Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
16.3 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε όσο πιο κοντά μπορείτε στη βάση. Θα είστε συγκεντρωμένοι και με κίνητρο και θα κάνετε διπλάσια δουλειά από ό,τι στο γραφείο που σας αποσπά την προσοχή. Επιπλέον, θα είστε οι πιο δημιουργικοί σας και μπορεί να σας έρθουν νέες ιδέες που δεν θα σας έβγαιναν ποτέ από στο μυαλό όταν εργάζεστε μέσα στους ίδιους παλιούς τέσσερις τοίχους. Φτιάξτε λίγο matcha, ελέγξτε τους περισπασμούς και μεταβείτε στη λειτουργία ιδιοφυΐας!

Ταύρος

Επίμονος, αυταρχικός και ανθεκτικός: Ποιος είναι αυτός;! Θα καταρρίψετε κάθε στερεότυπο του Ταύρου στο βιβλίο κάτω από τη σημερινή εξερχόμενη ευθυγράμμιση του κοινοτικού Ουρανού στο ζώδιό σας και της σελήνης στη γωνιά συνεργασίας σας. Απλώς ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να καταστείλετε τα πιο αναβράζοντα μέρη της προσωπικότητάς σας! Εφόσον μπορεί να δυσκολεύεστε να καθίσετε ακίνητοι κάντε «ιδιοφυή» διαλείμματα όλη την ημέρα για να διατηρήσετε το κίνητρο και την έμπνευση σας. Όταν καθίσετε πίσω στο γραφείο σας, το μυαλό σας θα πάρει φωτιά.

Δίδυμοι

Δουλεύατε διαβολικά για να σώσετε μια προθεσμία ή να προσελκύσετε έναν νέο πελάτη: Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα διάλειμμα—ή μια μικρή ανταμοιβή; Ο σημερινός γλυκός συγχρονισμός της σελήνης του Καρκίνου στον τομέα των χρημάτων σας και του Ουρανού που σπάει τη ρουτίνα, σας εμπνέει να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Κάντε μια γρήγορη αναθεώρηση προϋπολογισμού. Το φεγγάρι σας ρωτά: Πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά; Βρείτε ένα χαρούμενο μέσο και, στη συνέχεια, μπείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα αποστολών επώνυμων και δείτε τι σαγηνευτικό αντικείμενο «χρειάζεται» για να έρθει στο σπίτι μαζί σας.

Καρκίνος

Ο σημερινός συγχρονισμός της σελήνης στο ζώδιό σας και του αποστάτη Ουρανού στη ζώνη τεχνολογίας και ομαδικής εργασίας σας, σας ενθαρρύνει να πείτε την αλήθεια σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με οποιονδήποτε, ορίστε έναν αμοιβαία αποδεκτό χρόνο για μια συνεδρία επίλυσης προβλημάτων. Αλλά αν υπάρχει κάτι πιο σαρωτικού χαρακτήρα που θέλετε να γνωστοποιήσετε στον κόσμο—υποστήριξη για έναν σημαντικό σκοπό ή το απόλυτο meme—συνδεθείτε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και μοιραστείτε το. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε το τιμόνι σε μια κατάσταση που έχει ξεφύγει από τις ράγες και να την επαναφέρετε σε τροχιά. Αλλά σήμερα, με το φεγγάρι στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να είστε λίγο συναισθηματικό σφουγγάρι. Ευτυχώς, το φεγγάρι παίρνει μια υποστηρικτική ακτίνα από τον υψηλών προδιαγραφών Ουρανό στη γωνία της καριέρας σας. Πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε, εστιάστε στον ΣΚΟΠΟ των πράξεών σας. Το να ξέρετε γιατί κάνετε κάτι, μπορεί να κρατήσετε τα ευαίσθητα συναισθήματα έξω από αυτό.

Παρθένος

Σήμερα, μπορεί να δείτε έναν παλαιότερα πλατωνικό φίλο υπό ένα εντελώς νέο φως. Κάτω από έναν γλυκό συγχρονισμό του ανοιχτόμυαλου Ουρανού και της σελήνης στον κοινωνικό σας ενδέκατο οίκο, μπορεί να απολαμβάνετε σκόπιμα να αφήνετε τις γραμμές να θολώνουν (οικονομικά, ρομαντικά ή διαφορετικά). Αλλά προτού πηδήξετε, σκεφτείτε τις πιθανές συνέπειες—όπως τι συμβαίνει εάν συνεργαστείτε ή γνωρίζετε την οικογένειά τους και τα πράγματα ΔΕΝ πάνε καλά. Χάρη στον πειραματικό Ουρανό, μπορεί επίσης να νιώσετε σπίθες με κάποιον από διαφορετικό κοινωνικό στρώμα. Επιδίωξε, ακόμα κι αν ο σκοπός δεν αποδειχθεί ρομαντικός.

Ζυγός

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή ευνοϊκή ευθυγράμμιση μεταξύ του φεγγαριού του Καρκίνου στη γωνιά της καριέρας σας και του γαλαξιακού ιδιοφυΐους Ουρανού, θα πρέπει να παραμείνετε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι στο έργο που έχετε. Το να αγνοείτε τις εκτροπές και τους περισπασμούς μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση, αλλά όταν είστε τόσο κοντά στο να πετύχετε μια εργασία ή να προχωρήσετε στη δουλειά, δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να χτυπήσετε. Ανεβάστε τα binaural beats και αφήστε τις κλήσεις να μεταβούν στον αυτόματο τηλεφωνητή. Μόλις μπείτε σε αυτό το υπερπαραγωγικό αυλάκι, μπορεί να το απολαύσετε πραγματικά.

Σκορπιός

Το σχολαστικό ζώδιο σας πιστεύει ακράδαντα στο παλιό ρητό «αργή και σταθερή νίκη στον αγώνα», αλλά ποιος λέει ότι πρέπει κυριολεκτικά να κινείστε με ταχύτητα χελώνας; Η σημερινή γλυκιά γωνία μεταξύ του φεγγαριού του Καρκίνου στον εκτεταμένο ένατο οίκο σας και του πειραματικού Ουρανού λειτουργεί σαν άνεμος, δίνοντάς σας λίγη επιπλέον ώθηση για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό. Μείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικούς τρόπους να κάνετε πράγματα: Μπορεί να βρείτε έναν εντελώς νέο —και πολύ πιο συναρπαστικό— ρυθμό για να εργαστείτε.

Τοξότης

Κρατάτε κάτι για τον εαυτό σας και νιώθετε ότι θα εκραγείτε αν δεν αποφορτιστείτε; Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι είμαστε τόσο άρρωστοι όσο τα μυστικά μας, Τοξότη. Η σημερινή υποστηρικτική γωνία μεταξύ του εξεγερμένου Ουρανού και ενός ευαίσθητου φεγγαριού Καρκίνου στον όγδοο οίκο των μυστικών σας μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους σκελετούς στην ντουλάπα σας και να τους απελευθερώσετε. Απευθυνθείτε σε έναν στενό φίλο ή έναν θεραπευτή και αφαιρέστε το από μέσα σας. Θα νιώσετε 100 φορές πιο ανάλαφροι και πιο ελεύθεροι μόλις το κάνετε.

Αιγόκερως

Βγείτε από το υπόστεγο σας και πάρτε μέρος στο πάρτι, Αιγόκερε. Οι σημερινοί εξερχόμενοι ουρανοί υποστηρίζουν κάθε είδους προσωπικές αλληλεπιδράσεις, από το μεσημεριανό γεύμα με έναν φίλο μέχρι την ανταλλαγή ιδεών στη δουλειά και τη συνομιλία με αγνώστους. Ο πειραματικός Ουρανός στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας χτυπάει ψηλά το φεγγάρι στη γωνιά της σχέσης σας, δίνοντάς σας το δώρο της γαστρονομίας ΚΑΙ οξύνοντας την ήδη έντονη αίσθηση του χιούμορ σας. Καλέστε και τους δύο να σπάσουν τον πάγο και να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα. Μια περιστασιακή συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εκπληκτικά σύνδεση.

Υδροχόος

Σκέψου διαφορετικά! Εάν έχετε παραπλανηθεί από ένα περίπλοκο έργο ή κατάσταση, χωρίστε το σε μικρότερα κομμάτια και αντιμετωπίστε τα μεμονωμένα. Είναι εύκολο να σε κυριεύσει ένα τεράστιο εγχείρημα, γι’ αυτό πρέπει να το προσεγγίσεις με φρέσκα μάτια. Ο σημερινός υποστηρικτικός συγχρονισμός ενός συντονισμένου φεγγαριού Καρκίνου και του έξυπνου Ουρανού σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια δομή για να το μειώσετε σε μικρότερα, εφικτά βήματα. Μια άλλη σκέψη: Θα μπορούσατε να ζητήσετε από κάποιον βοήθεια; Σε αυτή την περίπτωση, δύο κεφάλια μπορεί να βρουν την τέλεια λύση.

Ιχθύες

Το μινιμαλιστικό ζώδιο σας έχει να κάνει με την απλότητα και την αποτελεσματικότητα, αλλά κάτω από το σημερινό εκτεταμένο starmap, χρειάζεται λίγος «μαξιμαλισμός». Με τον νευρικό Ουρανό να χτυπά με γροθιά ένα φεγγάρι που αγαπά την πολυτέλεια στον ηδονικό πέμπτο οίκο σας, έχετε ένα κοσμικό πάσο για να επιδοθείτε σε κάποιους πειραματισμούς στυλ. Γλιστρήστε έξω το μεσημεριανό γεύμα για να δοκιμάσετε πολύχρωμα παλτό ή για να αποκτήσετε κάποια προσαρμοσμένη τέχνη νυχιών. Ή κάντε κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ριζοσπαστικό στο διάλειμμα για το γεύμα σας: Καθίστε με έναν φίλο και χαλαρώστε για ένα υπέροχο, χαλαρό γεύμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

"Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για αυτό πρέπει να ρίξουμε τους τόνους… Πρέπει να προσέχουμε το...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως πιστός φίλος και αφοσιωμένος σύντροφος που είσαι, Κριέ, όταν η...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς. Ο σπουδαίος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη...

Ελληνίδα στο Παρίσι κυκλοφορεί μόνο με το…καλσόν της! (φωτο)

Της αρέσουν τα ταξίδια και κάνει συχνά εξορμήσεις. Της αρέσουν όμως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις και ως σχεδιάστρια που είναι έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η Ιρένε...

4 ζώδια που αλλάζουν τα πάντα στη ζωή τους το φινάλε του Φεβρουαρίου του...

Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, αγαπημένε Κριέ, η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Ερμή και Κρόνου στους Ιχθείς...

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

"Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση...