Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, ίσως βρείτε το ταίρι σας

Διαβάστε το σημερινό ωροσκόπιο, 29 Οκτωβρίου 2023.

Κριός

Σήμερα, μπορεί να αναζητάτε ψυχική ηρεμία. Αλλά οι ευλογίες του φεγγαριού μπορεί να σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία συνιστάται να αποφεύγονται. Μπορεί να έχετε κάποιες ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική σας ζωή, αλλά σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την αλαζονεία και τον εγωισμό με τον σύζυγό σας/ σύντροφό σας. Οι διαφωνίες με τον επιχειρηματικό συνεργάτη είναι πιθανό να επιλυθούν.

Ταύρος

Σήμερα έχετε τον έλεγχο των αντιπάλων και των κρυφών εχθρών σας. Η απόφαση σε νομικό ζήτημα μπορεί να είναι υπέρ σας. Το αφεντικό σας μπορεί να είναι χαρούμενο λόγω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής σας. Μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες ή μία προαγωγή. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αδελφή ψυχή τους.

Δίδυμοι

Σήμερα με τη βοήθεια του ισχυρού δικτύου σας μπορεί να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σοφία σας για να κερδίσετε κέρδη. Μπορεί επίσης να έχετε αρμονία στην οικιακή σας ζωή και καλή κατανόηση μεταξύ εσάς και του συζύγου σας ή συντρόφου σας.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, που μπορεί να σας κάνουν ανυπόμονους. Ίσως να ξοδέψετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο αγοράζοντας άχρηστα είδη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις αποταμιεύσεις σας. Τα ερωτευμένα “πουλιά” συνίσταται να αποφεύγουν συζητήσεις για περιττά θέματα, διαφορετικά μπορεί να υπάρξει κάποιος χωρισμός.

Λέων

Σήμερα είστε ευλογημένοι από το φεγγάρι, το πεπρωμένο είναι πιθανό να είναι μαζί σας. Σήμερα μπορεί να είστε πιο ενεργητικοί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Η σκληρή δουλειά σας μπορεί να σας αποφέρει από την άποψη της επιτυχίας. Οι υφισταμένοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν. Είναι πιθανό να πάτε για σύντομα ταξίδια που σχετίζονται με τη δουλειά. Μερικά καλά νέα μπορεί να έρθουν από τον αδερφό σας. Μπορεί να σχεδιάζετε να ανακαινίσετε το σπίτι ή το γραφείο σας όπου θα δοκιμαστεί η δημιουργικότητά σας.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να είστε χαρούμενοι, μπορεί να σχεδιάζετε να αγοράσετε κάποια δημιουργικά πράγματα, τα οποία θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Αν σχεδιάζετε να κάνετε επενδύσεις σε περιουσιακά στοιχεία, ίσως σας βγει σε καλό. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν ένα καλό ταίρι, και οι ήδη ερωτευμένοι μπορεί να απολαύσουν τις ευτυχισμένες στιγμές.

Ζυγός

Σήμερα, μπορεί να είστε σε θέση να ελέγξετε τις δαπάνες σας για λιγότερα πράγματα, κάτι που μπορεί να αυξήσει τις αποταμιεύσεις σας. Μπορεί να είστε πιο δημιουργικοί και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας στο γραφείο ή στο σπίτι σας, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την κοινωνική σας θέση. Οι ερωτευμένοι μπορεί να λάβουν κάποια υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους τους για γάμο.

Σκορπιός

Σήμερα, θα νιώσετε βαρετοί και δυστυχισμένοι. Απαιτείται να δημιουργήσετε μια σωστή ισορροπία στις δαπάνες και τα κέρδη. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια ή την υπερβολική εργασία, μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Οι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τις ανώτερες σπουδές τους. Συνιστάται στους ερωτευμένους να αποφεύγουν να διαφωνούν για άχρηστα θέματα.

Τοξότης

Σήμερα, ευλογημένος/η από το φεγγάρι, μπορεί να κάνετε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνάδελφοί σας μπορεί να είναι μαζί σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μπορείτε να ανακτήσετε τα κολλημένα χρήματά σας από τους πελάτες σας, κάτι που μπορεί να ενισχύσει τη ρευστότητα στην επιχείρηση. Αργά το βράδυ, μπορεί να έχετε κάποιο άγχος, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τον υγιή ύπνο σας.

Αιγόκερως

Σήμερα, είναι μια καλή μέρα. Στην επιχείρηση, μπορεί να αποκτήσετε νέους πελάτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη όσον αφορά τα κέρδη. Οι ελεύθεροι είναι πιθανό να βρουν το καλό τους ταίρι. Στην οικιακή ζωή, πρέπει να αποφεύγετε να κρύβετε οτιδήποτε από το σύζυγό σας/σύντροφό σας, διαφορετικά θα δημιουργήσει κάποιο χάσμα μεταξύ της σχέσης σας. Το άτομο που αναζητά εργασία ενδέχεται να βρει μια νέα δουλειά, υπάρχουν πιθανότητες προαγωγών στην τρέχουσα θέση εργασίας.

Υδροχόος

Σήμερα είστε πιο θρησκευόμενοι, μπορεί να σκοπεύετε να επισκεφτείτε κάποιο θρησκευτικό μέρος για να βρείτε ηρεμία. Μπορείτε να δωρίσετε κάποιο ποσό σε φιλανθρωπικό ή πνευματικό μέρος. Οι άνθρωποι γύρω σας, μπορεί να λάβουν βοήθεια και υποστήριξη από εσάς, από οικονομικής ή ηθικής πλευράς. Μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή με ικανοποίηση και υπομονή.

Ιχθύες

Σήμερα, μπορεί να έχετε βαρετή αίσθηση. Η εστίασή σας δοκιμάζεται πολλές φορές, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη διασπορά προς τους στόχους σας. Επομένως, συνιστάται να μην επενδύετε σε άχρηστα πράγματα. Συνιστάται στους ερωτευμένους να αποφεύγουν να κάνουν καβγάδες για ασήμαντα θέματα. Αποφύγετε  τα ολονύκτια ταξίδια και επιλέξτε να επιστέψετε στο σπίτι εγκαίρως.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...