Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

39
Δίκη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού κηρύχθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι

Περαιώθηκε η δικογραφία, που σχηματίστηκε εις βάρος του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου προς αξιολόγηση και θα ακολουθήσει η υποβολή σχετικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων και οι εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορούμενων έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αναμένονται απαντήσεις από το Facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε η αδικοχαμένη φοιτήτρια με τρίτους μέσω της σελίδας της.

Διαβάστε επίσης:  Πρωινός συναγερμός: Φωτιά στην Κέα

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών και η κράτησή τους έχει παραταθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου έως την 4η Δεκεμβρίου 2019.