Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.3 C
Athens

Τα τρακτέρ στην Αθήνα: Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί από την κάθοδο των αγροτών

Η κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ στο κέντρο Αθήνας αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποτέλεσμα η Τροχαία να προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης στις 18:30.

Συγκεκριμένα, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Το σχέδιο των αγροτών

Ο αριθμός των τρακτέρ τα οποία θα κινηθούν προς την Αθήνα φτάνει τα 150. Το σχέδιο των αγροτών είναι να συνενωθούν στην εθνική οδό και να φτάσουν μαζικά την Τρίτη το πρωί στην είσοδο της πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα με πούλμαν θα μεταφερθούν εκατοντάδες συνάδελφοί τους από τα μπλόκα της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Η συμμετοχή αγροτών στο συλλαλητήριο την ίδια ώρα αρχίζει και αυξάνεται. Μέρα με τη μέρα παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουν θέση για συμμετοχή.

Η κάθοδος των τρακτέρ στην πρωτεύουσα ξεκινά σήμερα το πρωί με τους αγρότες των Τρικάλων να βγαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και να κατευθύνονται προς την Καρδίτσα όπου και θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους. Ταυτόχρονα οι αγρότες του Βόλου με τα τρακτέρ τους, μέσω της εθνικής οδού θα φτάσουν στον Πλατύκαμπο και θα ενωθούν με τους αγρότες της Λάρισας.

Δύο μεγάλα κομβόι θα ξεκινήσουν το απόγευμα για την Ανθήλη της Φθιώτιδας και στη συνέχεια για το Κάστρο Βοιωτίας όπου θα ενωθούν με τους αγρότες της Πιερίας και θα διανυκτερεύσουν. Οι αγρότες της Εύβοιας με τα τρακτέρ τους θα στρατοπεδεύσουν στο Σχηματάρι και όλοι μαζί το πρωί της Τρίτης θα πάρουν το δρόμο για την Αθήνα.

Έφτασαν στη Λαμία 20 τρακτέρ από την Καρδίτσα

Στον μπλόκο της Ανθήλης στο 207 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών Λαμίας έφτασε το πρώτο κομβόι των τρακτέρ από την Καρδίτσα που είχαν ξεκινήσει από το μπλόκο του Ε65. Το κομβόι το αποτελούν 20 τρακτέρ αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Στο συγκεκριμένο σημείο θα αναμένουν τα τρακτέρ που κατευθύνονται από τη Λάρισα προς τη Λαμία αφού έχει καθοριστεί ως σημείο συνάντησης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όταν συγκεντρωθούν όλα τα τρακτέρ, θα ξεκινήσουν πορεία προς την Αταλάντη για να καταλήξουν στο Κάστρο της Βοιωτίας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Να σημειωθεί πως, τα καταστήματα θα είναι...

Ρέντη: Στη φυλακή οδηγήθηκαν επτά από τους 31 κατηγορουμένους

Την Κυριακή θα συνεχιστεί ο δεύτερος κύκλος των απολογιών ενώπιον των τεσσάρων ανακριτών για τη δολοφονική επίθεσης σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ, έξω από...

Ποινή κάθειρξης 45 ετών σε γνωστό δικηγόρο – Καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ομόφωνα, γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, καθώς αποδείχτηκε ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών. Το...

“Φλόγα” Αγάπης στην Λειτουργία – Παράκληση για τα παιδιά με καρκίνο

Με ένα κοριτσάκι των Ξενώνων της ΦΛΟΓΑΣ αγκαλιά, έψαλε την Παράκληση στην Παναγία παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας ο Πατέρας Αλέξανδρος που λειτουργεί στον παρακείμενο...
Με γραπτές εξετάσεις η ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς

Υπουργείο Εσωτερικών: Η έρευνα για την κλοπή είναι σε εξέλιξη

Διευκρινήσεις σχετικά με την διάρρηξη που έγινε στην Διεύθυνση Εκλογών έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνοντας ότι το κτίριο φυλάσσεται όλο το 24ωρο. Ειδικότερα η...
29χρονη, τραυματίστηκε, σφαίρα, Κορυδαλλός,

Διαψεύδει τον Γιάννη Καλλιάνο ο θεράποντας ιατρός του πατέρα του – “Δεν πήρα ποτέ...

«Ουδέποτε αποδέχτηκα προσφορά 500 ευρώ από τη σύζυγο του θανόντος» λέει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και θεράποντας ιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος...

Νίσυρος: Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (27/4) σε σπίτι συγγενικών του προσώπων, στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο αρχαιοφύλακας της...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Απριλίου τα γερμανικά στρατεύματα  καταλαμβάνουν την Αθήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1941... Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αθήνα. Τρεις μέρες πριν πέσει η Αθήνα στα χέρια...

Ο ρόλος του Στυλιανού Παττακού που κατέβασε τα τανκς στην Αθήνα (Βίντεο)

Ο Στυλιανός Παττακός γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1912 στην Κρήτη. Το 1934 εισήλθε...

Η Αθήνα και ο Πειραιάς του 1920 σε ένα απίστευτο (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο που μας ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω... Πριν από έναν αιώνα ο κόσμος...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 Απριλίου oι Rolling Stones στην Αθήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1967 oι Rolling Stones στην Αθήνα. Δίνουν συναυλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,...