Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
21.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Καρκίνοι, μπορεί να προκαλέσετε σύγκρουση στην σχέση σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Ευτυχώς είστε από τα ζώδια που δεν πληγώνονται εύκολα. Η σημερινή Σελήνη απέναντι από τον Άρη φέρνει σύγκρουση στο περιβάλλον σας και συγκεκριμένα στην καριέρα και το σπίτι σας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ κουραστική μέρα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε. Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία στη δουλειά, ειδικά με ένα αφεντικό ή έναν διευθυντή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα επίπεδο και να μην παίρνετε αποφάσεις γρήγορα με βάση την απογοήτευση σας.

Ταύρος

Είναι καλό να μιλάτε για τα συναισθήματά σας. Αν και μπορεί να μην σας αρέσει να ανοίγεστε στους άλλους, η σημερινή Σελήνη απέναντι από τον Άρη μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το να μιλάτε στο κοντινό περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε καλύτερα τις σκέψεις σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι με αυτόν τρόπο ρυθμίζετε τις σκέψεις σας και δεν υπεραναλύετε μέσα στην ημέρα.

Δίδυμοι

Σας αρέσει να εισπράττετε θετικά σχόλια από άλλους. Σήμερα, όμως, μπορεί να είστε λίγο πιο κυκλοθυμικοί από όσο θα θέλατε. Μην συνδέετε την προσωπική σας αξία με τις απόψεις των άλλων για εσάς. Η Σελήνη μπορεί να φέρει θυμό και αυτοαμφισβήτηση. Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την κατεύθυνση σας και να ξεκαθαρίσετε πώς θα εξελιχθείτε στο άτομο που θέλετε να γίνετε.

Καρκίνος

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν να βοηθούν τους άλλους. Συνήθως βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα όταν ένας φίλος έχει προβλήματα. Η Σελήνη στο ζώδιό σας προάγει την αυτογνωσία. Ωστόσο εάν επιλέξετε να εστιάσετε στον εαυτό σας μπορεί να προκαλέσετε σύγκρουση στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να φαίνεται κάπως ελεγκτικός ή απαιτητικός σήμερα. Μιλήσετε και βρείτε ισορροπία.

Λέων

Σας αρέσει να διασκεδάζετε. Βρείτε κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο που θα σας βοηθήσει να αποφορτίσετε λίγο την ένταση της ημέρας. Κάντε ένα μάθημα γιόγκα ή αφιερώστε μισή ώρα σε διατάσεις στο σπίτι μόλις επιστρέψετε από την δουλειά. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να επικεντρωθεί στην πνευματική ευημερία και την συναισθηματική θεραπεία.

Παρθένος

Είστε από τους στοχαστές του ζωδιακού. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από την Σελήνη σήμερα μπορεί να απολαύσετε μια υγιή και ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πολιτική ή κάποιο άλλο θέμα που σας ενδιαφέρει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έντονες συζητήσεις στις οποίες εσείς και ένας φίλος απολαμβάνετε να μαθαίνετε και να προκαλείτε ο ένας τον άλλον. Αποφύγετε, όμως, να δημοσιοποιήσετε τις σκληρές θέσεις και απόψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζυγός

Τα τραύματα σας θα κλείσουν. Είναι φυσιολογικό να νιώθετε πληγωμένοι όταν κάποιος κάνει ένα αγενές σχόλιο σε βάρος σας. Είστε άνθρωποι και όταν η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Άρη, είστε πιο ευαίσθητοι στα σχόλια των άλλων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτά που λέγονται σήμερα είναι πολύ δύσκολο να τα συγχωρήσετε. Θα χρειαστείτε χρόνο για να θεραπευτεί η καρδιά σας.

Σκορπιός

Υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία αλλά δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Η σημερινή Σελήνη απέναντι από τον Άρη μπορεί εύκολα να σας κάνει να ξεχάσετε ότι εσείς και ο σύντροφος σας είστε στην ίδια ομάδα. Ίσως σας είναι πιο εύκολο να απομακρυνθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Τα πληγωμένα συναισθήματα μπορούν να φέρουν αντιπαράθεση σε μια πραγματικά καλή σχέση. Όταν είναι δυνατόν, μιλήστε για όλα όσα σας στεναχωρούν.

Τοξότης

Μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Σήμερα μπορεί να είναι μια τεταμένη μέρα λόγω της ανταγωνιστικής σχέσης της Σελήνης με τον Άρη. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι διαλυθεί η εμπιστοσύνη σε μία σχέση. Είναι επίσης πιο δύσκολο να ξαναχτιστεί αφού έχει χαθεί. Σήμερα μπορεί να νιώσετε την θλίψη που φέρνει η αλήθεια. Ωστόσο η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από ένα ψέμα.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τις προκλήσεις με παραγωγικό τρόπο. Σήμερα μπορείτε να επενδύσετε όλη σας την ενέργεια στην εργασία σας. Εάν επιτρέπετε στον εαυτό σας να «δραπετεύσει» σε μία ευχάριστη δουλειά αυτό μπορεί να σας προσφέρει μια ισχυρή αίσθηση ολοκλήρωσης και ευτυχίας. Μπορείτε να βρείτε το σκοπό σας και να εκφράσετε τη μοναδικότητά σας..

Υδροχόος

Νιώθετε μνησικακία; Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας επειδή τρέχετε με πολλές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να νιώθετε ότι ένα άτομο δεν αναγνωρίζει τα όσα του προσφέρετε και δεν σας δείχνει ευγνωμοσύνη. Προσπαθήστε να μην μαλώσετε ή να τσακωθείτε με τον σύντροφο σας για πράγματα που δεν μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε. Βάλτε στην άκρη τα προβλήματα και παλέψτε για αλλαγή. Ακόμη και τα ερωτευμένα ζευγάρια περνούν δύσκολες στιγμές.

Ιχθύες

Η σχέση σας ανθίζει με την αγάπη που δείχνετε. Σήμερα έχετε έναν απίστευτο τρόπο να βλέπετε τα πράγματα εξαιτίας της διέλευσης του Άρη από την Σελήνη. Μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε είναι άσχημο και να βρείτε κάτι θετικό σε αυτό. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση εσείς μπορείτε να βρείτε ένα όφελος ή ένα χαρούμενο στοιχείο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...