Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
25.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, μπορεί να συμβεί κάτι απροσδόκητο

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2023;

Κριός

Είστε έτοιμοι να σκίσετε φέτος. Πολλά συμβαίνουν προς όφελός σας όλο το χρόνο που υπόσχεται τεράστιες αλλαγές.

Έτσι, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και προγραμματίσετε τα ανοιχτά θέματα τώρα (πριν από τον μήνα γέννησής σας) μπορεί να συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, σας προσφέρει την ευκαιρία να σκεφτείτε με ειλικρίνεια τη ζωή σας. Ένας τομέας που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε περισσότερο είναι τα οικονομικά.

Αυτή η εποχή των εκλείψεων δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με το τι συμβαίνει στη ζωή σας και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτό στις ζωές των άλλων. Τα χρήματα μπορούν να παίξουν ρόλο σε αυτό. Υπάρχει μια φήμη ότι έχετε.. τρύπες στην τσέπη σας και όταν μπαίνουν χρήματα εξαφανίζονται… Με τον Ουρανό ανάδρομο στον τομέα των χρημάτων σας, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλύσετε τα έξοδά σας. Τι πραγματικά χρειάζεστε και τι όχι;

Ταύρος

Η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και ένα πράγμα που μπορεί να κάνει για ένα ζώδιο σαν το δικό σας είναι να επιβάλει ειλικρίνεια στον μέγιστο βαθμό.

Σας αρέσουν οι καλές, άμεσες και ειλικρινείς συνομιλίες, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να έχετε μία τέτοια συνομιλία με τον εαυτό σας. Είναι ώρα για αλλαγή. Εσωτερική.

Το περασμένο έτος σας δίδαξε μερικά μεγάλα μαθήματα ανθεκτικότητας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα μάθατε. Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλο για αυτο-βελτίωση, αξιόλογηση της ψυχολογίας σας και περισυλλογή. Ναι, είστε πεισματάρης, αλλά ίσως μπορείτε να είστε πεισματάρης με σκοπό να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Οι συμπτώσεις δεν σας είναι ξένες, οπότε όταν παρατηρείτε πράγματα ή επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις που σχετίζονται με την αγάπη, το μυαλό σας ενεργοποιείται και αρχίζετε να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, είναι μια υπέροχη στιγμή για εσάς στο κομμάτι των σχέσεων. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείτε τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για να αποφασίσετε αν κάνετε λάθος να προχωρήσετε σε μια σχέση. Ενώ συχνά έχετε την τάση να σκέφτεστε τα πράγματα σε εξαντλητικό σημείο, αυτό το Σαββατοκύριακο οι αστρολογικές συνθήκες θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε τις λεπτομέρειες και να οργανώσετε κάποια ρομαντική έξοδο.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι επιστρέφουν στη ζωή σας παρότι τους αφήσετε να φύγουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μετά από πολλά χρόνια ένας παλιός φίλος θα μπορούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να σας τηλεφωνήσει ή να σας στείλει ένα γρήγορο μήνυμα για να σας πει, «γειά σου», αλλά συμβαίνει.

Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε μερικά πράγματα που δεν ξέρατε. Με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι έχετε αλλάξει και εκείνοι δεν έχουν αλλάξει. Θα μπορούσε να είναι το μόνο πράγμα που κάνει μια μόνιμη επανένωση σε μία φιλία απαγορευτική.

Λέων

Μπορεί να επικεντρώνεστε στην καριέρα σας για να βρείτε πώς θα ξεφύγετε από μια δουλειά στην οποία δεν είστε πλέον ευχαριστημένοι. Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι έχετε βαλτώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, μην τα παρατήσετε και εγκαταλείψετε τον εαυτό σας ακόμα.

Η Σελήνη μπαίνει στο σπίτι της δημιουργικότητας και της χαράς σας, λάμποντας σαν φάρος ελπίδας στο πάθος και στον σκοπό της ζωής σας. Είστε έτοιμοι για αλλαγή. Αξιοποιήστε την τρελή ενέργεια του Ουρανού για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βγάλετε περισσότερα χρήματα δουλεύοντας μόνοι σας παρά σε μια δουλειά που δεν αγαπάτε πια.

Παρθένος

Η αληθινή αγάπη δεν περιορίζεται στον ρομαντισμό. Αγαπάτε πραγματικά την οικογένειά σας, οπότε όταν η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, νιώθετε όλα τα πράγματα που θα ζούσε ένα αφοσιωμένο, πιστό άτομο: αγάπη άνευ όρων. Η Σελήνη θα αντιμετωπίσει μια μικρή πρόκληση όταν διασταυρωθεί με τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορεί να σημαίνει ότι μαθαίνεις να αφήνεις τους ανθρώπους να είναι αυτοί που είναι… ανεξάρτητα από το αν συμφωνείς με τις επιλογές τους. Επίσης μπορεί να συμβεί κάτι απροσδόκητο και να επιστρέψει ένα άτομο που φαίνεται να είχε γυρίσει την πλάτη στην οικογένεια και να είχατε χάσει την ελπίδα σας.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα για έξοδο και ίσως σήμερα να είστε αυτός που διαδίδει τα νέα που έμαθε αυτή την εβδομάδα. Το κουτσομπολιό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να επιλέγετε με ποιον μιλάτε. Μερικές φορές ένα πράγμα που λες στο λάθος άτομο μπορεί να τερματίσει μια σχέση ή να καταστρέψει μια φήμη. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν θέλετε να διασχίσετε. Είναι διασκεδαστικό το κουτσομπολιό αλλά μην το κάνετε σε βάρος του εαυτού σας.

Σκορπιός

Η φύση φωνάζει το όνομά σου, Σκορπιέ και η Σελήνη που μπαίνει στον Τοξότη πυροδοτεί την επιθυμία σου να κάνεις κάτι άγριο και διασκεδαστικό. Θα θελήσετε να απαντήσετε στο κάλεσμα της δικής σας άγριας φύσης βασικά και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Με τον Ουρανό ανάδρομο στον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να χρειαστείτε κάτι που θα σας βγάλει έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να καθαρίσει το μυαλό σας. Βγείτε με έναν φίλο ή πηγαίνετε μόνοι σας κάπου. Ο χρόνος στη φύση, κάνοντας κάτι εκτός προγράμματος, πέρα από τα συνηθισμένα, μπορεί να σας δώσει τη διανοητική διαύγεια που χρειάζεστε.

Τοξότης

Η ψυχική υγεία είναι τόσο σημαντική και ποιος θα πίστευε ότι ένα από τα ισχυρότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου θα μπορούσε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα; Εσείς! Ο ανάδρομος Ουρανός ήταν λίγο δύσκολο να ελεγχθεί τα τελευταία δύο χρόνια και όταν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας μπορεί να νιώσετε όλα τα πράγματα που έχετε περάσει να πέφτουν στους ώμους σας με μια κίνηση.

Είναι φυσιολογικό να λέτε ότι πρέπει να αποφορτιστείτε. Είσαι σούπερ, Τοξότη, αλλά δεν είσαι υπεράνθρωπος. Από σήμερα, σκεφτείτε να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο και πάνω από όλα σε μερικούς τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να πάτε να κάνετε ένα μανικιούρ ή να προγραμματίσετε ένα μασάζ με έναν φίλο. Μπορείτε να γράψετε, να σχεδιάσετε, να ζωγραφίσετε ή να παίξετε μουσική. Βασικά υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που βοηθούν να φύγει η αρνητική ενέργεια. Αφήστε τις καλές στιγμές να κυριαρχήσουν!

Αιγόκερως

Γιατί είστε τόσο σοβαροί Αιγόκεροι; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να εστιάζεις αποκλειστικά στη δουλειά και να μην απολαμβάνεις κάποιες χαρές. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον οίκο της δημιουργικότητάς σας, είναι σημαντικό να αιχμαλωτίζετε τις μικρές στιγμές που σας παρουσιάζονται από καιρό σε καιρό. Όταν έχετε τη Σελήνη στον εργασιακό σας τομέα, μπορείτε να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Αλλά αν φύγετε για κάποια σύντομη εκδρομή αυτό το Σαββατοκύριακο, αφήστε το να περιμένει. Η ισορροπία χρειάζεται σε όλα τα πράγματα. Έτσι, ας στριμώξετε στο παραγωγικό πρόγραμμά σας μερικές διασκεδαστικές στιγμές.

Υδροχόος

Είστε κοινωνικές πεταλούδες Υδροχόοι και ήρθε η ώρα να δικτυωθείτε και να κάνετε νέους φίλους. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το τέλος του Σαββατοκύριακου μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το κοινωνικό σας ημερολόγιο για τον υπόλοιπο Ιανουάριο.

Η Κυριακή είναι η τέλεια χαλαρή μέρα για να εξερευνήσετε κάθε γωνιά της περιοχής σας και να εντοπίσετε μέρη που προσφέρουν δραστηριότητες που σας αρέσουν.

Ιχθύες

Εάν κοιτάζετε με καλό μάτι μια συγκεκριμένη εταιρεία και τη θεωρείτε ως το μέρος που θα θέλατε να εργαστείτε στο μέλλον, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε αίτηση για δουλειά. Ακόμα κι αν έχετε κάνει αίτηση στο παρελθόν χωρίς να έχετε λάβει θετική απάντηση, δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθήσετε ξανά.

Μπορείτε να υποβάλετε εκ νέου μια βελτιωμένη συνοδευτική επιστολή ή να στείλετε ξανά βιογραφικό για να δείτε εάν λάβετε κάποια απάντηση. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ρισκάρετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...