Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Ο Δίας στον Ταύρο ευνοεί τα ερωτικά και τα επαγγελματικά – Ποια τα “τυχερά” ζώδια και ποια θα την “πληρώσουν”

Μαστίγιο και καρότο ο Δίας εισήλθε στις 16 Μαίου στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει ως τις 26/5/2024!

Για έναν ολόκληρο χρόνο θα δώσει έμφαση σε θέματα που συνδέονται με την ύλη, το χρήμα, τα τραπεζικά, τα μεσιτικά, την αισθητική, την ομορφιά και όχι μόνο.

Κριός

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου για έναν ολόκληρο χρόνο, θα τονώσει πολύ παραπάνω την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον ίδιο σου τον εαυτό, ενώ θα σου δοθούν και οι ευκαιρίες να κάνεις ουσιαστικά βήματα ανάπτυξης οικονομικής. Η επιθυμία σου θα είναι να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις, να εξασφαλιστείς, να κάνεις ένα νέο άνοιγμα με βασικό κίνητρο την τόνωση του εισοδήματος.

Σίγουρα αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου – ελπίζω και εσύ – θα βιώσουν αυτή την σταθερή και ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη και θετικά αποτελέσματα στις επενδύσεις. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει ωστόσο να θυμάσαι είναι πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, για το λόγο αυτό θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτικός κάνοντας μία καλή διαχείριση στον προϋπολογισμό σου, αποφεύγοντας το επιπόλαιο ρίσκο! Με τον Δία από αυτή την θέση, αξιολογείς και την ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και αντιλαμβάνεσαι πλέον τι σου είναι σημαντικό, απαραίτητο και τι έχει ουσιαστική αξία στη ζωή σου!

Ταύρος

Φιλοξενείς τον Δία για έναν ολόκληρο χρόνο, επομένως γίνεσαι ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, γιατί μετά από τα αλλεπάλληλα χαστούκια αναποδιών, αλλαγών, ανατροπών έφτασε η στιγμή να χαμογελάσει και το χειλάκι σου. Θα απολαύσεις αυτά που είχες στερηθεί τα τελευταία χρόνια, δηλαδή την χαρά, την διασκέδαση, την ανεμελιά κάποιες στιγμές, τον έρωτα (γιατί και αυτό θα κάτσει) και θα καταφέρεις ουσιαστικά όχι μόνο να γιατρέψεις πληγές, αλλά και να εκπληρώσεις προσδοκίες.

Η ανάγκη σου για επέκταση, απόκτηση, επένδυση, εξασφάλιση, θα είναι τονισμένη και αυτή η ανάγκη θα σε οδηγήσει και σε ρίσκα. Είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις κάποιες χρήματα για έναν σκοπό, να κάνεις μία αγορά και να ζοριστείς και στα οικονομικά σου προκειμένου να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα! Πέραν τούτου, εκτός από την ψυχαγωγία και τις επενδύσεις, θα ασχοληθείς αυτή την χρονιά πολύ περισσότερο και με την εμφάνισή σου! Κούρες ομορφιάς, μασάζ, μακιγιάζ και εκλεκτικές – ποιοτικές αγορές θα έχουν την τιμητική τους! Προσοχή μόνο στην υπερβολή με την διατροφή!

Δίδυμοι

Ο Δίας από τον 12ο Ηλιακό σου οίκο , δηλαδή από τον Ταύρο για έναν ολόκληρο χρόνο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σου που σε σώζει έστω και την τελευταία στιγμή από στραβάδια, αναποδιές, προβλήματα. Στα επαγγελματικά θα υπάρξει ανάπτυξη, εξέλιξη, θα υπάρξουν μυστικές – κρυφές συνεργασίες, χρειάζεται όμως να διαφυλάττεις το όνομά σου, τα συμφέροντά σου και να αποφεύγεις κάθε μορφή παρασκηνίου που μπορεί να συνδέεται με χρήμα – συμφέροντα!

Στα προσωπικά σου, καλείσαι να εργαστείς περισσότερο με το μέσα σου και με τα συναισθήματά σου! Θα υπάρξουν στιγμές υπερβολής που οι ευαισθησίες σου θα φτάσουν στο «πικ» τους και θα νιώσεις ότι έχεις ανάγκη ένα χέρι βοηθείας, μία συμβουλή. Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές εκείνες που εσύ ανιδιοτελώς θα προσφέρεις σε έναν άνθρωπο την βοήθειά σου! Στο τέλος της πορείας του Δία από τον Ταύρο, διαπιστώνεις ότι ενδυναμώθηκες ψυχολογικά!

Καρκίνος

Τα αδύνατα γίνονται δυνατά για σένα φίλε μου Καρκίνε από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο! Η παρουσία του Δία από τον Ταύρο δεν θα σου είναι αδιάφορη, απεναντίας θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς προς νέες κατευθύνσεις και να εκπληρώσεις σημαντικές επιθυμίες και σχέδια! Η ανάγκη σου για τόνωση της κοινωνικής σου ζωής θα είναι αυξημένη ετούτη τη χρονιά, θα βγεις περισσότερο, θα πας στα ταβερνάκια σου, θα μιλήσεις με περισσότερο κόσμο, θα κάνεις νέους φίλους!

Έντονη θα είναι και η ανάγκη σου για συλλογική δραστηριοποίηση, για ένταξη σε ομάδες. Χαρακτηριστική θα είναι η δημοφιλία σου, στο χώρο και στους κύκλους που κινείσαι, αφού θα είσαι … περιζήτητος! Σημαντική ανάπτυξη θα έχεις στα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας, της δικτύωσης. Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ο Δίας από τον Ταύρο θα σε αφήσει με μία γλυκιά γεύση στα χείλη, γιατί στην πορεία του θα γεννηθούν νέες προσδοκίες αλλά και θα εκπληρώσεις αυτά που θεωρούσες ότι είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σημαντική είναι για σένα η παρουσία του Δία στο ζώδιο του ταύρου, αφού για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στην κορφή του ωροσκοπίου σου ενισχύοντας τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα οράματα που έχεις για το μέλλον! Ξεκινά ένα έτος που θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου, ανέλιξης επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής. Μπορεί να είναι η προαγωγή που ήλπιζες, η προβολή που περίμενες, η αλλαγή που πάντα ήθελες να κάνεις και τώρα ήρθε η ώρα της ….

Ένας μεγάλος επαγγελματικός στόχος λοιπόν θα πάρει σταδιακά σάρκα και οστά! Παρά τ’ αυτά είναι και μία χρονιά που θα εδραιώσεις περισσότερο το όνομά σου στους χώρους που κινείσαι, θα επιτύχεις γενικότερους στόχους που έχεις για το μέλλον σου, ενώ η προοπτική ενός γάμου είναι πολύ πιθανή! Μέσα σε όλα αυτά, συχνά μπορεί να μπαϊλντίζεις, γιατί πρέπει να φύγουν κάποια χρήματα για έναν σκοπό. Η πρόοδος όμως της ζωής σου θα σου φέρει χαρά και ικανοποίηση!

Παρθένος

Χρονιά επέκτασης ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Παρθένε με τον Δία να κινείται στον 9ο Ηλιακό σου οίκο έως και τα τέλη του Μάη του 2024. Η αισιοδοξία επανέρχεται, η ανάγκη σου να πας ένα βήμα παρακάτω την ζωή σου ικανοποιείται, ενώ ο Δίας από αυτή την θέση σου ανοίγει τα φτερά για μεγαλεπήβολα σχέδια!

Σημαντική ανάπτυξη θα έχεις εσύ που ασχολείσαι επαγγελματικό με το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ανώτερη εκπαίδευση ή ακόμα και με τον τουρισμό ή και τα νομικά! Στην πορεία αυτού του έτους θα ζήσεις μαγευτικές εμπειρίες ενώ θα αποκομίσεις και πολύ σημαντικές γνώσεις! Επιτυχίες αναμένονται σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες (είτε έναρξη είτε ολοκλήρωση σπουδών) σε επαφές με εξωτερικό αλλά και σε νομικές υποθέσεις!

Ζυγός

Ο Δίας θα κινείται για έναν ολόκληρο χρόνο στον 8ο Ηλιακό σου Οίκο, επομένως η εύνοια, οι ευκαιρίες και τα δώρα που αναμένεται να λάβεις αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα. Μία αύξηση, ένα μπόνους, μία σημαντική πώληση, ή μία επικερδής ενοικίαση αναμένεται να γίνει αυτό τον καιρό! Εσύ που περιμένεις να εγκριθεί το δάνειο για το σπίτι που θες να αγοράσεις, να αναμένεις ότι πράγματι αυτό που περιμένεις έρχεται!

Η τόνωση η οικονομική ωστόσο για πολλούς μπορεί να προέλθει μέσα από μία κληρονομιά, μία επένδυση, ή ακόμα και με την τόνωση του εισοδήματος του / της συζύγου! Η σεξουαλική ζωή τονώνεται σημαντικά όπου θα ζήσεις σαγηνευτικές εμπειρίες που θα ξυπνήσουν όλες σου τις αισθήσεις. Η ψυχολογία σου θα έχει τα σκαμπανεβάσματά της, ενώ η υπερβολή στον τρόπο σκέψης σου μπορεί να διεγείρει συναισθήματα τα οποία είχες καλά κρυμμένα.

Σκορπιός

Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα σε φλερτάρει, αφού θα κινείται ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τονώνοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Αντιλαμβάνεσαι και εσύ μέσα σε αυτό το χρόνο ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που θα πλαισιώνουν.

Στην δουλειά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συνάψεις νέες συμφωνίες που θα σταθούν επικερδείς, θα κάνεις νέες συνεργασίες και θα έχεις ενισχυμένο το πνεύμα ομαδικότητας. Στην προσωπική σου ζωή, ετοιμάσεις να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο. Χαρακτηριστική όμως θα είναι και η ανάγκη σου για ανανέωση, νέες σχέσεις ενώ σταδιακά θα αναπτυχθεί πολύ παραπάνω και η ανάγκη σου για ουσιαστική δέσμευση! Ο έρωτας καραδοκεί αιφνίδια, αλλόκοτα και περίεργα….

Τοξότης

Εργασία και χαρά;;; Κάπως έτσι φαίνεται να είναι για σένα αγαπητέ μου Τοξότη! Η ανέμελη περίοδος λαμβάνει τέλος και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου ξυπνά πολύ περισσότερο μέσα σου την ανάγκη και την επιθυμία για εργασιακή βελτίωση, ανάπτυξη της επιχείρησής σου, ανανέωση των συνηθειών σου! Αυτή η ανάγκη αναμένεται να εκπληρωθεί, όμως είναι βέβαιο ότι από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο το πρόγραμμά σου θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, θα αναλάβεις νέες εργασίες στην πλάτη σου, συχνά θα κουράζεσαι και θα αγχώνεσαι παραμελώντας τις βασικές ανάγκες όπως είναι η σωστή διατροφή ή ο καλός ύπνος.

Σε αυτό το σημείο ο Δίας από τον Ταύρο θα σου θυμίσει ότι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και ότι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα σου, δεν πρέπει να ξεχνάς και μια βασική υποχρέωση, να φροντίζεις εσένα! Σε αυτή την ετήσια περίοδο λοιπόν, αναβαθμίζεις βελτιώνεις εργασιακές συνθήκες, και ασχολείσαι με την ενδυνάμωση της φυσικής σου κατάστασης γιατί κάποτε το παραμέλησες και τώρα ήρθε ο καιρός!

Αιγόκερως

Είσαι από τα ζώδια που θα βρεθείς εξαιρετικά ευεργετημένος από την πορεία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου και είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο αφού ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου! Το έτος αυτό λοιπόν που ξεκινά από την καρδιά του Μάη του 23 και ολοκληρώνεται στα τέλη του Μάη του 24 θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρο σε όλα τα επίπεδα.

Σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, στο εμπόριο, σε επαγγελματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την διασκέδαση, την ομορφιά, τα παιδιά. Η δημιουργικότητά σου θα φτάσει στο «πικ» της ενώ οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία θα είναι περισσότερες! Μέσα σε όλα αυτά είναι φανερό ότι και ο έρωτας για ζωή δεν θα λείψει … Ο έρωτας θα σε σκοπεύει με τα βέλη του εκπληρώνοντας επιθυμίες σου και δείχνοντάς σου για μία ακόμα φορά ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη!

Υδροχόος

Αισθητή θα είναι η παρουσία του Δία στον 4ο Ηλιακό σου οίκο, δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου, από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο! Στην πορεία αυτού του έτους βελτιώνεται η ψυχολογία σου, η ποιότητα της ζωής σου, καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, ενώ ικανοποιείσαι μέσα από θέματα που συνδέονται με ακίνητη περιουσία!

Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και καταφέρνετε μαζί σαν γροθιά όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα, αλλά να αφήσετε περισσότερο χώρο και στις χαρές. Ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι πολύ πιθανό να κάνει τώρα την άφιξη του! Πολλοί από τους Υδροχόους – πιθανότατα και εσύ – θα κάνουν μία αλλαγή ή μία μετακόμιση, που θα είναι για καλό σκοπό! Οι ευκαιρίες για μία πιο σταθερή και στρωτή ζωή, θα δοθούν και η επιθυμία αυτή αναμένεται να εκπληρωθεί!

Ιχθύς

Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, στον Ταύρο και από τον 3ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένεται να χαρίσει σημαντικές και αξιοσημείωτες προοπτικές για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες, γνωριμίες… Αλλάζεις τρόπο σκέψης, ανανεώνεσαι, είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος και στις καθημερινές σου επικοινωνίες δεν αφήνεις καμία πληροφορία να πάει χαμένη αλλά την εξελίσσεις ένα βήμα παρακάτω.

Είσαι διαρκώς σε κίνηση, έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους ενώ πολύ πιθανή είναι και η αλλαγή μεταφορικού μέσου, η αλλαγή γειτονιάς (προς το καλύτερο)! Χρηματοοικονομικές συμφωνίες μπορούν να πάνε την πορεία της καριέρας σου ένα βήμα παρακάτω, αρκεί να μπορείς να διακρίνεις ποια πρόταση σε συμφέρει πράγματι πολύ περισσότερο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...