Ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο

72
Ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο

Την ώρα που κορυφώνονται οι διεργασίες για την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, από την οποία θα αποκτήσει και με τη βούλα τη δυνατότητα να διατηρήσει ζωντανή την κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Πάνος Καμμένος ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας. 

Σύμφωνα με απόλυτες εξακριβωμένες πληροφορίες του OnAlert, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε κομματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή προανήγγειλε τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα και απευθυνόμενος προς τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην κοπή της πίτας του κόμματος, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν πρόκειται να περιμένει την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και πρόκειται να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή του από το κόμμα. 

Διαβάστε επίσης:  Θέμα ημερών η αυστηροποίηση των περιορισμών στις μετακινήσεις

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος, η διαγραφή του μεχρι τωρα βουλευτή των ΑΝΕΛ θα γίνει το συντομότερο δυνατό και ειδικότερα την ερχόμενη Δευτέρα.

Μάλιστα πηγές προσκείμενες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να περιμένει την έναρξη της συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα στις δυο το μεσημέρι, προκειμένου να προχωρήσει στην απομάκρυνση του βουλευτή των ΑΝΕΛ.