Ο Ρουβίκωνας στην εφορία Ψυχικού

Με βαριοπούλες και μπογιές

43
Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια

Μια ακόμη καταδρομικού τύπου επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές, αυτή την φορά στην εφορία Ψυχικού, πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 05:15 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Οικονόμου 1 και σε αυτήν συμμετείχαν 8 άτομα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες, φορώντας γάντια, κουκούλες και κράνη. Έσπασαν τις τζαμαρίες τις εφορίας με βαριοπούλες και στην συνέχεια πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εσωτερικό. Μετά την ενέργεια του διέφυγαν απο το σημείο. Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανήρτησε βίντεο σε ιστότοπο αντιεξουσιαστικών ιδεών στο οποίο σημειώνουν μεταξύ άλλων, «Θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στην προπαγάνδα της δεξιάς: η μείωση των φόρων που ζητά δεν αφορά τους εργάτες. Δεν αφορά καν τα μικροαστικά στρώματα που προλεταριοποιούνται αναπόφευκτα. Αφορά τα μεγάλα αφεντικά. Και θα αυξήσει την πίεση στη βάση να δώσει κι άλλα για να καλύψει την διαφορά.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

»Θα πρέπει να κλείσουμε και τα αυτιά μας στην προπαγάνδα του Σύριζα. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να μιλάνε για προστασία των αδυνάτων αυτοί που τους συντρίβουν καθημερινά και το ντύνουν με αριστερή φρασεολογία.

»Θα πρέπει να εμπιστευτούμε μόνο τους ομοίους μας και να στραφούμε ενάντια στους εχθρούς μας. Μαχητικά και αδιάλλακτα. Εμείς συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτό το κάλεσμα. Και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν τόσο πολύ περισσότεροι που θα φτάσουμε κάποια στιγμή να μπορούμε να κοιτάμε κράτος και κεφάλαιο στα μάτια. Και τότε να μετρηθούμε μαζί τους».