Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας

43
ΑΔΕΔΥ, συγκέντρωση,

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στα Χαυτεία, ενώ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της η ΑΔΕΔΥ, μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, έχει καταλάβει από τις 06.00 το πρωί το κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Λυκούργου και Αθηνάς), το οποίο «λειτουργεί σήμερα ως κέντρο αγώνα για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών ταμείων και του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης».

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φορολεηλασίας.

Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα παραπάνω, που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον »προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε σχετική ανακοίνωσή της και καλεί σε «παλλαϊκό ξεσηκωμό παντού με απεργίες, καταλήψεις, συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και εμπρός».

Διαβάστε επίσης:  Κορωνοϊός: Ο ξεδιάντροπος γιατρός!..