Παναθηναϊκός: Ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης από Αλαφούζο

43
Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα κοινά του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο και εκ των στενότερων συνεργατών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο τελευταίος φέρεται ότι δεν αντέχει άλλο με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει τον χώρο.

Στη μικτή ζώνη του γηπέδου ο Χρήστος Παναγόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές για τον Παναθηναϊκό», ενώ πρόσθεσε ότι «δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.»

Συνέχισε ο παράγοντας του «τριφυλλιού»: «Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα. Την Πέμπτη θα συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα εξεταστούν με κάθε λεπτομέρεια οι τρόποι αντίδρασής μας και θα αποφασιστεί εάν ο σύλλογος θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση. Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες».

Διαβάστε επίσης:  Εικόνες-σοκ! Ρίψεις μολότοφ σε αστυνομικούς και άγρια επεισόδια στο Ρέντη! (βίντεο)

Και κατέληξε: «Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές. Γνωρίζουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό συμβούλιο όπου και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».