Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
9.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Μην αμφιβάλλεις για το ένστικτό σου, Σκορπιέ

Τι θα συμβεί σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2023;

Κριός

Η ομίχλη σηκώνεται, Κριέ. Ο μουντός Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομο χαμηλής ισχύος από τις 30 Ιουνίου, συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός σήμερα, βοηθώντας σας να ανακτήσετε τη σαφήνεια και τις γνώσεις σχετικά με τα καλύτερα επόμενα βήματά σας. Τους τελευταίους πέντε μήνες, μπορεί να γλίστρησες σε ένα παλιό μοτίβο — ένα μοτίβο που νόμιζες ότι θα είχες βάλει για τα καλά στο κρεβάτι. Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε τη θεραπευτική εργασία για να επιστρέψετε σε στέρεο έδαφος. Ένα δημιουργικό έργο, αυτό που αναπτύσσετε στα παρασκήνια, αρχίζει να προχωρά με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Ταύρος

Πού ανήκεις, Ταύρε; Εάν παρασύρεστε ανάμεσα σε σχέσεις, δεν είστε σίγουροι πού να ρίξετε άγκυρα, μην φοβάστε. Με τον Ποσειδώνα να περιστρέφεται απευθείας, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την ομάδα των φίλων σας πριν τελειώσει το 2023. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου σε όλους τους λογαριασμούς σας. Αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασής σας—και να βεβαιωθείτε ότι τα εμπιστευτικά έγγραφα προστατεύονται σωστά στον σκληρό σας δίσκο.

Δίδυμοι

Ο μάρτυρας του γραφείου δεν είναι τίτλος διάκρισης, Δίδυμε, αλλά με τον βαρύ Ποσειδώνα ανάδρομο (προς τα πίσω) στον τομέα της καριέρας σας από τις 30 Ιουνίου, έχετε επιβαρυνθεί με ευθύνες που δεν ήταν δικές σας να αναλάβετε. Σήμερα, ο θυσιαζόμενος πλανήτης ξεφεύγει από τη ζάλη του, ξαναρχίζοντας την κίνηση προς τα εμπρός για άλλη μια φορά. Η διεκδίκηση υγιών ορίων θα είναι και πάλι ευκολότερη. Η επαγγελματική εξουθένωση είναι παρελθόν. Οι πιο παρασυρόμενες δονήσεις του Ποσειδώνα έχουν δυσκολέψει ορισμένους Διδύμους να βρουν την επαγγελματική τους βάση τους τελευταίους πέντε μήνες. Μια μόνιμη θέση ή ένα εμπνευσμένο έργο θα μπορούσε να ανοίξει τις επόμενες ημέρες. Φτου!

Καρκίνος

Τι είναι αληθινό για σένα, Καρκίνε; Σήμερα, ο αιθέριος Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομή του στον ένατο οίκο των ανώτερων αληθειών σας, ουσιαστικά ξυπνώντας από έναν πεντάμηνο υπνάκο. Από τις 30 Ιουνίου, δοκιμάσατε νέες φιλοσοφίες και δοκιμάσατε τις μεθόδους άλλων ανθρώπων, όλα με ανάμεικτα αποτελέσματα. Στο τέλος της ημέρας, μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι σωστό στη ζωή σας. Σταματήστε την αναζήτηση και συντονιστείτε στο ένστικτό σας. Ξεκινώντας σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση που σας ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε ή να αναζητάτε την έγκριση άλλων. Αυτή είναι η ζωή σου και εδώ έχεις τον τελευταίο λόγο!

Λέων

Με τον Ποσειδώνα να περιστρέφεται ανάδρομα από τις 30 Ιουνίου, είναι δύσκολο να δεις το δάσος και τα δέντρα, ειδικά με ανθρώπους που σε γοήτευσαν και σε θάμπωσαν. Σήμερα, οι στρατιώτες του Ποσειδώνα προς τα εμπρός για άλλη μια φορά και η έντονη διαίσθησή σας επέστρεψε. Εάν έχετε παραβλέψει το προφανές, ετοιμαστείτε για μια ξαφνική κλήση αφύπνισης.

Παρθένος

Τους αγαπάς, δεν τους αγαπάς… τι θα γίνει, Παρθένε; Με τον άπιαστο Ποσειδώνα να περιστρέφεται ανάδρομα στο σπίτι της σχέσης σας από τις 30 Ιουνίου, η καρδιά σας έχει δοκιμαστεί. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν παραπλανήσει με τις προθέσεις τους ή να έχουν υπερπουλήσει τον εαυτό τους, κάτι που ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό. Αλλά μην εγκαταλείπετε την ανθρώπινη φυλή! Σήμερα, ο Ποσειδώνας συνεχίζει το μπροστινό του ταξίδι, βοηθώντας σας να δείτε τους τελευταίους πέντε μήνες ως μια τεράστια εμπειρία μάθησης. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να βελτιώσετε τα κριτήρια αναζήτησής σας ή να βελτιώσετε τις δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων με αυτόν που αγαπάτε.

Ζυγός

Επιστρέψτε στο βαγόνι ευεξίας, Ζυγοί. Ο ολισθηρός Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στο σπίτι της υγιεινής ζωής σας από τις 30 Ιουνίου, παρασύροντάς σας με πειρασμούς δεξιά και αριστερά. Λοιπόν, Ζυγέ, ποιο είναι το βίτσιό σου… αυτό που σε παγίδευσε για άλλη μια φορά; Σήμερα, ο Ποσειδώνας κάνει μια στροφή προς τα εμπρός και ενισχύοντας την αποφασιστικότητά σας. Μπορείτε να νικήσετε αυτόν τον δαίμονα, αλλά θα πρέπει να τον νικήσετε μια μέρα τη φορά. Ζητήστε την υποστήριξη ενός προπονητή, προπονητή ή φίλου που είναι υπεύθυνος για τις επόμενες ημέρες. Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα, και η διακοπή αυτής μπορεί να απαιτήσει κάποιο αντίγραφο ασφαλείας.

Σκορπιός

Φαντασία ή πραγματικότητα; Είναι δύσκολο να το καταλάβουμε από τις 30 Ιουνίου, όταν ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, έγινε ανάδρομος. Έχετε την τάση να ρομαντικοποιείτε κατά τη διάρκεια αυτής της πεντάμηνης φάσης μόνο για να σας καταρρέει η πραγματικότητα μερικές φορές. Μην αμφιβάλλεις για το ένστικτό σου, Σκορπιέ, και μην εγκαταλείπεις την αγάπη. Σήμερα, ο Ποσειδώνας βγαίνει από τη ζάλη του και ξαναρχίζει την άμεση κίνηση. Τις επόμενες μέρες, οι παραμυθένιες φαντασιώσεις μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η ανατροπή της πλοκής; Μπορεί να φτάσουν σε διαφορετική μορφή από την αναμενόμενη.

Τοξότης

Με τον ολισθηρό Ποσειδώνα να περνάει ανάδρομη στην εγχώρια ζώνη σας από τις 30 Ιουνίου, το να νιώθετε «σαν στο σπίτι σας» δεν ήταν εύκολο τους τελευταίους πέντε μήνες. Μπορεί να υπήρξε χάος ή συναισθηματική αναταραχή λόγω των καιρικών συνθηκών κάτω από τη στέγη σας. Το να βάλεις την οικογένεια σε ένα συγχρονισμένο πρόγραμμα δεν ήταν ούτε ένα πικνίκ. Σήμερα, μπορείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση καθώς ο Ποσειδώνας στρέφεται για άλλη μια φορά. Επαναφέρετε το καταφύγιό σας, επιλύστε διενέξεις με συγγενείς και, αν είναι ώρα να μετακομίσετε, ξεκινήστε σιγά σιγά την αναζήτησή σας. Ένα μέρος κοντά στο νερό ή σε ένα πιο ήσυχο τετράγωνο μπορεί να φωνάζει το όνομά σας.

Αιγόκερως

Λέτε ντομάτα, ακούνε «αγγούρι», αλλά είναι αυτός λόγος να ακυρώσετε το όλο θέμα; Όχι, Αιγόκερε, άρα πάρε μια ανάσα. Έχετε αντιμετωπίσει κάποιες νεφελώδεις αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους στη ζωή σας από τις 30 Ιουνίου, την ημέρα που ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, άρχισε να λειτουργεί ανάδρομος. Σήμερα, ο ομιχλώδης πλανήτης συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, φέρνοντας περισσότερη συμπόνια στην επικοινωνία σας με αυτούς τους εύθυμους τύπους. Ίσως τους πιέζατε λίγο υπερβολικά, πιέζοντάς τους να ακολουθήσουν ένα από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Μπροστά σας υπάρχουν δημιουργικοί συμβιβασμοί, επομένως ίσως είναι προς το συμφέρον σας να δώσετε μια ίντσα.

Υδροχόος

Τα λεφτά σου γλιστράνε μέσα από τα δάχτυλά σου, Υδροχόε; Με τον μουντό Ποσειδώνα να περνάει ανάδρομη στην οικονομική σας ζώνη από τις 30 Ιουνίου, μπορεί να ξύνετε το κεφάλι σας, αναρωτιέστε πού «εξαφανίστηκαν» όλα τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. (Χμ, τα ξοδέψατε…) Σήμερα, ο Ποσειδώνας συνεχίζει την κίνηση προς τα εμπρός, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Μπορείτε ακόμα να έχετε χρήματα παιχνιδιού, Υδροχόε, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία στο όνομα της αποταμίευσης. Αν αυτό σημαίνει ότι θα παρατήσετε ένα από τα μεγάλα σχέδια ή τα έργα σας έως ότου υπάρχουν περισσότερα χρήματα στην τράπεζα, ας είναι έτσι.

Ιχθύς

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας Ποσειδώνα να περιστρέφεται ανάδρομα από τις 30 Ιουνίου, είστε ένα μυστήριο για τον εαυτό σας. Αυτή η «κρίση ταυτότητας» ήταν επίσης ένα δώρο: Σας βοήθησε να τεντώσετε και να ανακαλύψετε νέα επίπεδα της προσωπικότητάς σας—καθώς και τη δική σας δύναμη. Σήμερα, ο ονειροπόλος πλανήτης ξεκινά ξανά, βοηθώντας σας να αποκαλύψετε ξανά αυτές τις νέες πλευρές του εαυτού σας στον κόσμο. Να είστε πιο φωνητικοί—οι λέξεις και οι ιστορίες θριάμβου σας αποτελούν ξεκάθαρη έμπνευση για τους άλλους.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τους χτυπάει κατακούτελα η τύχη: 3 ζώδια που αντικρίζουν το χρώμα του χρήματος

Κριός Η οικοδόμηση συναισθηματικής δύναμης και αυτοεκτίμησης είναι στο επίκεντρο σήμερα. Οι ήσυχες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες σε ελκύουν περισσότερο προς το παρόν. Δεν είναι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα ξαλαφρώνεις από έννοιες και προβληματισμούς και η μέρα σου είναι γεμάτη πάθος! Παράλληλα η μέρα είναι η ιδανική,...
ΗΠΑ, "Moonlight", Όσκαρ,

BAFTA 2024: Στην ‘Εμμα Στόουν το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού για το Poor Things

Η Έμμα Στόουν κέρδισε το βραβείο τη καλύτερης ηθοποιού για την συμμετοχή της στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Το Poor Things κέρδισε επίσης το...

ζωδια «Θησαυρός» το Τρίγωνο Σελήνης προς τον Ερμή

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑΚυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 Ένα έντονο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η...

Ξεσάλωσε η Νατάσα Παζαΐτη – Πήγε στον Ρουβά χωρίς τον Καραμανλή και όλοι είπαν...

Μία σπάνια έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί πραγματοποίησε η Νατάσα Παζαΐτη και άφησε… στο σπίτι τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σύμπαν έχει μεγάλα σχέδια για εσάς… αλλά πρώτα, πρέπει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. ΤΑΥΡΟΣ Γιατί να μην αφήσετε το σεληνόφως να σας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Παρασκευή έφτασε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, οπότε αποτελεί την έναρξη μίας φανταστικής περιόδου για το ζώδιό σου!...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τους χτυπάει κατακούτελα η τύχη: 3 ζώδια που αντικρίζουν το χρώμα του χρήματος

Κριός Η οικοδόμηση συναισθηματικής δύναμης και αυτοεκτίμησης είναι στο επίκεντρο σήμερα. Οι ήσυχες ή παρασκηνιακές...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα ξαλαφρώνεις από έννοιες και προβληματισμούς και η μέρα...

ζωδια «Θησαυρός» το Τρίγωνο Σελήνης προς τον Ερμή

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑΚυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 Ένα έντονο Σαββατοκύριακο από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σύμπαν έχει μεγάλα σχέδια για εσάς… αλλά πρώτα, πρέπει να ξεκουραστείτε...