Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
21.3 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, είναι η μέρα σας γι’ αυτό απολαύστε την

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Είστε η ψυχή του πάρτι χάρη στην Σελήνη που βρέθηκε άλλη μια μέρα στους κοινωνικούς Διδύμους. Θα κάνετε κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο που θα αποτελεί και πρόκληση για το μυαλό σας. Απολαύστε αυτή την ημέρα και κάντε ό,τι σας ευχαριστεί. Μπορείτε να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή να τραγουδήσετε με την καρδιά σας καραόκε σε ένα μπαρ. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε να κάνετε απόψε, προσπαθήστε να έχετε παρέα τους φίλους σας.

Ταύρος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επιτρέψατε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να διαβάσει ένα πολύ καλό βιβλίο; Αν έχει περάσει καιρός τώρα ήρθε η ώρα να πάτε στο κοντινό βιβλιοπωλείο και να διαλέξετε όποια βιβλία σας αρέσουν. Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει τη λαχτάρα σας για δημιουργικές και πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες κριτικές βιβλίων πριν κάνετε τις αγορές σας.

Δίδυμοι

Είναι μια διασκεδαστική μέρα αλλά δεν χρειάζεται να σας το πει κανείς. αυτό. Είστε Δίδυμος, οπότε όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, νιώθετε την παιχνιδιάρικη ενέργεια μέσα σας. Γενικά έχετε την δικαιολογία για να κάνετε σήμερα τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Ποιος είπε ότι πρέπει να ολοκληρώσετε μια εργασία μόνο και μόνο επειδή την ξεκινήσατε; Σήμερα σας μπορείτε να είστε διαφορετικοί και να βάλετε σε προτεραιότητα διασκεδαστικές δραστηριότητες. Είναι η μέρα σας γι’ αυτό απολαύστε την.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να εκφραστείτε και να δείξετε ενδιαφέρον σε κάτι που σας συγκινεί βαθιά. Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα και την ενέργεια σας σε κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους. Η θεραπεία μέσω της τέχνης είναι το θέμα αυτής της ημέρας. Αν είχατε μια αγχωτική μέρα, εβδομάδα, μήνα ή χρόνο μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάποιο καλλιτεχνικό έργο για να αποφορτιστείτε. Αυτό σας δίνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Ένα ωραίο μικρό έργο τέχνης ή ένα δημιουργικό έργο μπορεί να κάνει βοηθήσει την ευαίσθητη καρδιά σας.

Λέων

Δεν χρειάζεται να είστε διάσημοι για να έχετε το δικαίωμα να πείτε την γνώμη σας. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους μιλάτε και επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Μπορεί να σας έχει αγγίξει και λίγο η φλυαρία των Διδύμων. Σχεδιάστε πώς να χρησιμοποιήσετε το δώρο επικοινωνίας σας με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Γράψτε στον τοίχο σας στο Facebook ή ξεκινήστε να γράφετε την πρώτη σελίδα του μυθιστορήματος που θέλατε πάντα να δημιουργήσετε. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στην επικοινωνία και την έκφραση.

Παρθένος

Είστε υπεύθυνοι προκειμένου να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ανυψώσετε το ηθικό και το πνεύμα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σας σπρώχνει να αναζητήσετε πράγματα που θα σας ανεβάζουν επίπεδο. Μπορεί να καταλήξετε σε μια απόφαση. Είναι καιρός να κάνετε αυτό που νιώθετε ότι είναι ο προορισμός σας σε αυτή την Γη. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να σχεδιάσετε το μέλλον σας για τους επόμενους 6 μήνες, 1 χρόνο ή 5 χρόνια. Μπορείτε να χαρτογραφήσετε όλες τις ιδέες, τις επιθυμίες και τα όνειρα σας. Έτσι μετά τις 27 Ιανουαρίου, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την υλοποίηση τους.

Ζυγός

Φορέστε τα παπούτσια του χορού. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε. Με την Σελήνη στους Διδύμους ένα μέρος του εαυτού σας μπορεί να αισθάνεται ανάλαφρο και ανεβασμένο. Μπορεί να σας συγκινούν περισσότερα τα πράγματα. Θα δείτε ότι η αγαπημένη σας μουσική σας αγγίζει πιο έντονα. Είναι η τέλεια δικαιολογία για να εγγραφείτε σε ένα μάθημα χορού ή για να δημιουργήσετε μια λίστα μουσικής για μέρες που θέλετε να την απολαύσετε ολομόναχοι.

Σκορπιός

Ώρα να απελευθερωθείτε από όλα τα πράγματα του παρελθόντος, τα οποία κρατούσατε. Με την ανοιχτή και εκφραστική φύση της Σελήνης από τους Διδύμους μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Μπορείτε να δώσετε στους άλλους την δική σας οπτική στα πράγματα. Ή μπορείτε να αφήσετε κάποιον άλλον να πει την δική του εκδοχή και να την ερμηνεύσετε από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η επιλογή είναι δική σας. Αν σκεφτήκατε ποτέ να γράψετε ένα βιβλίο, ένα blog ή να μιλήσετε για τη ζωή σας σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η ιδανική μέρα για να το κάνετε.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα σας. Χάρη στην Σελήνη στους Διδύμους, νιώθετε κοινωνικοί. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε άτομα που αγαπούν να συνομιλούν με ανοιχτό μυαλό. Ωστόσο αυτός είναι ο δρόμος προς την καρδιά και το μυαλό σας σήμερα. Μπορεί να σας αρέσει να αφιερώνετε χρόνο στην Google και να ψάξετε πληροφορίες. Ενδέχεται να μπείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρείτε ανθρώπους να μιλήσετε για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αισθάνεστε έξυπνοι και με διάθεση για επικοινωνία.

Αιγόκερως

Ψάξτε το «παραθυράκι». Όταν η Σελήνη είναι στους Διδύμους η περιέργεια σας μεγαλώνει. Μπορείτε να βρείτε αυτό το «παραθυράκι» στο σύστημα για να βελτιώσετε την θέση σας. Ο τρόπος που κάνετε κάτι τώρα μπορεί να σας κοστίσει χρήματα. Ωστόσο όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιό σας στις 22 Ιανουαρίου, μπορείτε να μετατρέψετε μια απώλεια σε ευκαιρία για κέρδος. Η αναλυτική ενέργεια της Σελήνης είναι εδώ για να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Υδροχόος

Τι κάνετε με τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας ιδέες; Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο και να συμπεριλάβετε στα χόμπι σας την τεχνητή νοημοσύνη. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μυθιστόρημα και να ζητήσετε βοήθεια από το ChatGPT και τον Bart. Έχετε βάλει στόχο τα αστέρια. Μπορεί να ανακαλύψετε την κλίση σας σε κάτι καλλιτεχνικό ή να βρείτε ένα νέο χόμπι. αργότερα.

Ιχθύες

Τι είναι αυτό που δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε; Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να απαντήσετε. Όταν η Σελήνη είναι στους Διδύμους μπορεί να είναι δύσκολο να μην αναρωτιέστε τι θέλει να σας πει το ένστικτο σας. Εμπιστευτείτε το. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε, ώστε να μπορείτε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Μειώστε την φασαρία του περιβάλλοντος σας και δώστε βαρύτητα στην διαίσθηση σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...