Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
18.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί και παρθένοι, προσοχή στις επιλογές σας

Τι θα συμβεί σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Σήμερα, μπορεί να είστε απασχολημένοι με εσωτερικά θέματα. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε κάποια αντικείμενα τέχνης ή οικιακά αντικείμενα. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τις δαπάνες για άχρηστα πράγματα, διαφορετικά μπορεί να προσελκύσετε αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Σας συμβουλεύουμε επίσης να ελέγχετε την σκληρή σας ομιλία με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ταύρος

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε άνετα μετά από μια περίεργη κατάσταση. Η ζωτικότητά σας μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις στη οικογενειακή σας επιχείρηση. Μπορείτε να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη γύρω σας, κάτι που μπορεί να αυξήσει τον κοινωνικό σας σεβασμό.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να νιώθετε βαρεμάρα και η υγεία σας να μην είναι καλή. Μπορεί επίσης να έχετε άγχος και ανησυχία. Σας συμβουλεύουμε να αναβάλλετε, σημαντικές επενδύσεις σας στην επιχείρηση ή σε ακίνητα. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την βιαστική οδήγηση. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Μπορείτε να κάνετε κάποιο διαλογισμό, θα σας βοηθήσει στον υγιή ύπνο.

Καρκίνος

Σήμερα, η ευλογία από τους μεγαλύτερους μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους, οι επενδύσεις σας μπορεί να σας αποφέρουν κέρδη. Οι ζημιές μετατρέπονται πλέον σε κέρδη. Οι αποταμιεύσεις σας μπορεί να ενισχύσουν το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Μπορεί να σχεδιάζετε να επενδύσετε και για το μέλλον του παιδιού ενώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε νόστιμο φαγητό στο σπίτι. Τα προβλήματά σας που σχετίζονται με το λαιμό, τα δόντια, το αυτί ή τη μύτη μπορεί να επιλυθούν τώρα.

Λέων

Σήμερα, είστε ευλογημένοι, είστε από τους τυχερούς της ημέρας. Η υπομονή σας γίνεται πολύ καλή, η εστίασή σας στη δουλειά σας μπορεί να είναι πολύ καλή. Η υγεία των γονιών είναι πλέον καλή. Είναι πιθανό να περνάτε το χρόνο σας με μεγαλύτερους. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιο άτομο με επιρροή, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να απολαύσετε τις ρομαντικές σας στιγμές που μπορεί να αυξήσουν την αρμονία στην οικιακή ζωή.

Παρθένος

Σήμερα, σκοπεύετε να δωρίσετε κάποιο ποσό σε φιλανθρωπικό ή θρησκευτικό μέρος. Το καλό σας κάρμα μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε στα δύσκολα έργα σας. Μπορεί να νιώσετε, κάποια θεϊκή δύναμη γύρω σας, μπορεί να σας βοηθήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Μπορεί να σας ελκύει ο αποκρυφισμός. Προσέξτε και μην κάνετε βιαστικά βήματα.

Ζυγός

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε βαρετοί, μπορεί να πέσετε θύμα κρυφού φόβου, που μπορεί να σας κάνει να φοβάστε. Δεν είστε στην κατάσταση να εμπιστευτείτε κανέναν. Συνιστάται να κάνετε διαλογισμό, να ψάλλετε κάποια προσευχή, που μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από αυτή την υποθετική κατάσταση. Με τη βοήθεια των ευλογιών των άστρων αργά το βράδυ, μπορεί να βγείτε από αυτήν την άβολη κατάσταση.

Σκορπιός

Σήμερα, μπορεί να είστε απασχολημένοι στη δουλειά, το δίκτυό σας μπορεί να αυξηθεί και με τη βοήθεια των συναδέλφων σας είναι πιθανό να πάρετε μια μεγάλη παραγγελία σε επαγγελματικό και εργασιακό επίπεδο. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε την καινοτομία σε συνεργασία. Μπορεί να κάνετε κάποιες επενδύσεις στην επιχείρησή σας, οι οποίες θα αυξήσουν την επιχείρησή σας στο εγγύς μέλλον.

Τοξότης

Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση ανάλυσης του εαυτού σας, κάτι που θα σας φέρει λίγη εμπιστοσύνη. Η εστίασή σας στους στόχους σας είναι πλέον ξεκάθαρη, μπορεί να πετύχετε τον στόχο σας. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να βελτιωθεί και θα ενδιαφερθείτε για αντικείμενα τέχνης, ταινίες, και αντικείμενα της πραγματικής ζωής. Στο τέλος της ημέρας, μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Οι αντίπαλοί σας μπορεί να είναι υπό έλεγχο τώρα.

Αιγόκερως

Σήμερα, μπορεί να βοηθήσετε άπορους γύρω σας. θα αυξήσει τη φήμη σας στο περιβάλλον σας. Νέες ιδέες μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας, είναι πιθανό να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε την καινοτομία στην εργασία, η οποία μπορεί να αυξήσει την επιχείρησή σας. Οι ερωτευμένοι μπορεί να προγραμματίσουν μια εκδρομή ή κάποια περιπέτεια.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι, να έχετε κάποιου είδους αποστασιοποίηση για τις ευθύνες σας, που μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Μπορεί να σχεδιάζετε υποθετικά για τα έργα σας, σας συμβουλεύουμε να είστε πρακτικοί στην εργασία σας για να την ολοκληρώσετε έγκαιρα. Μπορεί επίσης να φροντίζετε τους γονείς σας. Εάν σκοπεύετε να μεταναστεύσετε κάπου, συνιστάται να το αναβάλετε για μερικές ημέρες.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια θετική μέρα για εσάς, μπορεί να πετύχετε τη σκληρή δουλειά σας σε επαγγελματικό και εγχώριο μέτωπο. Μπορεί να έχετε καλή εστίαση και να ολοκληρώσετε την εργασία σας εγκαίρως, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί επίσης να περιμένετε κάποιο σύντομο ταξίδι που σχετίζεται με την εργασία, το οποίο μπορεί να είναι επωφελές στο εγγύς μέλλον όσον αφορά το δίκτυό σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...