Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Ο Γερεμέγεφ, λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Στην πρώτη του συμμετοχή, ο Σουηδός επιθετικός, έσωσε τον βαθμό για τους «πρασίνους» στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (2-2).

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε να βρίσκεται «αγκαλιά» με το τρίποντο.

Ωστόσο, ο Γερεμέγεφ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποφεύγει στο… παρά πέντε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα (1-2 από ΑΕΚ).

Στους 14 πόντους και την 2η θέση η ομάδα του Λουτσέσκου, με το τριφύλλι να ακολουθεί στους 13. Βέβαια, οι πράσινοι έχουν και ένα ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο.

Πάνω-κάτω η μπάλα

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός. Γενικά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι πράσινοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, δεν άργησε να έρθει και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Τζούρισιτς έκανε την επέλαση και από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι!

Εξι λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε «όχι» σε ωραία προσπάθεια του Ιωαννίδη, ενώ στο 13′ κατέβασε ρολά και σε σουτ του Τσέριν.

Οι πράσινοι έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ.

Μετά από υπέροχη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τόμας άνοιξε το σκορ.

Στο 29′ ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά με τον Κώτσιρα και τελικά, απάντησε στο γκολ του Τόμας τρία λεπτά αργότερα. Ο Παλάσιος με σουτ μέσα από την περιοχή, έφερε την αναμέτρηση στα ίσια.

Οι πράσινοι ανέκτησαν ξανά τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Μπερνάρντ να φτάνει κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λυτρωτής Γερεμέγεφ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να απειλεί: Ο Κεντζιόρα από κοντά βρήκε την μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από το δοκάρι!

Στο 55′ οι πράσινοι έφτασαν και πάλι μια ανάσα από το 2ο γκολ. Ωστόσο, ο Παλάσιος, δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Κοτάρσκι. Η ασπρόμαυρη απάντηση στις μεγάλες ευκαιρίες δεν άργησε να έρθει, με το σουτ του Μπράντον Τόμας στο 57′ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Τελικά, ένα λεπτό αργότερα, ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Τάισον διένυσε ανενόχλητος μεγάλη απόσταση, έστρωσε στον  Ζίβκοβιτς, που με μια… ζωγραφιά, έγραψε το 1-2.

Μετά και το δεύτερο γκολ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρέσκαρε την εντεκάδα του, προχωρώντας σε ανακάτεμα της… τράπουλας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σπαταλούν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, με τον ΠΑΟΚ να κρατά με νύχια και με δόντια το προβάδισμα.

Στο 79′ και στο 83′, ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Βιλένα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Βέρμπιτς αστόχησε μέσα από την περιοχή.

Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν, με τη δικαίωση να έρχεται στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ολομόναχος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, ο Γερεμέγεφ, ξέρανε με κεφαλιά τον ΠΑΟΚ για το τελικό 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82’ Μλαντένοβιτς), Τζούρισιτς (70’ Βέρμπιτς), Αράο, Τσέριν (77’ Βιλένα), Παλάσιος (70’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (82’ Γερεμέγιεφ), Μπερνάρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου / 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (61’ Οζντόεφ), Σβαμπ (71’ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (84’ Μουργκ), Τόμας (72’ Σαμάτα).

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/4/24

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπέατριζ Χαντάντ Μάια για το Madrid Open, ο τέταρτος αγώνας των Μπακς με τους Πέισερς για τα...

Super League (Play Off, 8η αγωνιστική): Αποτελέσματα

Στις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Λαμία 4-1/ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2/Παναθηναϊκός –...

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του...

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2: Στο 90′ με Σάστρε “ζωντανοί” στο κυνήγι του τίτλου οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε στο 3′ με τον Κωνσταντέλια στο 81′ έχανε 1-2, αλλά κέρδισε με το δεύτερο γκολ του νεαρού (81′) και… σούταρα...

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1

Ο Ολυμπιακός έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 4-1 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το...

Volley Γυναικών: Το πιο μάγκικο πρωτάθλημα! Από 0-2, 3-2 και κούπα μέσα στο Ρέντη...

Η ανατροπή του αιώνα ολοκληρώθηκε. Από 0-2 νίκες, με μειονέκτημα έδρας, από 2-1 σετ στον πέμπτο τελικό ο Παναθηναϊκός πήρε με 3-2 σετ, το...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/4/24

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1

Παίζοντας καταπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0...

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2: Στο 90′ με Σάστρε “ζωντανοί” στο κυνήγι του τίτλου οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε στο 3′ με τον Κωνσταντέλια στο 81′ έχανε 1-2, αλλά...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Απριλίου ο Παναθηναϊκός παίρνει το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1971...Ο Παναθηναϊκός νικά τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 και παίρνει το εισιτήριο...

O “X-Factor” του Παναθηναϊκού στα play off Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στο Game 2 της σειράς με τη Μακάμπι, επικράτησε...