Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ιχθύες, ίσως λάβετε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το παρελθόν

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Έρχονται καλά πράγματα για σένα, Κριέ, χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που συμβαίνει στους οίκους που σχετίζονται με την καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη με τη μορφή χρημάτων ή ένα καλό δώρο.

Ένας συνάδελφος μπορεί να θέλει να σας χαρίσει ένα ωραίο αντικείμενο ή το αφεντικό σας μπορεί να σας στείλει μια επιταγή ως μπόνους ή ίσως να σας αυξήσει τον μισθό. Πείτε ευχαριστώ και συνειδητοποιήστε ότι το αξίζετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε αίτηση για νέες θέσεις εργασίας, εάν ψάχνετε για δουλειά, ενώ ακόμη και μια μικρή κίνηση μπορεί να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Μιλήστε για πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε περιέργεια. Με τον Ερμή στον οίκο της φιλοσοφίας και της εκπαίδευσης, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξετε τις γνώσεις σας σε ένα θέμα.

Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ειδικό σε θέματα, μπορεί να εκπλήξετε και τον εαυτό σας και τους άλλους με πόσες πληροφορίες έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια με το να ενδιαφέρεστε απλώς για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείτε  με το κομμάτι της επικοινωνίας και των social media, ειδικά αν αυτό αφορά τη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Οι επενδύσεις είναι στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα. Μπορεί ωστόσο να αποφασίσετε να προχωρήσετε συντηρητικά με κάποιες επενδύσεις, επειδή ο Δίας θα παραμείνει στον οίκο των κρυφών πραγμάτων έως τον Μάιο του 2024.

Το να παίρνετε μεγάλα ρίσκα μπορεί να μην είναι πάντα καλό, επομένως είναι συνετό να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν λάβετε τις αποφάσεις σας. Επίσης διαβάστε και ενημερωθείτε για να δείτε τι είναι πιο λογικό για τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες ανάγκες σας.

Καρκίνος

Είναι ώρα λήψης αποφάσεων. Είναι μια δύσκολη στιγμή για να λάβετε μεγάλες αποφάσεις όσον αφορά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή ακόμα και τον γάμο – οτιδήποτε απαιτεί από εσάς να συνεργαστείτε με κάποιο άλλο άτομο με σκοπό να χτίσετε μια ζωή ή να αγοράσετε κάτι που χρειάζεστε.

Ο Ερμής και ο Δίας έχουν δημιουργήσει μια θετική συνθήκη αυτή την εβδομάδα, οπότε θα θελήσετε να το εκμεταλλευτείτε. Όπως λένε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις στη σκιά του Ερμή.

Ο Δίας μπορεί να φέρει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας την κατάλληλη στιγμή, οπότε αν διαπιστώσετε ότι τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους, ελέγξτε ξανά την κατάστασή σας και κάντε με σιγουριά αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για τις εργασιακές ή επιχειρηματικές σας αποφάσεις.

Λέων

Αν έχεις χρειαστεί ποτέ μια ώθηση για να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα σου συμβεί και σήμερα. Μπορεί να σου δημιουργηθεί πολύ άγχος αν αποφασίσεις να μην κάνεις τα πράγματα που έχεις στο πρόγραμμά σου και τα αναβάλλεις. Ο Ερμής συνεχίζει να διέρχεται από τον οίκο που κυβερνά η Παρθένος, πράγμα που σημαίνει ότι η «ανήσυχη» ενέργεια έρχεται όταν η ζωή γίνεται ενοχλητική.

Ο τομέας όπου μπορεί να αισθάνεστε καταπονημένος είναι η δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και να παραμείνετε επιμελείς στην εργασία σας, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή τα social media.

Παρθένος

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να σκεφτείτε και με τον Ερμή να σας προτρέπει να κυνηγήσετε τα πάθη σας, είναι πιο δύσκολο να εστιάσετε σε μέρες όπως η σημερινή. Η εκτροπή από τα συνηθισμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θετικό τρόπο σήμερα. Τι θα γινόταν αν κυνηγούσατε με πάθος ένα project που έχετε παραμερίσει; Ίσως είναι η ώρα να σχεδιάσετε πώς θα γίνει πράξη μια ιδέα που είχατε και ποτέ δεν είχατε τολμήσει να υλοποιήσετε. Ό,τι κι αν είναι αυτό, ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σιγά σιγά το νόημα της ζωής.

Ζυγός

Ενδεχομένως να δεχθείτε μία προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Με τον Ερμή στον οίκο του σπιτιού σας να εναρμονίζεται με τον Δία στα «χρήματα των άλλων», θα μπορούσαν να υπάρξουν βιώσιμες ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με χρήματα. Για παράδειγμα, μια ρύθμιση στο στεγαστικό σας δάνειο ή κάποια ρύθμιση σε ληξιπρόθεσμα χρέη που έχετε.

Σκορπιός

Ένα συμβόλαιο ίσως; Μπορεί να σας προσφερθεί κάποια συμφωνία αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή –  Δία. Μπορεί να σας έρθει μια προσφορά από έναν πιθανό πελάτη ή εταιρεία στην οποία θέλετε να εργαστείτε.

Ωστόσο, εάν είναι όλα καλά με τα επαγγελματικά σας και σκέφτεστε να παντρευτείτε, σήμερα και το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για κάποια τυπικά πράγματα με κάποιον με τον οποίον σκοπεύετε να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά.

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή –  Δία, είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία προς όφελος σας. Για παράδειγμα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε κάποιο ακίνητο που είναι άδειο για να το νοικιάσετε και να έχετε κέρδος. Ή κάποια θέση στάθμευσης. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας βρίσκεται στο σωστό μέρος και θέλετε να βοηθήσετε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Ο Δίας ενθαρρύνει τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας να ανοιχτεί και ενισχύει την αισιοδοξία. Χρησιμοποιήστε το για να κατανοήσετε τη μαγεία της περιόδου των διακοπών.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τα παιδιά που έχουν ανάγκη ή να κάνετε εθελοντική εργασία που βοηθά οικογένειες κατά την περίοδο των γιορτών. Επίσης, εάν έχετε έναν ηλικιωμένο γείτονα που για παράδειγμα δεν μπορεί να αλλάξει λάμπα, μπορείτε να τον εκπλήξετε και να τον βοηθήσετε, κάνοντας μία καλή πράξη.

Υδροχόος

Οι δυνάμεις σας είναι σε πλήρη ισχύ, Υδροχόε, και όταν τελειώσετε με κάτι, σημαίνει ότι έχετε πραγματικά τελειώσει. Αυτό μπορεί να συμβαίνει ειδικά με θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να χειριστείτε τυχόν προβλήματα ακαταστασίας ή προβλήματα αποδιοργάνωσης στον προσωπικό σας χώρο. Οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για εσάς προκειμένου να αποφορτιστείτε και να οργανωθείτε.

Ιχθύες

Μπορεί να σκέφτεστε κάποιο άτομο συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ίσως υπάρχει λόγος να μιλήσετε. Μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό φίλο, έναν πρώην ή έναν συνάδελφο που έχει κάποια ενδιαφέροντα νέα να μοιραστεί.

Αν δείτε τον αριθμό του στο τηλέφωνό σας, σκεφτείτε να απαντήσετε. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Ερμή-Δία, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά ή να μάθετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως πιστός φίλος και αφοσιωμένος σύντροφος που είσαι, Κριέ, όταν η...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς. Ο σπουδαίος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη...

Ελληνίδα στο Παρίσι κυκλοφορεί μόνο με το…καλσόν της! (φωτο)

Της αρέσουν τα ταξίδια και κάνει συχνά εξορμήσεις. Της αρέσουν όμως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις και ως σχεδιάστρια που είναι έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα. Η Ιρένε...

4 ζώδια που αλλάζουν τα πάντα στη ζωή τους το φινάλε του Φεβρουαρίου του...

Ο Φεβρουάριος κατά την άποψη μου είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες του 2024. Μια από τις ιδιαιτερότητες του είναι ότι στη διάρκεια...

Ο πιο άτυχος μήνας του 2024 για κάθε ζώδιο – Ποιο θα κάνει «μαύρο»...

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2024, υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι ευνοημένα και άλλα που θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες κατά τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη παίζει περίεργα παιχνίδια: φέρνει δυσάρεστα για τα 12 ζώδια

"Προχτές είχαμε μία νέα Πανσέληνο και σιγά σιγά θα έχουμε μία νέα σελήνη για...

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπά την πόρτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Κριός Ως...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για...