Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Νέα Φιλαδέλφεια: Υποψήφιος για το δήμο ο Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα του για την ΑΕΚ, μέσα από μία γραπτή του δήλωση εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Yπενθυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Βούρος υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του γνωστού ηθοποιού:

«Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω σήμερα στους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας την υποψηφιότητά μου να διεκδικήσω το Δήμο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση – πρόκληση που μου απηύθυναν φίλοι, συναγωνιστές και συνδημότες μου. Οι σκέψεις, οι συναντήσεις και οι εποικοδομητικές συζητήσεις πολλών μηνών με ώθησαν να πάρω την απόφαση να μη μείνω αμέτοχος στις προκλήσεις των καιρών.

Οδηγό της ζωής μου έχω την πρόσφορα στα δημόσια πράγματα και μετά από μακρά πορεία στα μονοπάτια της κοινωνίας γνωρίζω πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός. Στο ερώτημα των φίλων μου «γιατί πας να μπλέξεις» απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της.

Δεν θα κρύψω ότι ταλαντεύτηκα και ακύρωσα επαγγελματικούς προγραμματισμούς για να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών. Γνωρίζω ότι μπαίνω σε χωράφια ναρκοθετημένα αλλά δεν το κάνω πρώτη φορά, ούτε και τελευταία.

Ο Δήμος είναι οι άνθρωποι της πόλης, η ευκαιρία και οι δυνατότητες δικές μας να χτίσουμε μια πόλη πρότυπο και ένα καλύτερο τόπο για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σύνθημά μας θα είναι η φράση «Η αλήθεια υπάρχει, είμαστε εμείς». Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ μαζί να αναδείξουμε».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 26 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Τίθεται σε ισχύ ο πρώτος φορολογικός νόμος των επαναστατημένων Ελλήνων, με την...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Γλαφυρός, Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα.

Ελευσίνα: Μόλις 31 ετών ο νεκρός του τροχαίου – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Μόλις 31 ετών ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελευσίνα. Ο 25χρονος συνοδηγός νοσηλεύεται στο...

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Νεκρός είναι ο άνδρας που νωρίτερα πήδηξε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Νέα Ιωνία. Στο σημείο είχαν σπεύσει δύο οχήματα με 10 πυροσβέστες οι...

Καιρός: Η αφρικανική σκόνη ξανάρχεται

Αφρικανική σκόνη ήταν, πέρασε αλλά θα ξανάρθει τις επόμενες ημέρες. Μπορεί ο καιρός να είναι αίθριος και η ατμόσφαιρα να «καθάρισε» λόγω και των...
Επιτήρηση και στο ψήσιμο του οβελία

Καιρός: Ήπιος τη Μεγάλη Εβδομάδα – Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες την Ανάσταση και το Πάσχα

Η αφρικανική σκόνη που μας ταλαιπώρησε υποχώρησε και πλέον όλοι αναμένουμε τα νεότερα για τον καιρό του Πάσχα. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε μια πρώτη...

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν την Παρασκευή στην Αττική

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 26.04.2024, λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθεροι οι 102 Κροάτες για τα αιματηρά επεισόδια

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το καλοκαίρι για τα αιματηρά...

Νέα Φιλαδέλφεια: Ακόμη 10 Κροάτες αποφυλακίζονται – Έχουν γίνει δεκτές 40 αιτήσεις

Ακόμη 10 Κροάτες οι οποίοι μέχρι τώρα παραμένουν προφυλακισμένοι για τα αιματηρά επεισόδια της...

Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα δεν προχωράει με συνθήματα – Χ. Δούκας: Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα

«Έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος και η Αθήνα είναι καθαρότερη από ποτέ. Είναι καθαρή;...

Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε συλλήψεις για τη βίαιη επίθεση και τραυματισμό 16χρονου

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-8- 2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια,...