Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που σας τρομάζει

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που σας τρομάζει. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και σας παρακινεί να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης σας. Αυτή η εποχή του χρόνου σας επιτρέπει να είστε καινοτόμοι και τολμηροί. Μια προειδοποίηση: μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα για πράγματα που δεν μπορείτε να κατορθώσετε. Χρησιμοποιήστε τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας και πάρτε σοφές αποφάσεις.

Ταύρος

Μπορεί να είστε πεισματάρηδες αλλά δεν είστε ανόητοι. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, είστε ο καταλύτης για την αλλαγή στις σχέσεις σας. Μπορείτε να είστε αυτός που ενθαρρύνει τις νέες ιδέες και τις ενέργειες των άλλων. Είστε ο τύπος που παρακολουθεί και επηρεάζει τις εξελίξεις με τις πράξεις του. Αυτή είναι η στιγμή να ασκήσετε την επιρροή σας για το ευρύτερο καλό.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για εσάς. Είστε το πιο κοινωνικό άτομο της παρέας και ο φίλος που όλοι θέλουν να είναι γύρω τους. Γι’ αυτό ο Ήλιος που εισέρχεται στον Υδροχόο, αναδεικνύει την επιθυμία σας να είστε μαζί με ανθρώπους που απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Γίνετε μέλος σε μια λέσχη βιβλίου ή σε μια οργάνωση. Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Είστε ευαίσθητοι και αυτό είναι κάτι που σας κάνει έναν άνθρωπο, ο οποίοςθ εξελίσσεται συνεχώς. Τώρα είναι η ώρα να μάθετε κάτι νέο. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της εκπαίδευσης. Το μυαλό σας γίνεται σφουγγάρι που απορροφά νέες πληροφορίες. Χρησιμοποιήστε τεχνολογία, βιβλία, διαδικτυακά μαθήματα ή ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι χρειάζεστε στην διαδρομή σας.

Λέων

Ανοίγουν τόσες νέες πόρτες για εσάς. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον νέο φίλο, να δημιουργήσετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία ή να ερωτευτείτε. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και σας δίνει ενέργεια για τομέα των υποχρεώσεων σας. Έχετε αναστολές όταν πρόκειται να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιον άλλον; Οι επόμενες 30 ημέρες σάς επιτρέπουν να δουλέψετε πάνω στις αναστολές και να τις ξεπεράσετε.

Παρθένος

Δεν χρειάζεστε δικαιολογία για να κάνετε το σωστό. Στην πραγματικότητα, συχνά σκέφτεστε τι είναι σημαντικό στη ζωή και βάζετε τις προτεραιότητες σας. Ο Ήλιος που μπαίνει στον Υδροχόο ενισχύει την επιθυμία σας να είστε υγιείς και σε φόρμα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους στόχους για την ευεξία σας. Κατεβάστε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας ή αλλάξτε το πρόγραμμά σας για να συμπεριλάβετε κάποιες προπονήσεις. Μην ανησυχείτε συνεχώς. . Απλώς κάντε ό,τι μπορείτε και φροντίστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας.

Ζυγός

Είστε ένα άτομο που υπερασπίζεται πάντα τα άτομα στα οποία έχουν φερθεί με άδικο τρόπο ή έχουν τεθεί στο περιθώριο. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο σας κάνει ευαίσθητους στο θέμα της δικαιοσύνης στον κόσμο. Έχετε πλέον το θάρρος να αντιμετωπίσετε τις ανισότητες που βλέπετε στον κόσμο. Είναι υπέροχο να είστε υπέρμαχοι της αλλαγής. Φροντίστε να το κάνετε με σύνεση.

Σκορπιός

Οι δρόμοι έχουν ανοίξει για εσάς. Αν θέλατε να αλλάξετε τις κοινωνικές επαφές σας τότε έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να διεκδικείτε με ακραίο τρόπο. Αυτό που χρειάζεστε θα σας έρθει εύκολα. Απλώς φροντίστε να εστιάσετε σωστά την προσοχή σας. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο σας για την εξουσία. Προσελκύετε τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σας και αυτό σας επιτρέπει να ανεβείτε επίπεδο με έναν νέο τρόπο.

Τοξότης

Έχετε το πράσινο φως για να εκφραστείτε πλήρως και ανοιχτά όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο. Ο τομέας επικοινωνίας σας είναι ενεργοποιημένος και σας επιτρέπει να είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να σας αρέσει να γράφετε ή να μιλάτε δημόσια. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεστε νέες ιδέες. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό στο TikTok, το Instagram ή κάποια άλλη πλατφόρμα όπου μπορείτε να μιλήσετε για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως

Αν και είναι λυπηρό να βλέπεις κάτι να τελειώνει ο Ήλιος που μπαίνει στον Υδροχόο ανοίγει την πόρτα στην ευημερία. Αυτή είναι μια περίοδος που αφορά τα χρήματα. Μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά ή να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μέσω αύξησης ή προαγωγής. Εργαστείτε και βάλτε στόχους στον οικονομικό τομέα. Χρήματα έρχονται στον δρόμο σας.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά, στους Υδροχόους. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και αν θέλετε να αλλάξετε, αυτή είναι η ώρα να το κάνετε. Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μπορείτε να πάρετε διαφορετικές αποφάσεις με βάση τα μαθήματα που πήρατε τον τελευταίο χρόνο. Όλα είναι στο τραπέζι. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να τις αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύες

Λατρεύετε την ησυχία σας. Ο Ήλιος που μπαίνει στον Υδροχόο φέρνει μια υπέροχη περίοδο για εσάς. Μπορείτε να ακούσετε την καρδιά σας και να καταλάβετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο στη ζωή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι επωφελείστε από τον διαλογισμό, την γιόγκα, τον χρόνο στη φύση, την προσευχή ή ακόμα και τη νηστεία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...