη επίπεδο, φέρνει στη δημοσιότητα το «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας υπάρχει καταγγελία που εμπλέκει τον Έλληνα πρωθυπουργό σε υπόθεση συγκάλυψης σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, με θύματα Ελληνίδες εργαζόμενες.

Το δημοσίευμα καταγγέλλει ότι Ελληνίδες εργαζόμενες στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από πρέσβη αλλά η υπόθεση αντί να έλθει στη Δικαιοσύνη, συγκαλύφτηκε με παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Στο θέμα παρενέβη η ΝΔ με ανακοίνωσή της η οποία διερωτάται: «Αυτός είναι ο σεβασμός του κ. Τσίπρα στις εργαζόμενες γυναίκες;». και τον καλεί να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο έχων “αυταπάτες” κ. Τσίπρας, που επί χρόνια επικαλείται το δήθεν ηθικό του πλεονέκτημα, αποκαλύφθηκε. Η στενή σχέση του με τον ηγέτη της Βενεζουέλας κ. Μαδούρο ήταν γνωστή από καιρό.

Διαβάστε επίσης:  Η Μάνη, η Εκκλησία και ο ...σύριζας!

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό, είναι ότι, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έφτανε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτοφανή συγκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης στη χώρα μας από πρέσβη της Βενεζουέλας, με θύματα Ελληνίδες εργαζόμενες.

Αυτός είναι ο σεβασμός του κ. Τσίπρα για τις εργαζόμενες γυναίκες;
Ο Έλληνας πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις. Να απαντήσει, αν συγκάλυψε μια υπόθεση που εκθέτει τη χώρα, για να μην πληγωθεί το γόητρο της τότε ανερχόμενης “Αριστεράς”».

Κυβερνητικές πηγές

Για ενορχηστρωμένη επίθεση ξεφτίλας και κιτρινισμού έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές και τόνισαν ότι “τους αφήνουμε να εκτεθούν, ο κόσμος έχει ανάγκη από γελωτοποιούς”