Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
22 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Κριοί, συγκρατήστε την οργή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Προειδοποίηση: Αυτό που ξεκινά ως μικρός εκνευρισμός θα μπορούσε να απειλήσει να σας οδηγήσει σε μια σπείρα οργής σήμερα, Κριέ. Αν δεν είστε έτοιμοι να δεχθείτε “άκυρο”, μην προσπαθήσετε να περάσετε από μια άβολη κατάσταση. Με το ευαίσθητο φεγγάρι του Καρκίνου να βρίσκεται σε διαμάχη με τον Ήλιο και τον φλογερό Άρη (ο κυβερνήτης σας) στον αμβλύ Τοξότη, τα γλιστρήματα της γλώσσας αποτελούν πραγματικό κίνδυνο. Καλέστε λοιπόν ένα τάιμ άουτ (ή δημιουργήστε μια δικαιολογία όπως ένα ξεχασμένο οδοντιατρικό ραντεβού) και κάντε αυτό το διάλειμμα το συντομότερο δυνατό!

Ταύρος

Δεν θα ξέρετε πού—και πότε! Η κατακόκκινη κάπα θα αρχίσει να ανεμίζει σήμερα, γι’ αυτό μείνετε σε εγρήγορση αν δεν θέλετε να χάσετε την ψυχραιμία σας. Χάρη σε έναν αμήχανο χορό ανάμεσα στο ευαίσθητο φεγγάρι του Καρκίνου και δύο από τους πιο αναίσθητους πλανήτες (τον Ήλιο και τον Άρη), το συναίσθημά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα τρυφερό. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να χτυπήσετε διπλά πιο δυνατά σε μια αντιληπτή παράβαση. Το «αυτοί το ξεκίνησαν!» δεν θα πετάξει ως δικαιολογία εδώ. Αν αρχίσετε να βλέπετε “κόκκινο”, φορτίστε προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε όλα για να είσαι συμβατός με τους ανθρώπους, Δίδυμε. Αλλά πόσο μεγάλο χάσμα υπάρχει μεταξύ των αξιών σας; Το σημερινό φεγγάρι του Καρκίνου βυθίζεται στον δεύτερο οίκο των αξιών σας και επειδή δημιουργεί τριβή με τον Ήλιο και τον Άρη στον φιλοσοφικό Τοξότη, μια σημαντική συζήτηση θα μπορούσε να χτυπήσει έναν τοίχο από τσιμέντο. Οι δυο σας μπορεί να έχετε αντικρουόμενες πολιτικές προοπτικές ή διαφορετικές προσεγγίσεις στη διαχείριση του χρόνου. Αυτά τα πράγματα έχουν σημασία, Δίδυμε, οπότε μην ελαχιστοποιείς τις ανησυχίες σου.

Καρκίνος

Το σημερινό φεγγάρι για τον Καρκίνο σάς δίνει ένα δελτίο άδειας για να εκφραστείτε με έναν τρόπο που συνήθως αισθάνεστε πολύ επιφυλακτικοί για να τον εμφανίσετε. Οι λέξεις δεν είναι η μόνη μορφή επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, στοιχηματίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε μια δήλωση ακόμα και για τις πίσω κρεμάστρες της γκαρνταρόμπας σας. Πολεμήστε ενάντια στους κριτικούς —πραγματικούς και φανταστικούς— που μπορεί να είναι πιο δυνατός χορός, χάρη σε μια τεταμένη γωνία από τον άγριο Ήλιο και τον Άρη. Το να επιδεικνύετε την ατομικότητά σας είναι η απόλυτη πράξη εξέγερσης. Μόλις ξεπεράσετε τον δισταγμό σας, θα νιώσετε ΤΟΣΟ ωραία!

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το ότι φορούν την “καρδιά στο μανίκι”, αλλά τι συναισθήματα κρύβετε κάτω από το γιλέκο σας; Υπό κανονικές συνθήκες, η σημερινή ιδιωτική σελήνη στον Καρκίνο θα σας έκανε ακόμα πιο άπιαστους. Αλλά σήμερα, το φεγγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τον επιβλητικό Ήλιο και τον Άρη στον Τοξότη, καθιστώντας αδύνατο να χαμογελάσετε με οτιδήποτε σας ενοχλεί. Τι να ΜΗΝ κάνετε; Πετάξτε στο αντίθετο άκρο και μετατρέψτε τα αναστατωμένα συναισθήματά σας σε μια δραματική (και δημόσια!) απόδοση βελτίωσης. Με την ίδια λογική, μην ελαχιστοποιείτε τα πληγωμένα συναισθήματα. Βρείτε ένα συμπονετικό και αξιόπιστο άτομο που θα «κρατάει τον κουβά» ενώ απελευθερώνετε.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε πολύωρες υποχρεώσεις σήμερα, Παρθένε. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ μεταβλητή για αυτό! Το γαλουχητικό φεγγάρι του Καρκίνου αναζωογονεί τον ενδέκατο οίκο σας που αγαπά τους ανθρώπους, και σας κάνει να λαχταράτε αισιόδοξη παρέα. Αλλά με τον Ήλιο, τον αγκαθωτό Άρη να ανακατεύει την κατσαρόλα στον ιδιωτικό και κυκλοθυμικό τέταρτο οίκο σας, οι ίδιοι άνθρωποι μπορούν να σας κουράσουν αν σας ρουφήξουν βαριές συζητήσεις. Είναι στη φύση σας να βοηθάτε, αλλά μπορεί να μην έχετε τους ψυχικούς πόρους για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Κρατήστε όλα τα hangout σύντομα και γλυκά, ανακοινώνοντας ότι «θα μπαίνω μόνο για ένα λεπτό!» κατά την άφιξή σας.

Ζυγός

Είναι δύσκολο να είσαι ταπεινός μια τέτοια μέρα… οπότε ίσως δεν πρέπει να ενοχλείς, Ζυγέ! Κέρδισες τα καυχησιολογικά σου δικαιώματα; Το σημερινό φεγγάρι του Καρκίνου στον δέκατο οίκο κύρους σας, σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τις νίκες σας — τουλάχιστον με τον στενό σας κύκλο. Αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με το να μεταδίδετε τις μη δοκιμασμένες ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε οποιονδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ο ανταγωνισμός. Ο πολεμοχαρής Άρης και ο Ήλιος εργάζονται για πολλαπλούς σκοπούς με το φεγγάρι σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε άγνωστος πρέπει να βρίσκεται σε κατάλληλη απόσταση από την πολύτιμη πνευματική σας ιδιοκτησία.

Σκορπιός

Η σημερινή άβολη σύνδεση μεταξύ του φεγγαριού του Καρκίνου και του Ήλιου και του Άρη στον Τοξότη θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε σαν ένα αερόστατο δεμένο σε μια άγκυρα δύο τόνων. Μέρος σας θέλει να πετάξει στα ύψη, αλλά δεν μπορείτε να ταρακουνήσετε το άγχος που προέρχεται από το να αφήσετε ΤΟΣΟ πολύ έλεγχο. Σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου να δράσεις ΤΩΡΑ, Σκορπιέ. Ενώ απολαμβάνετε τη συγκίνηση του να ζεις στα άκρα, αυτό δεν χρειάζεται να είναι ένα τόσο μεγάλο στοίχημα. Κάντε παύση και αξιολογήστε τους παράγοντες κινδύνου. Εάν γνωρίζετε ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να ανατρέψει ορισμένους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ίσως είναι συνετό να εγκαταστήσετε ένα δίχτυ ασφαλείας πριν ξεκινήσετε.

Τοξότης

Όλα περιστράφηκαν χωρίς να ξέρετε πού να πάτε; Αυτός δεν είναι τρόπος να ζήσει ένας Τοξότης με προσανατολισμό στη δράση! Το σημερινό φεγγάρι του Καρκίνου στον όγδοο οίκο σας με τσιμπήματα και έντονα συναισθήματα θα ήταν αρκετό για να σας βάλει σε διάθεση—αλλά δεν είναι μόνο αυτό με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η σκληρή γωνία του φεγγαριού προς τον Ήλιο και ο φλογερός Άρης στον Τοξότη θα μπορούσαν να ενισχύσουν την απογοήτευση μέχρι το σημείο βρασμού. Για να ξεκολλήσετε, κουνήστε το σώμα σας, ακόμα κι αν νιώθετε ότι φοράτε μπότες από τσιμέντο! Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να καθίσετε ακίνητοι και να εμβαθύνετε σε ένα θέμα όταν τα συναισθήματά σας είναι στο τιμόνι. Κάντε ένα διάλειμμα.

Αιγόκερως

Οι απαιτήσεις εισόδου στον στενό σου κύκλο μπορεί να είναι απότομες, Αιγόκερε, αλλά όταν οι άνθρωποι είναι εκεί μέσα, θα έκανες τα πάντα γι’ αυτούς. Γενναιόδωρος; Ευγενής; 100%. Αλλά η σημερινή τεταμένη τριάδα του Ήλιου, της Σελήνης και του Άρη απαιτεί μια πιο σκληρή μάρκα αγάπης. Το να λέτε όχι σε κάποιον μπορεί να είναι η πιο ευγενική πράξη, ειδικά αν σας ζητάει να υποστηρίξετε κάτι που μπορεί να είναι επιβλαβές για αυτόν—ή να σας εξαντλεί. Τα όρια είναι δικά σας να τα ορίσετε. Μην παρασυρθείτε σε μια μεγάλη εξήγηση. Ένα απλό «δεν μπορώ σήμερα» είναι αρκετό.

Υδροχόος

Η πεισματική ανεξαρτησία μπορεί να είναι η ανατροπή σου σήμερα, Υδροχόε, οπότε σταμάτα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα έχεις χειριστεί όλα. Με το φεγγάρι του Καρκίνου να παίζει τον μάρτυρα στον υπάκουο έκτο οίκο σας, θα μπορούσατε εύκολα να γλιστρήσετε σε αυτήν την κατάσταση. Αλλά μην αγνοήσετε μια επείγουσα σημείωση από τον Ήλιο και τον Άρη στη ζώνη ομαδικής εργασίας σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι πολλά χέρια κάνουν ελαφριά δουλειά. Ξεκινήστε με την ομάδα φίλων σας και δείτε ποιος μπορεί να έχει μια συμβουλή ή μια αναφορά. Μια διαδικτυακή αναζήτηση θα μπορούσε επίσης να εμφανίσει έναν απροσδόκητο πάροχο υπηρεσιών. Απλά φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές τους!

Ιχθύες

Κάποιος πρέπει να είναι ο ενήλικας σήμερα, Ιχθύ.—ακόμα κι αν το εσωτερικό σας δίχρονο παιδί αισθάνεται ότι δικαιούται να εκτινάξει μια παγκοσμίου φήμης οργή. Το να κάνετε μούτρα, να πατάτε ή ακόμα και να αγνοείτε παθητικά-επιθετικά κάποιον που σας στενοχωρεί δεν θα μετακινήσετε τη βελόνα σε ευνοϊκή κατεύθυνση. Αυτή η κατάσταση απαιτεί να σηκωθείς παραπάνω και να είσαι λογικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματά σας. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για εξαέρωση, όπως ένας προσγειωμένος φίλος ή ο θεραπευτής σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι η συνομιλία κινείται γρήγορα προς μια προληπτική κατεύθυνση. Ο χρόνος είναι ουσιαστικός!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...