Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
21.3 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Τοξότες, δεν σας σταματά τίποτα

Τι θα συμβεί σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Από σήμερα έως τις 4 Ιανουαρίου, ο γαλαξιακός σας φύλακας, ο Άρης, διασχίζει τον Τοξότη, ηλεκτρίζοντας τον εκτεταμένο ένατο οίκο σας. Αυτός ο ατρόμητος κύκλος είναι μια ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε μακρινές τοποθεσίες, να εγγραφείτε στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση ή να αναπτύξετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Αντιμετωπίστε την αντίστασή σας και επιδιώξτε τους στόχους σας με θάρρος. Σίγουρα, μπορεί να προσγειωθείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας – αλλά εκεί συμβαίνει η ανάπτυξη. Ήσαστε ήδη εκεί, το κάνατε; Ίσως ήρθε η ώρα να απομνημονεύσετε τις εκπληκτικές σας εμπειρίες σε ένα βιβλίο!

Ταύρος

Μυστήριο, δύναμη, αποπλάνηση: ναι, παρακαλώ! Σήμερα, ο καυτός Άρης συναντά τον Τοξότη και τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Κάντε χώρο για δύο (ή ίσως περισσότερους), επειδή ο λάγνος Άρης θα μπορούσε να φέρει… σοβαρό σεξ τις επόμενες έξι εβδομάδες. Αλλά μην παίρνετε τίποτα (ή κανέναν!) στα σοβαρά. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται κατά τη διάρκεια αυτού του εσωτερικού κύκλου. Είτε αναπτύσσετε μια επιχειρηματική συνεργασία είτε επιδιώκετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, οτιδήποτε αναλάβετε τώρα θα έχει μόνιμες συνέπειες. Θα σου αρέσει πολύ, αλλά πρόσεχε, Ταύρε! Το τέρας με τα σμαραγδένια μάτια μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι του. Προσπαθήστε να μην ταΐσετε αυτό το ζηλιάρικο θηρίο.

Δίδυμοι

Χρειάζονται δύο για να γίνει το πράγμα σωστά – κάτι που ο Δίδυμος του ζωδιακού κύκλου καταλαβαίνει διαισθητικά. Σήμερα, ο λαχταριστός Άρης έρχεται σε επαφή με τον Τοξότη και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας τα ντουέτα σας ακόμα πιο δυναμικά. Επιλέξτε τους χορευτές σας προσεκτικά. Μια συμπληρωματική δύναμη μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας για επιτυχία. Αλλά με τον πολεμιστή Άρη στο τιμόνι, τα αντίθετα έλκονται ΚΑΙ απωθούν εξίσου. Αν και είναι φυσικό να διαφωνείτε από καιρό σε καιρό, πρέπει να μοιράζεστε βασικές αξίες. Εξετάστε τους πιθανούς υποψήφιους προσεκτικά. Ο Άρης μπορεί να είναι ανυπόμονος, αλλά δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε όσο το δυνατόν συντομότερα – ακόμα κι αν το άλλο άτομο σας προτρέπει να συγχωνευτείτε. Κάντε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά και μείνετε στη ζώνη άνεσης όλων.

Καρκίνος

Το βαγόνι ευεξίας έρχεται στην εξώπορτά σας σήμερα, Καρκίνοι, καθώς ο Άρης μεγεθύνεται στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της υγιεινής ζωής σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Με τις κυμαινόμενες διαθέσεις σας, μπορείτε να δυσκολευτείτε να μπείτε σε μια ρουτίνα, αλλά αισθάνεστε πάντα καλύτερα όταν είσαι ενεργός. (Ναι, ακόμη και κατά την περίοδο των διακοπών!) Επιστρατεύστε έναν φίλο φυσικής κατάστασης ή έναν προπονητή για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλό δρόμο ή να μεταβείτε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ένας προπονητής υγείας (μπόνους εάν περιλαμβάνει μια υποστηρικτική διαδικτυακή ομάδα). Καθώς ο Άρης τείνει να ενισχύει το άγχος, μην περιμένετε τελειότητα ή αποτελέσματα από τη μια μέρα στην άλλη. Ρυθμίστε τον εαυτό σας και βασιστείτε σε αυτό που κάνετε σωστά.

Λέων

Σήμερα, ο βρυχηθμός σας θα γίνει πολύ πιο δυνατός – και πιο σαγηνευτικός – καθώς ο καυτός Άρης παλεύει στον Τοξότη και τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας έως τις 4 Ιανουαρίου. Είστε έτοιμοι για μια ρομαντική αναγέννηση; Τοποθετήστε τον εαυτό σας ως τον διώκτη, αλλά παίξτε το παιχνίδι στρατηγικά, ώστε να μην κατακλύσετε το αντικείμενο της αγάπης σας. Τι ακολουθεί: Θέλετε δαχτυλίδια αρραβώνων…ή μήπως ένα μωράκι; Αυτός ο γόνιμος κύκλος θα μπορούσε να φέρει μια επίσκεψη από τον πελαργό. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάσταση της σχέσης σας, είστε ένας αδικημένος κλέφτης σκηνής με τον Άρη εδώ.

Παρθένος

Το σπίτι είναι το σημείο όπου η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ είναι για τον Παρθένο καθώς ο λάγνος Άρης ξελασπώνει μέσα από τον Τοξότη και τον οικιακό τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Δεν σας αρέσει το μέρος που ζείτε; Ο Άρης φέρνει άφθονα κίνητρα για να ανακαινίσετε, ή να μετεγκατασταθείτε εάν απλά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχετε έναν νέο χώρο. Δεδομένου ότι αυτή η ανήσυχη μεταφορά μπορεί να προκαλέσει άγχος με μέλη της οικογένειας, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σχετικά με τους κανόνες του σπιτιού και τα σχέδια διακοπών. Εάν ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετική σελίδα, μην αρχίσετε να καβγαδίζετε. Καλέστε μια συνάντηση και καταλήξτε σε ένα σχέδιο που λειτουργεί για ΟΛΑ τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ζυγός

Σήμερα, καθώς ο Άρης εκτοξεύεται στον Τοξότη και στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας (μέχρι τις 4 Ιανουαρίου), μην μείνετε ήσυχοι. Τα λόγια σας θα κυριαρχήσουν στην κοινότητά σας—μια δύναμη που πρέπει να χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Προειδοποίηση: Η ενέργεια του Άρη είναι συχνά σκληρή και μαχητική. Αν και σίγουρα μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να πυροδοτηθούν για έναν σκοπό, προσέξτε να μην ξεκινήσετε κανέναν πόλεμο… Είστε ο ειρηνευτής του ζωδιακού κύκλου και το ταλέντο σας στη διαπραγμάτευση win-win είναι κάτι που αυτός ο πολωμένος κόσμος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Σηκώστε τα μανίκια και αποκομίστε τα οφέλη. Σήμερα, ο θεατής Άρης ξεσπά στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Οι δεξαμενές κινήτρων σας συμπληρώνονται και είστε πρόθυμοι να κάνετε την οικονομική σας ζωή να λειτουργεί σαν καλά λαδωμένο μηχάνημα ΠΡΙΝ το νέο έτος Μεταβείτε στη λειτουργία εστίασης και μην φοβάστε να ιδρώσετε. Φέρτε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και κυνηγήστε άφοβα πελάτες, είτε αναζητάτε έναν ονειρεμένο πελάτη ή ολοκαίνουργια συναυλία. Προσοχή στο δέλεαρ των γρήγορων αγορών. Αυτή η φάση του Άρη μπορεί να σας κάνει να γίνετε γρήγοροι στις αγορές ειδικά με τις εορταστικές εκπτώσεις.

Τοξότης

Δεν σε σταματά τώρα τίποτα! Ο κόκκινος πλανήτης επισκέπτεται το ζώδιό σας μόνο κάθε δεύτερη χρονιά, οπότε βάλτε το γκάζι στα έργα του πάθους και τις φιλόδοξες επιδιώξεις σας. Θα είστε αρκετά πειστικοί για τις επόμενες έξι εβδομάδες, αλλά φροντίστε να μην ασκήσετε ΠΟΛΥ μεγάλη πίεση. Δεδομένου ότι ο Άρης μπορεί να είναι ενεργοποιητής ΚΑΙ αναδευτήρας, μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατοί είστε. Εφαρμόστε το πρόγραμμα εκγύμνασης για τις γιορτές. (Ναι, το είπαμε αυτό.)

Αιγόκερως

Καίγοντας το κερί στις δύο άκρες εκεί, Αιγόκερε; Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να τελειώνετε τη χρονιά με μια δυνατή νότα – αρκεί να μην αγνοήσετε την ανθρώπινη ανάγκη σας για παύση, ξεκούραση και προβληματισμό. Φέρτε καλύτερη ισορροπία στο πρόγραμμά σας σήμερα, καθώς ο Άρης φωλιάζει στον Τοξότη και ο αναζωογονητικός δωδέκατος οίκος σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Τις επόμενες έξι εβδομάδες, οι πιο λαμπρές ιδέες σας μπορεί να προκύψουν ενώ κάνετε ημερολόγιο με ένα φλιτζάνι chai. Αυτός ο κύκλος του Άρη θα κάνει το υποσυνείδητο μυαλό σας να γυρίζει στην πέμπτη ταχύτητα, κάτι που θα μπορούσε να φέρει κρίσεις αϋπνίας. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε κινητό μία ώρα πριν κοιμηθείτε. Θα κοιμάστε πολύ καλύτερα αν διαβάσετε ένα βιβλίο αντί να στέλνετε μηνύματα για να υποστηρίξετε τον ανήσυχο φίλο σας ή να παρακολουθείτε αγχωτικές ειδησεογραφικές εκπομπές.

Υδροχόος

Νιώθεις μοναξιά στην κορυφή, Υδροχόε; Με τον Άρη να διασχίζει τη ζώνη της καριέρας σας τις τελευταίες έξι εβδομάδες, δίνετε σε αυτούς τους στόχους τα πάντα. Αλλά σήμερα, καθώς ο πλανήτης του κινήτρου εκτινάσσεται στον Τοξότη και στον ενδέκατο κοινό σας οίκο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά τη συνεργασία. Αναζητήστε άλλους ομοϊδεάτες ιδεαλιστές και ενωθείτε για να δημιουργήσετε κάτι επικό. Είστε κύριος δικτυωτής, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο IRL, οπότε αφήστε την προσέγγιση να ξεκινήσει.

Ιχθύες

Ο Άρης ξεσπά στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Επειδή αυτή η διέλευση πραγματοποιείται μόνο κάθε δύο χρόνια, μεγιστοποιήστε τις ισχυρές του δυνάμεις επιδιώκοντας τους υψηλότερους στόχους σας. Μην φοβάστε να ξεπεράσετε τον πήχυ. Με το δυναμό του Άρη εδώ, αυτό είναι προτιμότερο από το να υποτιμάς τον εαυτό σου. Είτε παραδίδετε μια παρουσίαση είτε προσελκύετε έναν ονειρεμένο πελάτη, ανεβείτε επίπεδο με δυνατά γραφικά, φανταχτερά γεύματα και αξιόπιστα δεδομένα που υποστηρίζουν την προβολή σας. Το μόνο πρόβλημα; Ο αγχωτικός Άρης θα μπορούσε να αυξήσει τις απαιτήσεις στη δουλειά και να σας κάνει επιρρεπείς στην εργασιομανία. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να καίτε το λάδι του μεσονυχτίου, αλλά ακόμα και το νυχτερινό σας ζώδιο χρειάζεται έναν καλό ύπνο—και ένα διάλειμμα διακοπών!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...