Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
16.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, είναι η τυχερή σας μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν, αλλά συμβαίνουν και σε αυτόν που ψάχνει ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου του Ηλίου και της Σελήνης, μπορεί να ανακαλύψετε μια κρυφή πληροφορία σχετικά με μια θέση εργασίας. Αυτή είναι η ώρα να επικεντρωθείς στην καριέρα ή τη δουλειά σου, Κριέ. Ο Ήλιος λάμπει για να τονίσει τα πράγματα που κάνετε καλά. Μήπως να το εκμεταλλευτείτε; Τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Ταύρος

Αν υπήρχε μια μέρα αυτή την εβδομάδα που αποδεικνύεται τυχερή, είναι η σημερινή. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο των σχέσεών σας, και ενώ άλλα ζώδια δεν χειρίζονται τόσο καλά την ενέργεια του Σκορπιού, εσείς τα πάτε περίφημα. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να προγραμματίσετε μια ξεχωριστή έξοδο με τον σύντροφό σας. Ή αν είσαι ελεύθερος/η, πήγαινε να κάνεις κάτι μόνο για σένα. Η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρμονική σχέση με τον Ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ασφαλές να φωνάξεις πόσο φοβερή είναι η ζωή. Βγάλτε μια selfie και μοιραστείτε τη στα social media σας.

Δίδυμοι

Ανακαλύψτε ξανά την τέχνη του…. ημερολογίου και σημειώστε τα πράγματα που σκέφτεστε με ένταση. Μπορείτε να γράφετε τις σκέψεις σας κάθε πρωί. Αναπτύξτε τις ιδέες σας σε μια κενή σελίδα και επεξεργαστείτε πραγματικά μερικά από τα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Σκεφτείτε να γράψετε το 5ετές, 10ετές και 15ετές πλάνο σας. Η ζωή κυλάει καλύτερα όταν βάζεις έναν στόχο και προσπαθείς να τον πετύχεις.

Καρκίνος

Προχώρα, Καρκίνε, και δείξε τα συναισθήματα σου αντί να τα κρατάς κρυφά.  Έχετε τόσες πολλές υπέροχες ιδέες για την αγάπη, τη δημιουργικότητα και τον ρομαντισμό. Γιατί λοιπόν να μην είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τους άλλους να δουν αυτή την τρυφερή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις την πραγματική σου φύση πίσω από ένα χαμόγελο. Δείτε ρομαντικές ταινίες. Φορέστε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε αισθησιακά μέσα και έξω και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να διαβάσει ρομαντικά μυθιστορήματα, αν αυτό είναι που θέλετε.

Λέων

Πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση να μείνετε σπίτι. Ναι, έξω κάνει κρύο, αλλά ο κόσμος χρειάζεται την παρουσία σας. Μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας να ξεκινήσει τη μέρα κάνοντας μικρά πράγματα που σας παρακινούν.

Βάλτε μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Προγραμματίστε το διατροφικό σας πρόγραμμα, ώστε να ανυπομονείτε τι θα φάτε για δείπνο. Η ζωή είναι γλυκιά όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη και έχεις ένα πλάνο που έχεις θέσει σε εφαρμογή.

Παρθένος

Είσαι φοβερά τελειομανής, Παρθένε. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, η αλήθεια είναι ότι βρίσκετε πάντα έναν τρόπο να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Έτσι, όταν η Σελήνη είναι σε αρμονία με τον Ήλιο, το νιώθεις μέχρι τα κόκαλά σου.

Θέλετε να πάρετε ό,τι μπορείτε από κάθε στιγμή στη ζωή σας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εσάς σήμερα από το να αγκαλιάσετε την ευτυχία. Αν μπορείς να το πάρεις με τους δικούς σου όρους, ακόμα καλύτερα.

Ζυγός

Δύο πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη σήμερα, Ζυγοί: τις αξίες σας και την οικογενειακή σας ζωή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ήλιο φέρνει αρμονία και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο σε αυτούς τους τομείς και μιλήστε με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Μείνετε σπίτι και μαγειρέψτε ένα ωραίο δείπνο ή παραγγείλετε κάτι ξεχωριστό. Αντί να ασχοληθείτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή πηγαίνετε μια βόλτα στο τέλος μιας μεγάλης, πολυάσχολης εβδομάδας.

Σκορπιός

Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής, Σκορπιέ. Έτσι, όταν η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο, αυτό θέλετε να είστε. Υπάρχουν πράγματα που απλά πρέπει να ειπωθούν, ακόμα κι αν οι συζητήσεις είναι δύσκολο να γίνουν.

Μπορεί να θέλετε να γράψετε πρώτα τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε διανοητική διαύγεια. Όμως, αντί να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, να είστε εκφραστικοί και ανοιχτοί. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάς τα πάντα μέσα σου, ειδικά αν έχεις ανθρώπους πρόθυμους να σε ακούσουν.

Τοξότης

Όταν τελειώνει κάτι είναι λυπηρό, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν οι αναμνήσεις που μπορείτε να κρατήσετε. Γράψτε μια ανάρτηση στα social media για να θυμάστε τα πράγματα που θέλετε σε ένα χρόνο από τώρα. Βγάλτε μια φωτογραφία και κρατήστε την σε κορνίζα δίπλα στο κομοδίνο σας.

Δοκιμάστε κάτι νέο που σηματοδοτεί αυτή τη μέρα ως μεταβατικό σημείο. Απολαύστε τις γλυκόπικρες στιγμές που αναδεικνύουν την αλλαγή των εποχών στη ζωή. Μην αποφεύγετε μια κλειστή πόρτα. Αντίθετα, να θυμάστε ότι μπορεί να είναι ένα κατώφλι που πρέπει να περάσεις και το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο.

Αιγόκερως

Ένας καλός φίλος μπορεί να είναι το μόνο άτομο που σε βοηθά να ανακαλύψεις το μεγαλείο μέσα σου. Μπορεί να έχετε κοντά σας αυτό το μοναδικό άτομο που υποστηρίζει τα όνειρά σας και όταν αρχίσουν να σας συστήνουν τους σωστούς ανθρώπους, οι πόρτες ανοίγουν. Ευκαιρίες υπάρχουν για σένα, Αιγόκερε, επομένως αξιοποίησε το δίκτυο που έχεις δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό είναι εκεί και μια μέρα μπορείς να βοηθήσεις κάποιον άλλο στη ζωή του.

Υδροχόος

Μερικές φορές μπορεί να καταπιάνεσαι τόσο πολλή με τη δουλειά που ξεχνάς να διασκεδάσεις. Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, είναι μια υπενθύμιση για να βρείτε ισορροπία σε όλα τα πράγματα. Είναι υπέροχο να νιώθετε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας, αλλά μην αφήνετε τη δουλειά να σε εξαντλεί. Αφιερώστε χρόνο για εσάς και χαλαρώστε.

Ιχθύες

Μπορείτε να μάθετε κάτι νέο μέσα από μια φιλία. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις τέλειες στιγμές για να επενδύσεις σε ανθρώπους που απλώς απολαμβάνεις να είσαι κοντά σου. Στείλτε μηνύματα σε άτομα με τα οποία δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Σκεφτείτε ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη ζωή ενός άλλου ατόμου πιο εύκολη. Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι λατρεύουν να λαμβάνουν, είσαι άτομο που έχεις από την φύση σου την τάση να δίνεις. Δείξτε αυτή την πιο γλυκιά πλευρά της προσωπικότητάς σας σήμερα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...