ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τη δολοφονία της 4χρονης στα Μέγαρα

80
Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους

Ομολόγησε την ενοχή της η 45χρονη θεία- δολοφόνος της 4χρονης στα Μέγαρα. Όπως αποκάλυψε στις αρχές θόλωσε όταν η αδερφή της της ζήτησε να πάρει πίσω το παιδί και το έπνιξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη η οποία είναι στο νοσοκομείο είπε: «Εγώ το έκανα» στους αστυνομικούς.

Οι γιατροί τονίζουν πως η θεία του άτυχου κοριτσιού είναι σε συγχυτική κατάσταση και μόλις έφτασε στο νοσοκομείο συνεχώς ψέλλιζε το όνομα «Μαρία». Η 45χρονη αφού πρώτα στραγγάλισε την μικρή ανιψιά της τραυμάτισε τον εαυτό της με μαχαίρι.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ο άνδρας της 45χρονης ο οποίος βρήκε το άψυχο σωματάκι της 4χρονης στο κρεβατάκι του και δίπλα του στο πάτωμα και κάτω από ένα κρεβάτι, μέσα σε μία λίμνη αίματος, την σύζυγο του.

Διαβάστε επίσης:  ΠΝΟ: Κανονικά αύριο τα δρομολόγια των πλοίων

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 45χρονη φέρει βαθύ τραύμα στον καρπό και ένα ακόμα στον λαιμό της. Ενώ, όπως τόνισε υπάρχουν και επιπόλαια τραύματα στα πόδια.

Το μικρό κορίτσι να θυμίσουμε πως ήταν παιδί τοξικομανών και είχε αφεθεί στα χέρια της γιαγιάς της τα τελευταίο χρονικό διάστημα. Όμως η γιαγιά είχε δώσει το παιδί στην 45χρονη θεία του καθώς αδυνατούσε να το μεγαλώσει. Οι γονείς όμως της μικρής απειλούσαν την 45χρονη πως θα της το πάρουν πίσω.

Η τοπική κοινωνία των Μεγάρων είναι συγκλονισμένη. Γείτονες της 45χρονης δηλώνουν πως μεγάλωνε με μεγάλη αγάπη το παιδί και το είχε συνεχώς μαζί της.

Η 45χρονη γυναίκα έχει και δύο δικά της παιδιά 19 και 22 ετών αντίστοιχα.