Ο σέξι χορός της Αναστασίας Γιούσεφ στο Νίκο Μουτσινά (βίντεο)

95
Στο Open tv και του χρόνου ο Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε φέτος μόδα με την ατάκα του «Προκαλώωω» και πάρα πολλοί διάσημοι, άσημοι, ημιδιάσημοι μπαίνουν στο κόλπο. Εσχάτως, η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ τον προκάλεσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram και ο παρουσιαστής απάντησε στην πρόκληση και της έκανε το χατίρι.

«Προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να με βγάλει για δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» είπε στο βίντεο η Αναστασία. Κι αφού σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, ο Νίκος την φώναξε στο Για Την Παρέα και της έδωσε το ελεύθερο να κάνει το σόου της.

Πρώτα, την περίμενε ένα τραπέζι με φαγητό και κρασί. Ο Νίκος με μια στέκα με καρδούλες στο κεφάλι του την υποδέχτηκε στο πλατό. Έκατσαν, έκαναν πως πίνουν και πως τρώνε, ασπάστηκαν ο ένας τον άλλο και μετά άρχισε το καλό. Κι όταν μιλάμε για την Αναστασία Γιούσεφ, το καλό περιλαμβάνει πάντοτε τον χορό της.
Για όσους τη γνωρίζουν, δε συνηθίζει να χορεύει ντυμένη με πολλά ρούχα. Οπότε έβγαλε το κόκκινο φόρεμα, έμεινε με τα εσώρουχα και λίκνισε αδιάκοπα τα οπίσθια της στους ρυθμούς λάτιν τραγουδιού. Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε αποσβολωμένος να την κοιτάζει.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος της Πέμπτης 28/5

Ήταν τόσο σέξι ο χορός της, που δεν χάλασε ούτε με τη γλίστρα που έφαγε και έπεσε κάτω.