Συνεχίζεται η αγωνία για την Αρλέτα – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της

72
Αρλέτα, πραγματικό όνομα,

Συνεχίζεται ο αγώνας για την Αρλέτα που μετρά πλέον δύο μήνες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Κωνσταντινοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”.

Η 72χρονη ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μαζί με έμφραγμα στις αρχές Φεβρουαρίου. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, χωρίς εμφανή σημάδια βελτίωσης.

Η ιατρική ομάδα παρακολουθεί επί 24ωρου βάσεως την κατάσταση της υγείας της για την οποία προσεύχονται καθημερινά οι ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι. “Έχει βγει από τα μηχανήματα. Είναι ξύπνια και αναπνέει μόνη της. Ωστόσο οι θεράποντες γιατροί δεν κρίνουν σκόπιμη τη μεταφορά της -προς το παρόν- από τη ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτι”, είπε στην εφημερίδα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης.

Διαβάστε επίσης:  ''Σφραγίζει'' Αιγαίο και Α. Μεσόγειο το ΠΝ: Σε ετοιμότητα ο στόλος με 30 μονάδες επιφανείας και υποβρύχια

Το έμφραγμα έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον οργανισμό της και δεν επέτρεψε στους γιατρούς να επέμβουν και να τοποθετήσουν stent. Η φαρμακευτική αγωγή ήταν και παραμένει ο πιο σημαντικός σύμμαχος των γιατρών που δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

 

Πηγή: Espresso