Οριστικό: Χωρίς θεατές ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

31
Κύπελλο Ελλάδας: Αυτά είναι τα ζευγάρια για τους «8»

Ο κύβος ερρίφθη. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές.

Αυτή είναι η απόφαση που έχει λάβει ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, και θα γίνει επισήμως γνωστή μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, την προσεχή Τρίτη και θα ανακοινωθεί την προσεχή Τετάρτη, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7.

Αιτία για την απόφαση είναι το γεγονός πως το 70% των καμερών δεν λειτουργούν στο ΟΑΚΑ (γίνονται προσπάθεια αντικατάστασής τους), ενώ ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ, οι δυο φιναλίστ, μπορούν να εγγυηθούν πως δεν θα γίνουν επεισόδια. Κάτι το οποίο θα επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για τις ομάδες…

Διαβάστε επίσης:  Μπαμ με Νεμάνια Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Από την άλλη, το ΟΑΚΑ είναι το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα, στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VAR, οπότε είναι δύσκολο να αλλάξει η έδρα. Από πλευράς ομάδων, η ΑΕΚ είναι πιο διαλλακτική να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με παρουσία κόσμου, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως από την στιγμή που δεν θα βρεθούν οπαδοί στις εξέδρες, ο αγώνας να μην γίνει στο Μαρούσι.