Νεκρός ο Λαχραουί – Αδιευκρίνιστη η ταυτότητα του τέταρτου μέλους

95
Βέλγιο, επιβεβαίωση, σύλληψης,Μοχάμεντ Αμπρινί,

Νέα στοιχεία φέρνει διαρκώς στο φως η έρευνα για τις πολύνεκρες επιθέσεις της Τρίτης στις Βρυξέλλες, ενώ ταυτόχρονα πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά με την επάρκεια των βελγικών Αρχών.

Ο Νατζίμ Λαχραουί, που καταζητούταν για τις επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι, είναι ο δεύτερος βομβιστής που έπεσε νεκρός κατά την επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Λαχραουί ήταν ο ένοικος του διαμερίσματος στο Σάερμπεκ των Βρυξελλών, όπου η αστυνομία ανακάλυψε 15 κιλά εκρηκτικών και απ’ όπου ο ίδιος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με ταξί για το αεροδρόμιο, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του.

Νωρίτερα οι αρχές κατονόμασαν τους αδελφούς Μπαχράουι, Βέλγους υπηκόους με βαρύ ποινικό μητρώο, ως τους καμικάζι που έδρασαν στο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης:  Επίθεση σε σχολείο στην Ρωσία - Τουλάχιστον 4 τραυματίες (βίντεο)

Συνεπώς, αδιευκρίνιστη παραμένει η ταυτότητα του τέταρτου μέλους της ομάδας των τζιχαντιστών (του «άνδρα με τα μπεζ» που αποτύπωσαν οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου), ο οποίος επέζησε και καταζητείται.