Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

60
Υπόθεση Λαγούδη: Ο γιατρός έβαλε να την σκοτώσουν - Δίωξη και σε άλλο άτομο

Σοκ προκαλεί το νέο στοιχείο για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που συνέταξε την έκθεση γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε ότι το αντικείμενο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της είναι ένα μαύρο κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, δικηγόρος Βασίλης Ταουξής μιλώντας στην Espresso εξήγησε ότι ο απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης εντόπισε ανάμεσα στα ευρήματα ένα μαύρο κομποσκοίνι μεγάλου μεγέθους, που σημαίνει ότι φοριέται σε ανδρικό καρπό.

“Μετά την έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε πως δεν ανήκει σε κανένα μέλος της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης αλλά ούτε και στην ίδια την 44χρονη. Κατόπιν, αυτού, βάσιμα εικάζει πως ανήκει σε τρίτο πρόσωπο που έχει σχέση με τις τελευταίες στιγμές της ζωής της αδικοχαμένης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Ζητήσαμε να σταλεί το κομποσκοίνι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για έρευνα και για να γίνει ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού που θα προκύψει από τον έλεγχο του κομποσκοινιού, ώστε να καταλάβουμε σε ποιον ανήκει”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Την ίδια ώρα, από την οικογένεια ορίστηκε και νέος δικαστικός πραγματογνώμονας για να συνδράμει στις έρευνες. Πρόκειται για τον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Γιάννη Ρούσση, ο οποίος δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοχειρία.

“Δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια, μιλώντας πάντα με επιφύλαξη” δήλωσε ο κ. Ρούσσης.

Αναφορικά με την προσθήκη του νέου πραγματογνώμονα στην υπόθεση, ο κ.Ταουξής εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας ότι: “Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, διότι πλέον μπαίνει στην υπόθεση ένας άνθρωπος που έρχεται μέσα από τους κόλπους της Αστυνομίας”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso