Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο για πλαστό διαβατήριο (φωτό)

37

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία των ψευδών εγγράφων, και συγκεκριμένα ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό όταν προσπάθησε να μπει στην χώρα.


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα και το ρεπορτάζ της «La Nacion», όταν ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του Ρομπέρτο έφτασαν στο αεροδρόμιο, οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στα διαβατήρια του έγραψε υπηκοότητα Παραγουάης. Κρατήθηκαν επί ώρες στο αεροδρόμιο και πλέον είναι υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο τους ενώ επιβεβαιώνεται από τους Παραγουανούς ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Βραζιλιάνος σταρ και ο αδελφός του βρέθηκαν στην Παραγουάη μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη καζίνο Νέλσον Μπελότι και μάλιστα ο Ροναλντίνιο θα έδινε το παρών σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις για να προωθήσει το βιβλίο του «Genius in life».

Διαβάστε επίσης:  Συνελήφθη ο Aιγύπτιος που βίασε 20χρονη μέσα στον δρόμο για να της πάρει το κινητό!

Τα μπλεξίματα για τον παλιό άσο της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν ξεκινάνε το 2015 όταν είχε καταδικαστεί για παράνομη παγίδα ψαρέματος στην λίμνη Γκουαιμπά, αφού δεν είχαν σχετική άδεια. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 8.5 εκ. δολαρίων το οποίο δεν πλήρωσε και έτσι το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας που απαγόρευσε την έξοδο από την χώρα.