Στα Γρεβενά το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro

81
Enduro, πρωτάθλημα, Γρεβενά,

Από τις 20-22 Μαΐου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 60 κορυφαίων αναβατών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκίνησε με τη Super ειδική της Παρασκευής (18:00) , μέσα στην πόλη.

Tο Σάββατο και την Κυριακή θα συνεχιστεί με τρεις ειδικές σε απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων από την πόλη των Γρεβενών, συνθέτοντας έναν αγώνα προσβάσιμο και εύκολο στην παρακολούθησή του.

Φυσικά οι λάτρεις του βουνού θα μπορούν να απολαύσουν περάσματα της απλής διαδρομής σε ειδυλλιακά τοπία όπως ο Βενέτικος ποταμός και ιστορικά γεφύρια της περιοχής.

Αγωνιστικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η μάχη για την επικράτηση στη γενική κατάταξη (ανεξαρτήτως δηλαδή κατηγορίας) η οποία φέτος ξαναέγινε επίσημη και ονομάστηκε EnduroGP.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/3/18

Ήδη στους δύο προηγούμενους αγώνες (τέσσερις αγωνιστικές ημέρες) είχαμε τρεις διαφορετικούς νικητές, με τον Αυστραλό Matthew Phillips (Sherco) να προηγείται στη σχετική βαθμολογία και να ακολουθείται με μικρή διαφορά από τους Mathias Bellino (Husqvarna) και Steve Holcombe (Beta) που ισοβαθμούν μεταξύ τους. Από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον αναμένεται να κλέψουν ο Γιάννης Τρίγκας (Beta) και ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) ενώ αισθητή θα είναι η απουσία του Δημήτρη Βαγγελάκου που αναρρώνει από πρόσφατο τραυματισμό.

Πηγή: e-grevena.com