Ο Λαγός των Τσίπρα-Καμμένου Ιβαν Σαββίδης Δικαιούχος της Αδειας Καλογρίτσα ΩΣ…Νεος Καλογρίτσας…

79

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΗΘΙΚΑ… ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ «ΠΑΠΠΑΤΖΗΔΩΝ» ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

Αποκαλύφθηκε πλέον στη πράξη ότι ο εργολάβος δημοσίων έργων του Συριζα στενός φίλος και ευνοούμενος της Αγίας Τριάδας των (Τσίπρα-Παππά-Σπρίντζη) χωρίς τα λεφτά και παράνομα δάνεια της γνωστής Τσιπροτράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ, δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τη πρώτη δόση για την οριστική αδειοδότητηση τηλεοπτικού σταθμού, πού τόσα αιδήμονα επιζητούσε η άθλια Τσιπροκυβέρνηση για να στήσει το δικό της αριστερό καθεστώς τύπου Β.Κορέας…

Μη κοροϊδευόμαστε, η αλήθεια είναι μία:
********
Η Τσιπροκυβέρνηση με Σταλινικές μεθόδους προκήρυξε διαγωνισμό για τέσσερις μόνο άδειες και να τις κερδίσουν οι:
********
Μαρινάκης, Καλογρίτσας, Σαββίδης, άντε και Κοντομηνάς για…ξεκάρφωμα…!!!
********
Τη «δουλειά» την χάλασε ο Αλαφούζος πού με τον άριστα εκπαιδευμένο «παίκτη» Κώστα Κιμπουρόπουλο, τον οποίον είχε ορίσει ως εκπροσωπό του, τους πήρε μέσα από τα χέρια τους τη πρώτη άδεια και μάλιστα με τα λιγότερα λεφτά.
********
Επίσης και ο Κυριακού του ΑΝΤ1, πού αναγκάστηκε να καταβάλει το υψηλότερο τίμημα για να τα καταφέρει.
********
Από εκεί και πέρα, μοιραία οι άλλες δύο πήγαν σε Μαρινάκη-Καλογρίτσα, με αναπληρωματικό τον Σαββίδη.
********
Ο Σαββίδης, ενεργώντας σαν κουτός (παντελώς ξένος από την Ελληνική πραγματικότητα) ομολόγησε περιχαρής αμέσως μετά την έξοδό του από τον διαγωνισμό ότι λειτούργησε σαν…λαγός…!!!
********
Α, μαν, ξεμπρόστιασε και «έδωσε» εν τη βλακεία του μεν, εν ψυχρώ δε, Τσίπρα-Παππά-Καμμένο.
********
Τούτο δε γιατί:
********
Ο Καμμένος, είχε σηκώσει όπως η ΝΔ τους τόνους εναντίον τού Καλογρίτσα με ιταμούς χαρακτηρισμούς για τη δήθεν επιχειρηματική του επάρκεια και συνάμα το οργανόγραμμα για τον τηλεοπτικό σταθμό πού κατέθεσε ο Σαββίδης, έχει στελεχωθεί από δημοσιογράφους και προσωπικό πού ανήκουν στο… πολιτικό του γραφείο…!!!
********
Αν, τελικά δώσει τα λεφτά ο Σαββίδης, ο Καμμένος θα έχει δικό του σταθμό και θα έχει καταγάγει την πρώτη του νίκη στο σύστημα Τσίπρα-Παππά, πού αγωνιζόταν μέχρι τελευταίας στιγμής υπέρ Καλογρίτσα.
********
Όμως τα γεγονότα δείχνουν ότι το Βατερλώ της άθλιας Τσιπροκυβέρνησης , δεν έχει τελειωμό.
********
Ο διαγωνισμός όπως τον έστησαν οι μωρόχαυλοι «παππατζήδες» της Τσιπροκυβέρνησης , δεν στέκει νομικά.
********
Τις επόμενες ημέρες θα τελειοποιηθεί ο φάκελος –μήνυση για τις ποινικές ευθύνες της λεγόμενης Επιτροπής Διαγωνισμού και θα έρθει η… «ώρα του Εισαγγελέα»…!!!
********
Και δεν θα είναι «όμηρος» του Συριζα, όπως κάποιοι άλλοι, επειδή δεν τους αναβαθμίζει η Κυβέρνηση –όπως έπρεπε εδώ και τρείς μήνες–, έως ότου συνέλθει η Ολομέλεια στις 30/9, για την έκδοση της απόφασης περί αντισυνταγματικότητος του νόμου Παππά για τις άδειες.
********
Παππατζηλίκια, λαμόγια, κράχτες και τσιλιαδόροι…τέλος…!!!

Διαβάστε επίσης:  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν έχουν τον θεό τους! Απέσπασαν υπάλληλο στο γραφείο του Φλαμπουράρη για να ασχολείται με την αφρικανική σκόνη!