ΣΥΡΙΖΑ: Σε τρεις έμπειρους το κείμενο του απολογισμού

3
ΣΥΡΙΖΑ: Σε τρεις έμπειρους το κείμενο του απολογισμού

Στην ευθεία προς την έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών για το Συνέδριο του Μαΐου εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο τελικός οδικός χάρτης.

Ήδη έχει συγκροτηθεί Επιτροπή που θα διαμορφώσει το κείμενο για τον απολογισμό του κόμματος από το προηγούμενο Συνέδριό του.

Η Επιτροπή αποτελείται από τρία πολύ έμπειρα στελέχη, που καλύπτουν από άποψη καταβολής και ιδεολογίας το μεγαλύτερο φάσμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Θοδωρή Δρίτσα και τον Αριστείδη Μπαλτά.

Το πρώτο σχέδιο κειμένου είναι ήδη έτοιμο και θα συζητηθεί σε προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με βάση τον κεντρικό απολογισμό θα συνέλθει για το θέμα αυτό εντός του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:  Μόνο ο Καμμένος έλειπε από την χθεσινή γιορτινή μάζωξη Πολάκη (φωτό)

Το κείμενο του απολογισμού είναι ένα πολύ δύσκολο κείμενο, διότι ενίοτε χρησιμοποιείται από στελέχη της Κουμουνδούρου για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, στην προσπάθεια του καθενός για μια καλύτερη θέση την επόμενη ημέρα του μετασχηματισμού του κόμματος.