Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
25.9 C
Athens

Τα τρακτέρ στην Αθήνα: Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί από την κάθοδο των αγροτών

Η κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ στο κέντρο Αθήνας αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποτέλεσμα η Τροχαία να προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης στις 18:30.

Συγκεκριμένα, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Το σχέδιο των αγροτών

Ο αριθμός των τρακτέρ τα οποία θα κινηθούν προς την Αθήνα φτάνει τα 150. Το σχέδιο των αγροτών είναι να συνενωθούν στην εθνική οδό και να φτάσουν μαζικά την Τρίτη το πρωί στην είσοδο της πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα με πούλμαν θα μεταφερθούν εκατοντάδες συνάδελφοί τους από τα μπλόκα της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Η συμμετοχή αγροτών στο συλλαλητήριο την ίδια ώρα αρχίζει και αυξάνεται. Μέρα με τη μέρα παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουν θέση για συμμετοχή.

Η κάθοδος των τρακτέρ στην πρωτεύουσα ξεκινά σήμερα το πρωί με τους αγρότες των Τρικάλων να βγαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και να κατευθύνονται προς την Καρδίτσα όπου και θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους. Ταυτόχρονα οι αγρότες του Βόλου με τα τρακτέρ τους, μέσω της εθνικής οδού θα φτάσουν στον Πλατύκαμπο και θα ενωθούν με τους αγρότες της Λάρισας.

Δύο μεγάλα κομβόι θα ξεκινήσουν το απόγευμα για την Ανθήλη της Φθιώτιδας και στη συνέχεια για το Κάστρο Βοιωτίας όπου θα ενωθούν με τους αγρότες της Πιερίας και θα διανυκτερεύσουν. Οι αγρότες της Εύβοιας με τα τρακτέρ τους θα στρατοπεδεύσουν στο Σχηματάρι και όλοι μαζί το πρωί της Τρίτης θα πάρουν το δρόμο για την Αθήνα.

Έφτασαν στη Λαμία 20 τρακτέρ από την Καρδίτσα

Στον μπλόκο της Ανθήλης στο 207 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών Λαμίας έφτασε το πρώτο κομβόι των τρακτέρ από την Καρδίτσα που είχαν ξεκινήσει από το μπλόκο του Ε65. Το κομβόι το αποτελούν 20 τρακτέρ αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Στο συγκεκριμένο σημείο θα αναμένουν τα τρακτέρ που κατευθύνονται από τη Λάρισα προς τη Λαμία αφού έχει καθοριστεί ως σημείο συνάντησης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όταν συγκεντρωθούν όλα τα τρακτέρ, θα ξεκινήσουν πορεία προς την Αταλάντη για να καταλήξουν στο Κάστρο της Βοιωτίας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης – Μαγικές εικόνες στον Σηκουάνα, έλαμψε η...

Λίγο μετά τις 20:30 το απόγευμα της Παρασκευής (26/7/2024) ξεκίνησε η Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, μία από τις κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης. https://www.youtube.com/watch?v=pYQ4VF0h1xY Σύμφωνα...

Σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ αισθητή στην Ανατολική Κρήτη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε δύο λεπτά μετά τις...
Κορονοϊός: Η εξομολόγηση 26χρονης στην Κρήτη που έμαθε ότι νόσησε!

Δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας: Νταλίκα καταπλάκωσε οχήματα, 4 νεκροί

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος...

Δίκη Καραϊβάζ: Αρνούνται τις κατηγορίες για τη δολοφονία οι δύο κατηγορούμενοι

Με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του  δημοσιογράφου  Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Οι δύο κατηγορούμενοι, ελληνικής καταγωγής,...

ΣΥΡΙΖΑ: Το μετέωρο βήμα του Παύλου Πολάκη με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις

Η σιβυλλική δήλωση του Παύλου Πολάκη περί «λύσης που θα δοθεί στο συνέδριο» πυροδότησε σειρά σεναρίων γύρω από τις επόμενες κινήσεις του, καθώς στον...

Γαλλία: Σαμποτάζ στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας – Σοβαρά προβλήματα με τα δρομολόγια

Εμπρηστές έβαλαν φωτιά κατά μήκος των γραμμών που συνδέουν την πρωτεύσουσα με τα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας. Ωστόσο η γραμμή των...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 – Πτώση βάσεων για τις περιζήτητες σχολές

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδο στις πιο χαμηλόβαθμες «έδειξαν» τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής για το 2024, που ανακοινώθηκαν χθες, Πέμπτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Διπλωματική κινητικότητα για την εξομάλυνση της κατάστασης στην Κάσο

Διπλωματική κινητικότητα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για την εξομάλυνση της κατάστασης που προκάλεσε η...

Χωρίς ταξί αύριο Πέμπτη η Αθήνα

Χειρόφρενο τραβούν αύριο Πέμπτη οι οδηγοί των ταξί της Αθήνας καθώς ο ΣΑΤΑ ανακοίνωσε...

Ηλεκτρονικές θα είναι πλέον οι κλήσεις της Τροχαίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα τέθηκε σε λειτουργία η Ηλεκτρονική Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης, που θεσμοθετήθηκε με...

Η Αθήνα που Λατρεύουμε και Αγαπάμε

Με ρώτησαν από ταξιδιωτικό οδηγό γιατί να επιλέξει ένας νέος να επισκεφθεί μόνος του...