Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
20.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ιχθύες, ίσως λάβετε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το παρελθόν

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Έρχονται καλά πράγματα για σένα, Κριέ, χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που συμβαίνει στους οίκους που σχετίζονται με την καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη με τη μορφή χρημάτων ή ένα καλό δώρο.

Ένας συνάδελφος μπορεί να θέλει να σας χαρίσει ένα ωραίο αντικείμενο ή το αφεντικό σας μπορεί να σας στείλει μια επιταγή ως μπόνους ή ίσως να σας αυξήσει τον μισθό. Πείτε ευχαριστώ και συνειδητοποιήστε ότι το αξίζετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε αίτηση για νέες θέσεις εργασίας, εάν ψάχνετε για δουλειά, ενώ ακόμη και μια μικρή κίνηση μπορεί να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Μιλήστε για πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε περιέργεια. Με τον Ερμή στον οίκο της φιλοσοφίας και της εκπαίδευσης, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξετε τις γνώσεις σας σε ένα θέμα.

Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ειδικό σε θέματα, μπορεί να εκπλήξετε και τον εαυτό σας και τους άλλους με πόσες πληροφορίες έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια με το να ενδιαφέρεστε απλώς για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείτε  με το κομμάτι της επικοινωνίας και των social media, ειδικά αν αυτό αφορά τη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Οι επενδύσεις είναι στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα. Μπορεί ωστόσο να αποφασίσετε να προχωρήσετε συντηρητικά με κάποιες επενδύσεις, επειδή ο Δίας θα παραμείνει στον οίκο των κρυφών πραγμάτων έως τον Μάιο του 2024.

Το να παίρνετε μεγάλα ρίσκα μπορεί να μην είναι πάντα καλό, επομένως είναι συνετό να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν λάβετε τις αποφάσεις σας. Επίσης διαβάστε και ενημερωθείτε για να δείτε τι είναι πιο λογικό για τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες ανάγκες σας.

Καρκίνος

Είναι ώρα λήψης αποφάσεων. Είναι μια δύσκολη στιγμή για να λάβετε μεγάλες αποφάσεις όσον αφορά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή ακόμα και τον γάμο – οτιδήποτε απαιτεί από εσάς να συνεργαστείτε με κάποιο άλλο άτομο με σκοπό να χτίσετε μια ζωή ή να αγοράσετε κάτι που χρειάζεστε.

Ο Ερμής και ο Δίας έχουν δημιουργήσει μια θετική συνθήκη αυτή την εβδομάδα, οπότε θα θελήσετε να το εκμεταλλευτείτε. Όπως λένε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις στη σκιά του Ερμή.

Ο Δίας μπορεί να φέρει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας την κατάλληλη στιγμή, οπότε αν διαπιστώσετε ότι τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους, ελέγξτε ξανά την κατάστασή σας και κάντε με σιγουριά αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για τις εργασιακές ή επιχειρηματικές σας αποφάσεις.

Λέων

Αν έχεις χρειαστεί ποτέ μια ώθηση για να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα σου συμβεί και σήμερα. Μπορεί να σου δημιουργηθεί πολύ άγχος αν αποφασίσεις να μην κάνεις τα πράγματα που έχεις στο πρόγραμμά σου και τα αναβάλλεις. Ο Ερμής συνεχίζει να διέρχεται από τον οίκο που κυβερνά η Παρθένος, πράγμα που σημαίνει ότι η «ανήσυχη» ενέργεια έρχεται όταν η ζωή γίνεται ενοχλητική.

Ο τομέας όπου μπορεί να αισθάνεστε καταπονημένος είναι η δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και να παραμείνετε επιμελείς στην εργασία σας, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή τα social media.

Παρθένος

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να σκεφτείτε και με τον Ερμή να σας προτρέπει να κυνηγήσετε τα πάθη σας, είναι πιο δύσκολο να εστιάσετε σε μέρες όπως η σημερινή. Η εκτροπή από τα συνηθισμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θετικό τρόπο σήμερα. Τι θα γινόταν αν κυνηγούσατε με πάθος ένα project που έχετε παραμερίσει; Ίσως είναι η ώρα να σχεδιάσετε πώς θα γίνει πράξη μια ιδέα που είχατε και ποτέ δεν είχατε τολμήσει να υλοποιήσετε. Ό,τι κι αν είναι αυτό, ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σιγά σιγά το νόημα της ζωής.

Ζυγός

Ενδεχομένως να δεχθείτε μία προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Με τον Ερμή στον οίκο του σπιτιού σας να εναρμονίζεται με τον Δία στα «χρήματα των άλλων», θα μπορούσαν να υπάρξουν βιώσιμες ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με χρήματα. Για παράδειγμα, μια ρύθμιση στο στεγαστικό σας δάνειο ή κάποια ρύθμιση σε ληξιπρόθεσμα χρέη που έχετε.

Σκορπιός

Ένα συμβόλαιο ίσως; Μπορεί να σας προσφερθεί κάποια συμφωνία αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή –  Δία. Μπορεί να σας έρθει μια προσφορά από έναν πιθανό πελάτη ή εταιρεία στην οποία θέλετε να εργαστείτε.

Ωστόσο, εάν είναι όλα καλά με τα επαγγελματικά σας και σκέφτεστε να παντρευτείτε, σήμερα και το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για κάποια τυπικά πράγματα με κάποιον με τον οποίον σκοπεύετε να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά.

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή –  Δία, είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία προς όφελος σας. Για παράδειγμα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε κάποιο ακίνητο που είναι άδειο για να το νοικιάσετε και να έχετε κέρδος. Ή κάποια θέση στάθμευσης. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας βρίσκεται στο σωστό μέρος και θέλετε να βοηθήσετε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Ο Δίας ενθαρρύνει τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας να ανοιχτεί και ενισχύει την αισιοδοξία. Χρησιμοποιήστε το για να κατανοήσετε τη μαγεία της περιόδου των διακοπών.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη ή να κάνετε εθελοντική εργασία που βοηθά οικογένειες κατά την περίοδο των γιορτών. Επίσης, εάν έχετε έναν ηλικιωμένο γείτονα που για παράδειγμα δεν μπορεί να αλλάξει λάμπα, μπορείτε να τον εκπλήξετε και να τον βοηθήσετε, κάνοντας μία καλή πράξη.

Υδροχόος

Οι δυνάμεις σας είναι σε πλήρη ισχύ, Υδροχόε, και όταν τελειώσετε με κάτι, σημαίνει ότι έχετε πραγματικά τελειώσει. Αυτό μπορεί να συμβαίνει ειδικά με θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να χειριστείτε τυχόν προβλήματα ακαταστασίας ή προβλήματα αποδιοργάνωσης στον προσωπικό σας χώρο. Οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για εσάς προκειμένου να αποφορτιστείτε και να οργανωθείτε.

Ιχθύες

Μπορεί να σκέφτεστε κάποιο άτομο συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ίσως υπάρχει λόγος να μιλήσετε. Μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό φίλο, έναν πρώην ή έναν συνάδελφο που έχει κάποια ενδιαφέροντα νέα να μοιραστεί.

Αν δείτε τον αριθμό του στο τηλέφωνό σας, σκεφτείτε να απαντήσετε. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή-Δία, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά ή να μάθετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...